allatan audi ye bulaşmadılar![]()
sen beni anlamadın yada ben anlatamadım kendimi bu süreç yeni bir şey değil uzun süredir zaten hurda indirimiyle beraber satılan 1.6 c kasalardan beri olan bir süreç konuşulan şeyler ve bir rahatsızlıkda var bunu mb sitelerine girersende görebilirsin konular var çokcana.. bunun şu anki e kasanın 1.6 motorla gelmesiyle bir alakası yok ama bu artık son nokta olur gibime geliyor bundan sonrası yok çünkü gidip s kasayada 1.6 motor koyucak halleri yok.
seni anlıyorum ama şu lafın E kasa ve sonrası için geçerli sanırım mercedese binen adam mercedesden başka araca binemez zira c kasa yada cla ya binen adam hiç mercedesi aramaz indimi..
fiyata gelince insanlar premium paket falan alma derdine düşüceğini sanmıyorum ucuzu neyse onu alıcaklardır. c kasada olduğu gibi bomboş paketi alırlar dışarda bir yerde bin tl ye yan sanayi amg façası atarlar tam dolu araç havasında gezerler..
o arkadaşlarada bir lafım yok yanlış anlaşılmasın..
140 bin tl de 48 ay / 60 ay kredi ile alan adama koymaz birazısını peşin verir gerisini takside bağlar zaten mercedesin kendi anlaşmalı yıldızlı kasko kampanyaları var 36 aya kadar %0.57 orandan taksit yapıyorlar.. kısaca bu oranlarda orta halli vatandaş bile rahatçana alır.. tabi hayatının 4-5 yılını bankaya hapis eder o ayrı..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
o değilde, kafayı kırıp alsam mı diye düşünmeye başladım![]()
Money talks, Shit walks.
www.gizadetailing.com
instagram.com/gizadetailing/
instagram.com/erkusriza/
İmkan varsa alınır, 6 litre ortalamayla gezilir saatlerce
Golf MKVII 1.6 Tdi
Evet lafım kesinlikle E ve sonrası için şu an. Çünkü E ve altı artık piyasa arabası oldu tamamen satış odaklı yapılan modeller , buna söyleniyoruz ama adamlar ne yapsın ki ? Sonuçta yapılan şey üretim ve ticaret, kimse zevk olsun diye bir şey üretmiyor her işletmenin 1. amacını hepimiz biliyoruz , kar etmek..
Açıkcası ben rahatsız olunacak bir şey görmüyorum bunda , rahatsız olanda kibirindendir diye düşünüyorum. Daha çok parası varsa artık mercedes beyenmeyecek duruma geldiyse gider bir üst segment alır, sonuçta para harcamak istedikten sonra bu dünyada lüksün sonu yok herşey zenginler için. Ben yollarda doğan şahin hyundai ford vs. her neyse görmektese bol bol mercedes bmw görmeyi tercih ederim beni rahatsızda etmez bir mercedes kullanıcısı olarak.
.
önden çekere de dönerlermi ? e serisinde ? :S
Hakkaten araçlardaki ruh gün geçtikçe kayboluyor..
W211 Bence e serisinin Dibidir. hayallerimdeki araçlardan birisi.
Motora birşey denilemez sanırım başarısı ortada. şanzımanı uzun yapmazlarsa kalkışlarda sıkıntı olmazsa uzun süre kullanılır bu sistem.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
w211 e320 miz var , bana göre de bugüne kadar 2013 dahil çıkan en efsane kasa e serisidir , ayrıca son atmosferiklerden birine sahibiz çok ayrı bir keyfi var aracı kullanmanın. yeni nesil araçlar ticari kaygılar ve maliyet düşürme hesaplarından dolayı gerçekten ruhsuz çıkıyor.
.
Hako teşekkürler
Bu arada bu araba 140.000TL ise %38 Ötv farkı düşünce bedavaya geliyor![]()
IMPOSSIBLE IS NOTHING
Money talks, Shit walks.
www.gizadetailing.com
instagram.com/gizadetailing/
instagram.com/erkusriza/
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)