Kırk yılın başı 0 araba alacak olduk ülke batıyor spor gazetesi![]()
Arabanın garantisini çizdirip LPG bağlatacağım az kaldı; depoda 5,60lık benzin duruyor hala; 2 doldurma arası 100 tane zam geldi
Geldi zam dirsekle![]()
6 olsun 7 olsun 8,9,10 15 hatta 20 olsun diyenler merak etmeyin hepsi olacak ! 3,xx lerdeyken zam gelince 4 olsun 4,xx lerdeyken de 5 olsun rahatlasınlar alan almayan belli olsun dediğimizi ne çabuk unuttunuz![]()
![]()
#NeMutluTÜRKÜMDiyene!
"Diğerleri konuşur, AKP yapar!" sloganımız buydu, unutmayalım!
MSN => raymanbu@hotmail.com
zam var diye ağlayanların çoğu instagramda iki yanlayayım da popi olayım diye trafiğin anasını belliyor , gece rollinge çıkıyor. bu da böyle ilginç bi ülke işte.
10 tl olsa ne farkeder zaten böyle giderse 1-2 seneye 10 tl olur ve yine binilcek araçlara.. Kimsenin umrunda değil valla ortalamanın üstünde geliri olan vatandaş biner geçer. ayda 2000 tl ile geçinmeye çalışan vatandaş da toplu taşımaya biner ama kimsenin sesi cıkmaz. Millet olarak .ikilmeye o kadar cok alıştık ki...
Elleme Sekelesin...
benzıne değer kattık kıskanmasınlar...
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Bundan sonra bende hükümete oy verecem, koyunlar yine bi nebze uyanıp akaryakıta falan seslerini falan çıkarmaya başladılar uçları kendilerine dokununca, şimdi ben de oy verem de, biraz da onlar çeksin a m k, müstahak kodumun salaklarına, biz zaten alıştık kurunun yanında yanmaya.
2004 Mercedes-Benz W203 C230K1994 Opel Astra F GSi
beyler şu benzine zam olayı artık sadece "arabanın gitmesine yarayan sıvının fiyat artışı" olarak nitelendirmeyi bırakın.
Benzine/mazota zam demek ; " son tüketiciye ulaşan her malın transportasyon giderinin " de artması demektir. yani HERŞEYE zam demektir.
médiocrité partout
ben hep 50 tl lik alıyorum diyenler nerde ?![]()
Ne güzel gün aşırı güncelleme geliyor, çalışıyor AKP!
MSN => raymanbu@hotmail.com
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)