Yok abi onu bildirdin de. Bu sendika neden ayın 9 una zam var yazmış 8 inde olan 6 kuruş zammı
Printable View
Demek kı bır ılk olucak.... Pazar gunu yururluge gırecek zam,ıyımıs :)
:) sen o sendikaya bağlı değilsin umarim
Ben dagıtım sırketıyım... O tıp yerler bize uymaz.
Murat abi son durum nedir bu akşam için.
benzin 6 tl olur
Dolar inatla düştü hatta petrolde düşüyor artık hayırlı bi 15 kuruş vs indirim haberi almayacakmıyız ya
Kar satislari var emtialarda ama petrol stabil.
Indirim cokk yakin,aksam belki yarin yazarim.
Zam oldu suan kar satisi bekliyorum ama henuz degisen birsey yok.
Yakıt üzerine tecrübeli kişiler olduğu için burda sormak istiyorum. Depoyu herzaman ağzına kadar doldurttururum. 35 lt civarı alıyor. Başka bir shell bayisinde aynı işlemi yaptırdım. Fakat ibre full den birazcık aşağı kaldı. Durumu söyledim depoyu çekin ölçün dedim. Usta cagirmamiz lazim falan yaptılar para mara dediler. Bende düşündüm bitsin yeni aldığımda bakarim ibreye. Bugün başka yerden aldım ibre normaldi. Şimdi ben şikayet etmeyi düşünüyorum ama merak ediyorum bu adamlar ağzına kadar doldurmuşken ibre nasıl aşağıda kalır?ilk defa böyle bir durum yaşadım
Pompa hızını fazlaya almış olup da tık ettiğinde direkt çekmiş olabilir mi? Yani hızlı basması dalgalanmaya sebep olmuştur, o da pompayı attırmıştır. Pompacı da çekmiştir.
İlk öyle düşündüm 1 km yapıp geri geldim zaten. Dedim doldurmadinmi sen bunu diye. Doldurdum dedi. Açtım tekrar bastirttim 1.5 lt daha aldı ama ibre yine oynamadı full olmadı yani.
Linealarda benzer bir durum oluşabiliyordu, aracınız puntoysa olabilir
Benim lineada aynısı bazen oluyor.
Renault grubunda samandira takılması oluyor.
Cuma aksami sözde ogretmenmis bir şahıs bağırıyor çağırıyor . Dün geldim 50 tl motorin attıniz bire oynamadı bugün üstüne ekledim yine oynamadi. Dedim o zaman samandira bozulmus istasyon ustune attı pompa samandira yi bozdu yaptırın. Uyanık arkadaş perşembe hirsizlik la suçladı cuma samandira yi bozdunuz
aracım punto. ama 1 senedir ilk defa böyle bir şey yaşadım. sizin fikirlerinize göre şikayet edeceğim. en azından kontrol etsinler istasyonu diye
Konuyu güncellenmiş görünce indirim var sandım :( Sonra post'a tekrar baktım ama "benzin zammı" ile alaka kuramadım.
Buaralar durum stabıl.