Benzin 4.48 Di sabah Besyol Shellde
Benzin 4.48 Di sabah Besyol Shellde
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Bu sabah depomu 98 oktan 2300 rub/65=35.38 usd yani 104 tl ye doldurdum .Sahsi fikrim,TR de 8 tl olsa yine birsey degismez ...
altın,döviz,hisse senedi alacağımıza benzin alalım daha karlı
Yalniz sizlerde elinizi vicdaniniza koyun. Konu 2013 temmuzda acilmis benzin 5 tl sene 2016 temmuz benzin 4.5 tl . Bu konunun savunulacak nesi var.
türkiye gibi bi ülkede benzinin hakkı 2 - 2.5 lira.Hemen artvinden sınırı geçince litresi 1.5 lira civarına alıyorum 3te 1 i yani.Bide şu var döviz ve brent birazcık artınca hemen zam geliyo ama indiğinde indirim bukadar süratli olmuyor ve düşük miktarda oluyor indirim.
Ben yurt ici yurt disi maliyet veya olmasi geren fiyati tartismiyorum bu konuda haklisiniz. Benzini en pahali ulkeyiz. Bu buyuk bir kulfet hepimiz icin.
Benim savundugum konu yazdigim gibi 3 yil olmus konu acilali her sayfa yapilan zamlardan bahsediliyor fakat fiyat hala 5 tl yi gecmemis. Nerde yapilan zamlar.
Sizi ciddiye alanlari sasiyorum.
İsimide bana ogretmeyin.
Size saygi duyan varmi bilmiyorum ancak her konu hakkinda manipulasyon yapan tavriniz bende sizin yazdiklariniza on yargi olusturuyor.
İndirim nerde? Mazot da hala birsey yok,pazartesiye kadarda olmayacak.
Benzinde indirim olmustu ki onuda zam olmadan 3 gun once yazdim.
Benzin fiyati nelerden olustugunu biliyorsaniz,5 tl den suraya dusmus diye sacma bir yorum yapmazsiniz.
Ha bilmiyorsaniz ve hala yaziyorsaniz bu daha kotu...
Bu işin uzmanı yada çalışanı değilim illa bi hesaplaması vardır ama benım tahmınım 5 lira oldugu zamanlar brent petrol 120 130 dolardı suan 45 50 arası dolasıyo , dolarda 2.5 di suan 2.9 dersek su fıyatlara bakan benım gıbı normal bı vatandas benzının 4 lıra altı olması gerektıgını dusunur.
Siz geniş bir pencereden bakarak fiyatın hala ortalama da kaldığını söylüyorsunuz.Buraya kadar haklı olduğunuzu varsayabilirsiniz, ama 5,05 ' ten benzin almak zorunda kaldığımız günlerde de aynı adamlar başımızdaydı. Kaldı ki şuan benzini çok çok rahat 3 küsür lira bandından satabilme imkanları varken 4.50'yi bize dayayıp vatandaşı öpmeye çalışmalarından dolayı buradaki bu kadar tepki.
Klon gibiler hafıza yok version 1.0.-1 zemler nirdee demiş 10 sene önceki fiyatlar neydi brent petrol 50 iken burda benzin lt si 2.60tı be insafsız şimdi ne farkı var şimdide 50 dolar. Sakın bana oyun moyun oynanıyor demeyin ağır konusurum. Oyun varsa sorumlular bizzat isteyerek içindeler zaten.
Şunlardan kıymık kadar farkı yok..
Amcacım senden bir ricam var; aşağıdaki bıraktığım boşlukları o tarihe ait Türkiye'deki benzin litre fiyatı ile doldurur musun ?
10.06.2016 - 50,54 $ - ............
10.06.2013 - 103,95 $ - ............
Teşekkürler.
Amca okuma yazman var mı gerçekten![]()
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)