Elektrikli araclara dogru adim adim gidiyoruz. Elektrikli araba konusundaki tabular yıkılıpta yaygınlaştığında nasıl bir yöntem bulupta sömürmeye başlarlar acaba
Printable View
Elektrikli araclara dogru adim adim gidiyoruz. Elektrikli araba konusundaki tabular yıkılıpta yaygınlaştığında nasıl bir yöntem bulupta sömürmeye başlarlar acaba
Valla Murat abi bu gece 3 te yarın da 12 15 arası taksiciler isyan eder ertesi gün unutulur dediğin gibi
Daha dur daha dur... Dunya tekrar bolluga girmeye baslarsa petrolde ilk hedef 74dolar...
Neye isyan ettik ki? Sadece gezi parki.... Onuda kullanamadik,araya teroristler ve asiri solcular girdi.
2gün önce 5.09 a aldım bugün 5.22 böyle adaletin amk.
Lpg zammınin amaci class vs dengelemek demişlerdi. Adamlar 2.38 yapmış bizde 2.63 oldu neyin dengesi hükümetin mi oldu
Petrol ofisi de bunlarla sidik yarıştırıyor aralarında 1 kuruş var kendi istasyonları satmak için lpg satıyor başka açıklaması yok.
Sonatrach fiyati artti. Suan ki zam o.
Ancak yeni vergi duzenlemesi zammi henuz tam yansimadi.
Class-guvenal-qpet hatta x y z pet gibi bilindiklerde var,bu korsanlar yakin zamanda yukari cekicektir...
Ve bunlardan bayilik alanlar yani 5-10krs daha ucuz veriyor diye duzgun dagitim firmalarini satan ac gozlu bayiler 5 gundur telefonlarimizi susturmuyor. Bizde serve parmagim agriyor,yarin ara diyoruz...
En iyisini yapıyorsunuz abi.
Peki PO nasıl bunlara iniyor kendi istasyonu diye kendi kârından mı kesiyor.
Bayi ve po ortak,kendi karindan dusuyor. Fakat bu haftadan sonra izlemek gerek....
ÖTV farkı Cuma ya kadar yansır mı?
ee ne olacak böyle, LPG 3 lira civarı oldu, eğer daha artarsa benzinde binmeyi düşünüyorum aracıma.
Otv kacakciligi yapmis mal bittikce peyderpey yansir.
Otogazin olmasi gerektigi fiyati biliyormusunuz? Allah askina girip bakin da,yillardir neler cekiyorum ogrenin.
3,2'den bile alinsa otogaz karli hala karli...
Hesaplamanizda yanlis yok mu?
Otogaz yaklasik %20 max fazla yakiyor.
15K km ortalamam 8.5 LT benim. LPG 3.20 olursa 10K km de 1.173 TL pozitif fark var.
Fark benzine göre olumlu ama kit taktıran adam için geri dönüşü çok uzun sürer. 3.20 yüksek.
https://i.hizliresim.com/bGa0N0.png
Guzel hesap,eline saglik. Ancak arabani yazmamissin.
Yebi nesil araclarda %20'lik fark dusuyor. Bilginize...
Günaydın, araç eski nesil Clio II 1.6 16v olanı. Yeni nesilde fark düşüyor ise ekonomi de azalıyor demektir.
3.20 ler olmaz umarım, gerçi siz yazıyorsanız muhtemelen olur :)
Bazen insanın arap olasymışım diyesi geliyor oralarda kapılarına koymadıkları arabalar için biz burada kuruş hesabı yapıyoruz enteresan.
Tam tersi,ekinomi cogaliyor. Yani yeni nesil araclar benzinde 8,5 yakiyorsa lpg de 9,5 vs yakiyor...