Nasrettin hoca gibi
Terse gidiyik :):):)
Printable View
Tüpüne zam gazına zam hani bize.... diyen amca aklıma geldi. Yav bu kadar zam var herkesin altında araba da var. Valla bu işte bi terslik var ama ben çözemedim...
Konu dışı ama Bu kışlık lastik hepten zorunlu olmuş doğrumu :)
kanka walla ben tr den akaryakıt almıyorum 2 aracım içinde :) hatta dün bulgardaydım orda bile normalde akaryakıt pek düşmez ama gaz 0,99 levadan 0,96 levaya düşmüş burda gaz 2,82tl ordan alıyorum 2,02 tl ye geliyor euro artmadığı sürece sorun yok :D euro artınca leva da otomatik artıyo, o zaman kötü oluyor işte
Mazota 9 krs daha,hafta bası yapılır ve mıktar tam netlesır....
Son sayfalarda konuyu üzülerek takip ediyoruz, bu ne abi zam üstüne zam. Tam olarak rahmetli Levent Kırcanın dediği gibi zamına koydular yani.
Sabah 4.62 idi , 4.71 olacak o zaman pehh
Biraz abartmıyorlar mi artık ya bi 9 daha ne
6 krs yı kacırdın ama 9krs yı kacırma o zaman. Daha vakıt var.
Dolar ve petrol stabıl,hala zam. Dogru bılmek gerek bazı seylerı yorumlamak ıcın.
Daha detay vermıyecegım artık,2 haftadır ayrıntılı yazmaktan kendımı ilkokul ogretmenı gıbı hıssettım.
Dırek zam ve ındırım ongorulerımı yazarım. Ama durum daha da kotulesecek,bılgınıze.
Kızmayın,ayıp ve gunah. Yoll yaptı yollll! Zamlı mazotu nasıl kullanıcaktınız.
Murat abi yakıta zam geliyor dolara neden hala gelmiyor. Dolarda zarardayız :D Dolar öngörün nedir
Bu zamlar ciğerimizi söktü
Ohh bugünde zam haberini aldım çok şükür. Almayınca tansiyonum yükseliyor, bünyeye alışkanlık yapmış..
Herkes herşeyden şikayetçi, ama sandıkta herkes memnun valla, ben anlamıyorum bu ülkeyi, o yüzden az bile yapıyorlar, biz koyun oldukça bizi güden çok olur. :)
petrol yavaş ciğerimi söktün
Murat abi aslı var mı?
09 Eylül 2017 tarihinden geçerli olmak üzere rafineri çıkış fiyatlarındaki değişiklikten dolayı Motorin grubunda 6 kuruş fiyat artışı beklenmektedir. Benzin grubunda ise fiyat değişikliği beklenmemektedir. Kaynak Petrol Urunleri İşverenler Sendikası: PUİS
Petrol Urunleri İşverenler Sendikası: PUİS