100lira yapsınlar yine bineriz babacım. Bu sefer de kredi çekip benzin alır millet.
Bugun sabah arabayı sattım almasammı tekrariçimde garip bi huzur var sattığım için.
Tavsiye ederim..
Belkide sınanıyoruz,önümüzde güzel ve aydınlık bir gelecek vardır. Umut fakirin ekmeği sabredin beyler.
imzasız..
Benzine, motorine zam üstüne zam geliyo ses çıkaran yok. Biz bu zamları nakliye fiyatına eklemek istedik mi aauuvvv. Su ile mi gidiyo bu tırlar ? Bak yine sinirlendim![]()
naıl hesaplandığını murat abi daha iyi bilir ama petrolün varili 83 dolar kur 6.10 oldu
geçen sen bu zamanlar petrol 56 dolar kur 3. 70 civarındaymış
geçen sen bu zamanlar benzin 5.50 tl olduğuna göre şu an cidden ülke için olması gerekenden ucuz kullanıyoruz o yüzden indirim beklemek mantıken yanlış
zam yapmadıkları her güne sevinmek lazım
alım gücü tartışmalarına girmeyelim tekrardan onun farkındayım..
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
basit bir hesapla 83*6,1 x 56*3,7 dersek geçen sen 2 birim ise benzin bu sene 5 birim olmalıymış
tabi bunun hesabı bu şekilde değil büyük ihtimal @997TT murat abi daha bi netlik getirebilir konuya
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
indirim mindirim, garip garip şeyler beklemesin kimse. aynen zam olmadıkça sevinin göbek atın. sokaklara bile dökülseniz artık dip noktalar bunlar.
şu saatten sonra tek yapabileceğiniz şey sonraki seçimlerde koşa koşa tekrar bunlara oy vermektir, veya vermemektir. yani nasıl memnun olacaksanız öyle devam. geçti o devran. halk olarak dur diyelim şunu yapalım bunu yapalım. adamın tepesi atmasın yine sağa sola sataşmasın umuduyla geçirin günlerinizi...
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Cok basit dunyada ki tek ornek ve skandal olanOTV vetgısınden feragat edılıyor.
Yanı olumu gorup sıtmaya razı edılmesı....
Bu acık emın olun bızden cıkıyor ve cıkıcak...
Zam haberıne gelınce,zam persembe geldı,ne haberı yahu. Yukarıda da yazdım. Gib ne zaman derse,yarına acıklanır ınsallah
09.10.18 tarihinde motorin 26krş olarak zam pompaya yansımayacak olarak bildirilmiş EPGİS tarafından pompa yok diyorlar![]()
taşlamıcaklar çünkü senin yazdığın farklı anlaşılmıştı şef. senin yazdığından insanlar, avrupanın en ucuz benzinini kullanıyoz hülooo diyen amcalar ile aynı şeyi yazdığını sandılar. aslında ne demek istediğini ben gayet net anlamıştım ama bir çok arkadaş seni yanlış anladı ve onlarında alım gücünü yazsana filan gibi giydirdiler sana. yani biraz ironili yazdığını anlayamadılar.
aynısı bana da oldu bir konuda, ironi olarak yazdığım şeylerle gerçek yazdığım şeyleri alt alta koyup benim bile kendimi yanlış anlamama sebep oldular
anlayacağın artık bazı şeyleri net yazmak lazım, eskisi kadar anlayış hiç bir ortamda kalmadı, sadece forum değil ülke olarak bu durumdayız.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
resim çıkmamış![]()
FB_IMG_1539105018255 - Eksi Up
Dizel arac sahiplerine uzucu haber - Haberler
Haber metninden alıntı
Bu sanırım doğru takip edenler aydınlatır mı ?Motorin fiyatları, uluslar arası talebin etkisiyle tarihi rekora koşuyor. Motorin ile benzin fiyatları adeta kafa kafaya geldi. devletin, zamları ÖTV’den karşılamaması halinde motorinin litre fiyatı 7 TL 64 kuruş, benzinin 7 TL 73 kuruş olacak. Aradaki fark yalnızca 9 kuruşa düşecek.
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
Benzinli rocks. 140-160 10lt yakıyorum kafam rahat hesabı kolay. Sessiz çabuk ısınıyor gırgır yok enjektör yok DPF ohhh.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)