ben daha kapsamlı bir makale bırakayım buraya tarihsel süreçte bakalım bugüne nasıl gelmişiz ve ileride ne olacak
bllombergten benjamin harvey yazmış
Yatırımcılar Turkiye hakkında neden artık urkek?
ben daha kapsamlı bir makale bırakayım buraya tarihsel süreçte bakalım bugüne nasıl gelmişiz ve ileride ne olacak
bllombergten benjamin harvey yazmış
Yatırımcılar Turkiye hakkında neden artık urkek?
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
Eger tayyıp gıderse,ekonomık gostergeler cıddı ıyılesıcek...
Cunku son 4 yıldır gereksız dusman cok fazla edındık.
Hatta sadece almanya dan,40mılyar dolar kaynak aktarılacak....
Malesef durum su,sızınle sorunumuz yok,basınızda kı yuzunden durum bu dıyorlar.
Fıyatlar duser....
@Kadyr
Eşim TR'deki büyük bankalardan birinde yönetici olarak çalışıyor. Dün arabada 2-3 dk. ülke ekonomisi konu oldu.
Seçimden sonra başa kim gelirse kucağına bombayı almış olacak. Kriz patlayacak ve etkileri yaklaşık 2 yıl sürmesi öngörülüyor dedi. Bankaların kulis dedikoduları anlaşılan bu yönde.
Hibe de olsa sonumuz belli gibi. Verebileceğim nacizan akıl, her harcama öncesi aklımıza "Olmazsa da olur" jingle lı reklamı getirmek.
Burda daha detaylı...
Son Dakika… Akaryakıta bir zam daha - Ekonomiden guncel haberler
Suan turkıye almaya calıstogı kredılerı alamaıyor.
Yatırım cok kısıtlı cekebılıyor.
Hepsı bu son 4 yılda gırdıgımız yol yuzunden.
Her ıkısıde,hem hibe hem kredıler ıle destek olunucak. Ozellıkle Almanya....
Suan zaten aktıf olarak hergun devaluasyon yasıyoruz ve adı konulmamıs krızdeyız....
kalırsa 8 tl olacak
giderse 6 tlde kalabilir fiyatı
dönüşü olmayan yola çoktan soktu bizi
insanlar bu ekonominin bu şekilde yürümeyeceğini yıllardır söyledir
ama hazır yiyen herkes gibi kimse tikine takmadı
hazır bitti borçta bulamıyoruz paramız eriyor
imf yakındır
inşallah erdoğan kazanır ve imfden bizzat o randevu alır
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
Son cümleyi sevdim, gerçi u dönüşü konusunda master degree kendileri o yüzden bir kılıf uydurur. Zorla verdi der yine kandırır milleti.
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
abi şöyle bi durumda var burası konusu değil ama artık milletimiz doyumsuz oldu. mesela adamda 320d var 180ktl ye almış diyor bende niye 520xd yok buyur oda 500ktl elinde iphone 7 var niye x yok diyor. bi evde 4 kişi de ipnone x olsa 24k tl yapar yani doymuyoruz artık.
Renault Sport
İste şimdi büyük oyunu gördüm.
Reyiz ülkemizi şahlandırıp ülkenin çıtasını uzaya taşıyınca a.b. nin üzerine yürümeye başladı.İçten içe kıskanıyorlardı.Korkuyorlar sıra bize de gelecek diye
İlk türk uzay aracı yapılıyor.Uzaya yerli ve milli karargahımızı kurup dünyadaki gelişmeleri ordan takip edeceğiz.
Allah' ın izniyle 82 berlin 83 paris 84 amsterdam 85 brüksel ..86 mars 87 jupiter 88 pluton
Bu tek adamdan öyle korkuyorlar ki...Reyiz adeta hepsine ben tek siz hepiniz dedi.Reyiz oyuna girince herkez ben oynamıyom diyip cıkıyor.
Yerli otomobiller, yerli füzeler, s400bluetec s500amg s600long füze rampalarıyla donatılan yurdumuzun her yerinden değerli maden fışkıran topraklarımızı işleyip kısa sürede borla çalışan 5000 hp 38 silindir yerli ve milli aracımızı yapıp dünyaya satacağaz.Artık tüm liderler mercedes yerine bizim borlu makinamızı alacak.0-100 -3sn. Tüm dünya bu araçları aldıktan sonra yerli ve milli yakıtımızıda almak zorunda
Şimdiden dünya ülkeleri sıraya girmiş durumda Öyle her isteyene de yok kapımızda sıraya girecekler sırayaaa
Tabi tüm bunları sindiremeyen ab ülkeleri ne yaptı.40 milyar $ ödül koydu.Dolar nedir biz böyle bir para birimini kabul ediyormuyuz?.Dış güçlerin çıkardığı üzerinde göz möz olan kağıt parçası
Fırına gittin 1 ekmek dedin 1 $dolar verebiliyomusun?
Büyük oyunu görün artık
Eyyyyy Dünya reyizi size Yedirirmiyiz ?
400 katrilyon dolarda verseler
Yedirmeyiz!!![]()
Son Dakika: Benzine 25 kuruş, motorine 23 kuruş zam pompaya yansımadı - Haberler
Amk seçimden sonra ağır sıçma var
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Bizim işimiz Almanın vereceği krediye kaldıysa , bırakalım seçimi bizi bu hale sokanlar kazansın. Onlar kazansın ki bu ekonomi onların elinde patlasın. Daha önce yine aynı şeyi yazmıştım. Bu erken seçimin içinde bir oyun var. Bu ekonominin patlayacağını anladılar , başkasının elinde patlatacaklar. Bu adamların bu kadar sönük , bu kadar yapıcı bir seçim çalışması yaptığı görüldü mü daha önce ? Ben oyumu reisi vermeyi bile düşünüyorum artık. Bu işin içinde başka iş var. Bu arada diğer ülkelerden aldığımız her kredi , hibe , yardım artık adını ne koydularsa tarihte kapitülasyon ismiyle kendine yer bulacak.
DÜNYADA İKİ BİLİNMEYEN VARDIR.BİRİ KUTUPLAR , DİĞERİ TÜRKLER.. Albert Sorel
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)