piyasanın ilacı mercedes görünümlü renolararaç satmak için değilde müşterilerine değer verdiğini hissetirmek için araç üreten firmaların araçlarını kullanmaya devam her ne kadar ülkemiz şartlarında zor olsada
![]()
tartışma ortamı olsun diye söylemedim.tercih meselesidir.bende isterim kız gibi bir mercedesim olsun ama her şeyiyle mercedes olsun.illa hangi markalar derseniz boxer olacak diye hala 2000cc 150 hp arabayı piyasaya süren subaru derim.tercih meselesidir otomobil hakkında bilgim yok ancak bana bu müşterisine değer verdiğini hissettiriyor.
konuyu okudumda en son yazımdan itibaren zaten arabadan anlıyan herkes eski mercedeslerin kalite ve dayanıklılık uzun ömürlülüklerine bir şey demiyor kabul ediyor sanırım..
yenilerde oluşucak sıkıntılarda belli bunuda az çok herkes anlıyordur hakanında dediği bir yandan çok doğru devir artık bir malı al kaliteli olsun yıllarcana kullan çocuğuna evladiyelik kalsın devri değil tam aksine al kullan çöpe at yenisini al devri..
çağın getirdiği bu ne yazık ki.. eskiler değerlidir zaten eski op orjinal mercedesler bugün hala sıfır yerli araba paralarına satılıyorlar bu bile ne kadar değerli olduklarının kanıtı.. yeşil op orjinal teybine kadar 560 sec geçen ekimde 27 bin tl ye satıldı..
mercedesin bu ufak hacimdeki atakları belki hızlı oldu hazmedemedi insanlar onlarda haklı neticede bmw nin 5.18 denemeleri olmuşdu 3 kasada zaten 1.6 sı vardı bmw de insanlar şaşırmadı hatta bmw 1.4 çıakrtsa gene şaşırmaz insanlar ama mercedes de benim bildiğim daha 10 sene öncesine kadar a kasa dışında 1.6 motor bile bünyesinde yokdu hiç bir kasasında..
neyse kısaca bence.. "old is always better"
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
bu yoruma harbiden katıldım.
biraz fazla abarttık yok prestijdi, yok taş gibi kaliteydi falan... devir değişti arkadaşlar. kullan-at-yenile mantığı var piyasada. kimse eskisi gibi bi aracı 10 sene kullanayım demiyor ve 5. senesi bitmeden satıp yeni kasasını alıyor. e premium markalar da bi aracı 10 sene adam akıllı idare edecek malzeme ve işçiliği sunuyolar zaten. mercedes kendisi değişmedi; zaman, insanlık ve beklentiler mercedes'i değiştirdi. bmw'yi de, jaguar'ı da, volvo'yu da, taa amerikan'ları da... alışmamız gerekecek.
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
aynen kullan at tarzı aracın üstünede eskisi gibi ömürlük yapalım evladiyelik yapalım mantığında titriyceklerini o kalitede yapıcaklarını sanmam zaten kullanılıp atılıcaksa o ömür ayarında bir kalite kullanırlar ömrü bittimi aracın zaten malzemelerde artık değişimi akarı kokarı artar..
eski mercedeslerde en azından bunlar yok..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Kesinlikle öyle renault hiç de bu konuda küçümsenicek bir marka değil bizde de şu anda fx30ds var çok başarılı bir motor tüketim konusunda değerler bizde biraz daha aşağıda şu anda. Mercedes ar-ge çalışmalarına daha fazla para harcamamak için renault ile iş birliğine girdi değil mi?
aynen öyle. çünkü şu an sınıfının en güçlü motorlarından birisi 1.6 dci. mercedes üretse bile bu güçleri yakalayabilecek miydi muamma çünkü herkes 1.6 dci daki komplike ve özel mühendislikten bahsediyor piyasada muadillerinden çok farklı bildiğim kadarıyla..
aynı şeyi ticaride de yaptılar. ilerleyen yıllarda ise bir türlü istediği başarıyı üst segmentte yakalayamayan renault yine mercedes ile ortak çalışıp üst segment araç üretecek diye biliyorum bu sefer de mercedes renaulta destek verecek..
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
Türkiyedeki röno imajını silmek zor ama şunu anlamıyorum mesela ford,toyota binip de röno arabamı demek meselaÇünkü premium markalar hariç hepsi 3 aşağı 5 yukarı aynı.
Rönoyu batıran TR'de ürettiği araçlardan çalmasıdır başka sebep göremiyorum.
Golf MKVII 1.6 Tdi
fotoğrafta almamız gereken bir mesaj mı var?
Money talks, Shit walks.
www.gizadetailing.com
instagram.com/gizadetailing/
instagram.com/erkusriza/
Money talks, Shit walks.
www.gizadetailing.com
instagram.com/gizadetailing/
instagram.com/erkusriza/
İyi hos 1.6 dizel vergi falan az da 150-160 gibi rakamlardan bahsediliyor manuel vites olmasi satislari etkileyecektir bence sonucta cogu insan o kadar para veriyorum vitesle debriyajla mi ugrasacagim diye dusunuyor ek olarak yolda giderken 1.6 dizel E serisiyle yeni BMW 3.20 dizelin arkasindan yetisememek komik olur diye dusunuyorum bana gore Mercedes 2.2 dizel yerine 2.0 dizel getirseydi ve bi alt vergi dilimine dahil olsaydi daha iyi olurdu diye dusunuyorum biz de arac alma arefesindeyiz Mercedes E serisinin 2.2 motorunun vergi olayi yuzunden A6 ve 5.20 dizellere yoneldik.
o değil de mercedes önde 4 lü farı bozmayacaktı kocaman farı koydu 4 farın asaleti verdiği hissiyatı kaybetti bence.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)