2.79 dan gaz aldım. Dün göztepe classdan
2.79 dan gaz aldım. Dün göztepe classdan
benim umudum yok artık.
10 inse 20bindirirler
microhatch C1 ist.park 3:00,54
https://www.youtube.com/watch?v=C1K8fwGhcsA
https://www.instagram.com/c1_bvb973/
yani artık hiç bir şekilde benzini 4 liradan yada mazotu 3 liradan alma durumu olmucak mı??? benim hala az da olsa umudum vardı :/
SM PERFORMANCE
akaryakıt sektöründe olsaydım veya işletseydim murat abi sayesinde piyasaya göre kazancım gercekten yüksek olurdu. :d
Elleme Sekelesin...
Artık 10 lira yapsınlar da benzini rahatlayalım, in-çık in-çık, 30 yıldır benzin fiyatı değişmeyen ülkeler var, valla yoruldum takip etmekten, gerçi bıraktım son zamanlarda takip etmeyi, az yakmak çözüm olmuyor, gezmeyi azalttım arabayla.
997TT ustad, neden biz 95 oktan uzeri benzine ulasamiyoruz? 2009'a kadar 100 oktan dahi bulabilirken neden gunumuz de sadece 95 alabiliyoruz. Belki senin bir bilgin vardır. Yakın zaman da tekrar 98 ve uzerı oktan yakıtları gorebilecek miyiz pompalarda.
Men plan God laughs...
I have reset it....Aal izz well....
Posrche 959 Driver's Manual Nickli Üyeden Alıntı
Kisaca ozetleyim; hukumet 98 oktani zenginler kullaniyor diye ekstra otv getirdi,boykece pahalandi ve ortadan kalkti.
Sonra sirketler 97'yi cikardi ve devlet ona da gecirdi ve vatandas pahali diye almadi. Sonra ortadan kalkti...
10 lira olursa acaba trafik olur mu ?
Sadece parası olan binse ...
Koca yürekli devletim, trafik sorununu bitirmek için elinden geleni yapıyor ...
...
Kanka cumartesi günü Sanayi PO'dan fulledim. Bursa'ya maça gittim. Normalde rahatlıkla gidip dönebiliyordum ama dönüşte Hereke civarlarında yakıt bitti. Son 2 gidiş-gelişimde ordan aldım gazı. E-5 herekeden sonraki virajda bi benzinlik var. Yurtgaz satıyor (Tüpraşın gazı dedi). 2.89'dan aldım. Yola çıktığımda öyle bir gidişi vardı ki araç benzinde sandım, baktım ki değil. İnanılmaz bir performans artışı oldu. PO çok kasıyordu ve menzilde de en az %25 daha az gidiyor. Kesin bişeler katıyorlar bunlar![]()
M50b30 - Bumblebee...
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)