User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
26 sonuçtan 20 ile 26 arası

Konu: Ankara / Gazi Üniversitesi Hakkında

TolgaEsentepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adam İstanbul'lu. 20 30 km ler koymaz ona Gölbaşı olsada sorun olmaz

Bana Gazi her zaman soğuk gelmiştir. Giden arkadaşlarımın da severek gittiğini söyleyemem.. Üniversite okuyorsan biraz da rahat olman gerekir yani..
    .

stayfun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ysn_erl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    .
    Hocam bu küpe takanı saç uzatanı dövüyorlar şehir efsanesi mi gerçek mi ? Birde iibf beşevlerde mi ?

MeJo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı stayfun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam bu küpe takanı saç uzatanı dövüyorlar şehir efsanesi mi gerçek mi ? Birde iibf beşevlerde mi ?
    bölümden bölüme değişiyor. benim arabamda kız arkadasım var diye sınavdayken lastiğimi yarmışlardı.
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    goduum değil koyduğum olması lazım...

snan1910 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iibf beşevler göbekte ayrı kampüsü, bu bahsedilenlerin hiç biri iibf de yok,
    küpelisi, bonusu, sevişeni, mini etekle gezeni cıvıl cıvıl
    4 yıldır bu tarz birşey görmedim iibf de

metinmb407 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ankarayla ilgili yazarlar ama 'yanılıyor muyum' dedigin soru için ' evet, yanılabilirsin' Ardı sıra yazacagın tercihleri ihmal etme, dikkat et, alternatifin olsun.

şehir olarak sorarsan İstanbul imkanın varsa sakın ankara yazma
    Mehmet Ankara en azından trafik anlamında İstanbul dan iyidir

Alıntı ysn_erl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eski gazili olarak;

senin fakülte hangi yerleşkede onu iyi araştır.

Beşevler kampüsünde rektörlük,fen edb, teknik eğt, eğitim fak, besyo, eczacılık bulunur. Yeni fakülte yaptılarsa onu bilemem.

Siyasi olarak şunu söyleyebilirim ki duyacağın olayların çoğu şehir efsanesi ya da çok eskilerde olan olaylar.

Okulda solculuk oynamazsan(eylem bildiri vs dağıtmazsan), küpe takmazsan, kız arkadaşınla ulu orta fazlaca samimi davranmazsan, teşkilattan birinin kız arkadaşına sarkmazsan dayak yeme-sıkıştırma gibi bi durumla karşılaşmazsın.
    Alıntı snan1910 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iibf beşevler göbekte ayrı kampüsü, bu bahsedilenlerin hiç biri iibf de yok,
    küpelisi, bonusu, sevişeni, mini etekle gezeni cıvıl cıvıl
    4 yıldır bu tarz birşey görmedim iibf de

2008 Gazi Eğitim mezunu olarak yok ülkücü türkücü abartıyorlar. 4 sene orada kaldım hiçbirşeye ne bulaştım ne de bulaştılar. Öpüşenini de gördüm el ele tutuşanını da, ramazanda yemek yiyeninide. Önceki katı kurallar yok artık. Gazi üniversite olarak okuyabileceğin en kapsamlı üniversitelerden biridir. Gazi mezunuyum dediğim ortamlarda insanların gözleri faltaşı gibi açılıyor ve susuyorlar. İt iti ısırmaz derler ya Gazili Gaziliye kolay kolay sıkıntı çıkarmaz. Benim zamanımda onlar Ankara Üniversitesini falan basıyorlardı Arkadaşların dediklerine katılmakla birlikte Ankara da hem yerleşke hemde imkanlara yakınlık noktasındaki en iyi üniversitelerden biridir. Kışın Hacettepe ye çıkmak ölümdür mesela

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    saç uzatana bişey demiyorlar. Hatta uzun saçlı teşkiltçı arkadaşlarım vardı benim de saçlarım uzundu 2. 3. sınofta sorun çıkmadı. Ama küpe meselesi sıkıntılı halen.

Şuna emin ol abartıldığı gibi bi okul değil. Nasıl diğer üniversitelerde farklı siyasi gruplar varsa burda da ülkücüler var hepsi o.

MehmetCanA. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biraz daha araştırma yaptım. Teknoloji fakültesinin taşınması gibi bir durum yokmuş. Rektörlüğün karşısında yani yerleşkesi.

Siyasi olaylarla ilgili olmadığım için o konuda da sorun yok. Ki zaten nasıl ki Odtü'de ülkücü bıyığı bırakmak sıkıntılıysa, burda da solcu bildiri dağıtmanın sıkıntılı olmasını normal karşılıyorum.

Tercihlerimi yaptım, büyük ihtimalle önümüzdeki sezon Ankara'dayım. Herkese teşekkür ediyorum yorumları için.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)