Lpg indirimi yine geciktiriyorlar,kizmamak elde degil...
Boyle kucuk oyunlara ne gerek var....
Mazot'da eger bugun kur cok fazla dusup cikmazsa 6-8 krs daha iner... İndirim yarin gece aciklanir...
Lpg indirimi yine geciktiriyorlar,kizmamak elde degil...
Boyle kucuk oyunlara ne gerek var....
Mazot'da eger bugun kur cok fazla dusup cikmazsa 6-8 krs daha iner... İndirim yarin gece aciklanir...
Gazi koprusu buyuk kaziktir. Yani hizmet etmek icin yapilan rant koprusu.
Zaten boyle olucaksa,herken bunun ihalesini alirdi...
Muhterem adam degil canim,piyasa takip ve sizin icin hesaplama diyelim![]()
Dün haberleri çıktı köprünün
11-26 Temmuz tarihleri arasında sadece 100 bine yakın araç geçmiş günde ortalama 6 bin civarı yapıyor
40 bin nerde 6 bin nerde
2 haftada 20 milyon dolar hepimiz zarar ettik
Böyle hizmet yere batsın..
KAYNAK
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
Yeni köprü günlük 1.2 Milyon Usd zarar ediyor ve İhaleyi alan adam kimse ona bu paraları ödeyeceğiz , zaten belli bir sayıda geçiş olmaz ise devlet garanti vermişti ki bunu da ihaleden sonra vermesi komedi gibi.. Artık bu konular çok sıradan hale geldi zaten , kimse de umursamıyor artık ben dahil.
"Denenmişi Denemek Ahmaklıktır!"
Konu yine akaryakit olarak kalirsa sevinirim ama hatta adminlere 2 defa yazdim basligi degistiren olmadi....
Kaziklarin sadece "1" tanesi bu ve en masumu,dusunun. Boyle ihaleyi kim almak istemez?
Bu gece mazotta bekledıgım ındırım gerceklesır. 6kurus cıvarı beklıyorum.
Eger bugun pıyasalarda garıp bırsey olmaz ısede cumadan gecerlı olmak uzere 4-5krs gıbıde benzın ıner.
Lpg de 9krs yansıdı,fıyatlar cogu yerde (rekabet yapılan yerlerde) 2tl nın altında.
Abi benim aklimin kesmedigi bisey var
Bu benzinle mazot un indirim oranlari veya indirim gunleri neden farkli
Yani biri 10 krs iner digerinde indirim bile olmaz veya biri 3 krs biri 5 krs iner biner
Nedir sebebi gercekten bilmiyorumda ?
İyi ki depoyu doldurmamışım1 gün daha bekleyeyim en iyisi, yarın depoyu doldururum
Çok teşekkürler abi.
Cunku uluslararasi fiyatlar var yani Brent petrol-motorin-benzin fiyatlari temel taslari. Ustune turkiye'de ki dolarin fiyati.
Yani bu fiyatlar ozellikle benzin/motorun fiyatlari borsada ayri deger tasidigi icin normal.
Artis azalis icinde belli limitte olmasi gerek. 1-2krs ildugunda genelde yapilmaz. Ancak birde devlet insiyatif kullaniyor. Zamda hemen yapiyorlar ancak indirimde hep dusunurler...
O eski gundem yahu.
Benim indirim/zam yazdigimin donusu yok,2 gun onceden haber veriyorum.
Size ileriye matuf on gorude bulunuyorum. %90 dan fazla oranda tutturuyorum. Darbe falan gibi seyler olmadigi surece yazdiklarim gecerli...
Motorin 5 krş indirim gelmiş![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Cuma yansir dedigim indirim iptal. Dolar ve uluslararasi piyasalar gol atti...
Suan ki indirimi zaten 3 gun once yazmistim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)