Ne zaman gelir abi
Murat abi tüpcu birisinin desteği ile fazla saldırmaya başladı anadolu yakasının bilinen iki istasyonunu shell yerine açtı bir tanesini opet ile girdiği yarısı kazanarak aldı. İlk 3 hedefi var ne diyorsun bu duruma ?
Ilk 3 hedefi dogru.
Saldiri yapar tabi,cokkk fazla kayitsiz para var hatta kendinin de olmayan para... Yakinda anlarsiniz niye boyle yapildigini.
Lukoil'den "Bu gece otogaz'a zam var" uyarısı geldi. Miktarı hakkında bilgi var mı?
M50b30 - Bumblebee...
Petrol Ofisi ni boykot ediyoruz
5 Mart ta hollanda firmasına satıldı.
Aylar süren müzakerelerin ardından Petrol Ofisi'nin yeni sahibi belli oldu. Son haftalarda gelen haberlerde Petrol Ofisi satışı için Suudi Arabistan'ın kamuya bağlı enerji şirketi Saudi Aramco ve Azerbaycan'ın SOCAR şirketinin öne çıktığı belirtiliyordu; ancak yarışın kazananı Hollandalı Vitol oldu.
Shell de hollandaymis ben ingiliz biliyordum. Yalniz bu boykot isine gelirsek hollanda hukumetini boykit etmek gerekir bana kalirsa sahislarla sorunumuz yok nasilsa
İndirim geliyor gibi.
Benzinde 9 kuruş indirim bekleniyor – Sozcu Gazetesi
dolar arttıkça benzin düşüyor dolar düşdükçe benzin artıyor.. bende bu çan eğrisini çözemedim bir türlü
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Benzine 9 kuruş indirim geliyormuş bu geceden itibaren..
Arac sahipleri dikkat! Benzin fiyatları... - Ekonomi Haberleri
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)