Yarın geceden geçerli Benzin ve Motorinlerde 10-13 kuruş arası artış beklenmektedir.
Hayırlı bayramlar .
Yarın geceden geçerli Benzin ve Motorinlerde 10-13 kuruş arası artış beklenmektedir.
Hayırlı bayramlar .
Petrol stabil ama emtialar cokkk sert yukseldigi icin %2 ve %4 asagida.
Bizde piyasalar kapali ama dolar ortalmanin altinda.
Zam mi yapicaklar,kacari yok ancak yarin piyasa acildiginda dolar buralarda kalirsa kesin indirim gelir. Tabi petrol ve rbob larinda stabil yada eksi yonde olmasi gerek.
Yarin soylerim. Sen lafimi dinleyip dun/bugun mal aldiysan satisa devam,almadiysan kotu. Yarin ola hayrola mike.
Suan ipde iki deli var. kore ve abd... Bakalim.
Oo harika,bayilerimin bunlari yapmasi hosuma gidiyor. ***** karlar "çûk" kadar oldugu icin,tasdan bile su cikarma pesindeyiz....
Hergun bir cok bayinin iflas yada iflas ertelemesini duyuyorum. Donen cekler,taksitle odenen cekler,bozulan teminatlar....
Hic hos degil.
Ama sorsan istikrar sardi dort bir yanimizi...!
Buarada akaryakittada ki otv ile gorusmemiz olucak,lpg yi esitledik. Orada ki kari gosterip %3-5 arasi indirim talep edecegiz...
Muhtemelen olmayacak ama asil hedefimiz dagitim karinin 3 sene onceki seviyeye getirilmesi. Sanki onemli seyi kaybedip aza razi oluyormusuz havasi verilecek...
Allah buyuk.
Onlar kdv yi yiyorlar ama yakinda kesilir musluklari...
Buarada benzin ve gazyaginda tepki alimi var...
Dolar yukselmese dahi ek zam olur. Yarin aksam kapanis onemli.
Benzin 9krs
Masot 7 krs zam var...
Dolarda dustu,petrolde ayni,neden bu zam...?
Diye sormayin aciklamistim,gaz yagi ve benzin cok yukseldi. Allahdan kar satislari geldide zam miktari dustu.
Dusus yok,dolar da artida,petrol ayni,kapanis onemli.
Lpg'yi pek yazmiyorum ama onada 12-15krs arasi zam iyi gider. Oda yarin geceden itibaren.
Acayip kar yapiyorum bu islerden,indirim zam vs,cok para kazaniyorum,koyucak yer bulamiyorum!![]()
Biri bana ekstra para nasil kazanilir ogretsin yaw,yillarca aptalca gecmis zaman.
@997TT abi anadoludaki lpg fiyatları neden bu kadar uçuk,
Erzincana kadar gittim yolda gördüğüm fiyatlar şaşırtıcıydı istanbuldan 2.40-2.60 arası bulabildiğim lpg orada 3.19a kadar gördüm...
şehir merkezinden bir kaç yerde 2.90 civari görsemde genelde hep 3.xx şeklindeydi,
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Halen bana laf sokmaya çalışıyorsunuz. Bakın bilale anlatır gibi son kez yazıyorum. Sadece dolar çok düştü benzin fiyatları neden düşmüyor diye bir serzenişte bulundum siz ADAM gibi bir cevap vereceğinize hakareti seçtiniz sonra 3 5 sayfa önce sizinde aynı şeyi yazdiginizi gördüm ve halen cevap veremediniz kendinizde dolar düşerse indirim gelir yazmışsınız. Siz yazınca normal ben yazınca cahillik okumamazlik oldu. Ayrıca bakın aşağıdaki linklere ekşide bugün popüler olmuş konu herkes benim gibi düşünüyor ama sizin gibi hakaretle cevap veren yok. Üstelik en fazla hakaretin küfrün olduğu mecra konuyuda uzatıp kirletmeye gerek yok...
6 eylul 2017 benzin ve motorin zammı - gundem - sayfa 3 - ekşi sozluk
Olayi soyle ozetleyim;stilicak max fiyat bellidir ama min fiyat belli degildir,buyuzden karlarindan kisan firmalar oldugu gibi suan kdv yi fatura uzerinde yiyip iki mal arasi %18 cebe indirenler mevcut. Buda tabanca fiyatlarina yansiyor. Fakat eskisi gibi makas cok acik degil. Hirsiza kilit vurulmuyor,adamlar yine buluyor kaciracak bir nokta.
Onemli olan guvendiginiz ve ucuz noktayi bulmak.
Buarada cokk sasilacak durum oldu,dolar ortalamasi 42 iken zam yapan devlet dolar suan 44 ama indirim yapicak,allahallah yaw,dolar cikinca zam gelmiyormuydu
Emtialar dusuyor,bubaksam kapanis onemli,dolar 3,45'e gelse bile indirim gelebilir. Cok eksi b sozluk... Bazen su icmek bile zulm. Soykesem tesiri yok,sussam gonul razi degil. Eyy cehalet sen ne guzel birseysin,herseyi biliyor insan valla.
Buarada haftaya bir takim gelismeler olabilir,insallah kamu yararina kararlar alinir...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)