adam İstanbul'lu. 20 30 km ler koymaz ona Gölbaşı olsada sorun olmaz![]()
Bana Gazi her zaman soğuk gelmiştir. Giden arkadaşlarımın da severek gittiğini söyleyemem.. Üniversite okuyorsan biraz da rahat olman gerekir yani..
adam İstanbul'lu. 20 30 km ler koymaz ona Gölbaşı olsada sorun olmaz![]()
Bana Gazi her zaman soğuk gelmiştir. Giden arkadaşlarımın da severek gittiğini söyleyemem.. Üniversite okuyorsan biraz da rahat olman gerekir yani..
.
Mehmet Ankara en azından trafik anlamında İstanbul dan iyidir
2008 Gazi Eğitim mezunu olarak yok ülkücü türkücü abartıyorlar. 4 sene orada kaldım hiçbirşeye ne bulaştım ne de bulaştılar. Öpüşenini de gördüm el ele tutuşanını da, ramazanda yemek yiyeninide. Önceki katı kurallar yok artık. Gazi üniversite olarak okuyabileceğin en kapsamlı üniversitelerden biridir. Gazi mezunuyum dediğim ortamlarda insanların gözleri faltaşı gibi açılıyor ve susuyorlar. İt iti ısırmaz derler ya Gazili Gaziliye kolay kolay sıkıntı çıkarmaz. Benim zamanımda onlar Ankara Üniversitesini falan basıyorlardıArkadaşların dediklerine katılmakla birlikte Ankara da hem yerleşke hemde imkanlara yakınlık noktasındaki en iyi üniversitelerden biridir. Kışın Hacettepe ye çıkmak ölümdür mesela
![]()
saç uzatana bişey demiyorlar. Hatta uzun saçlı teşkiltçı arkadaşlarım vardı benim de saçlarım uzundu 2. 3. sınofta sorun çıkmadı. Ama küpe meselesi sıkıntılı halen.
Şuna emin ol abartıldığı gibi bi okul değil. Nasıl diğer üniversitelerde farklı siyasi gruplar varsa burda da ülkücüler var hepsi o.
Biraz daha araştırma yaptım. Teknoloji fakültesinin taşınması gibi bir durum yokmuş. Rektörlüğün karşısında yani yerleşkesi.
Siyasi olaylarla ilgili olmadığım için o konuda da sorun yok. Ki zaten nasıl ki Odtü'de ülkücü bıyığı bırakmak sıkıntılıysa, burda da solcu bildiri dağıtmanın sıkıntılı olmasını normal karşılıyorum.
Tercihlerimi yaptım, büyük ihtimalle önümüzdeki sezon Ankara'dayım.Herkese teşekkür ediyorum yorumları için.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)