shell tts %4 den %0 a çektiler, aylık 5bin tl tüketim için anlaşmıştık.
ödeme 15 günde 1 şeklinde.
Istazyonlar batıyor. TTS mecbur boyle,sattıkca zararı katlanıyor.
Hukumet ıstasyonların karlarını sabıtleyıp,herseyı otv ye koydu.
ocakda 612,subatta 400 e yakın ıstasyon kapandı...
He aldıgınız yakıtın lıtresıne dıkkat edın,malesef bayıler sahtkarlıgı tavan yaptırdı.
Ne denır kı,sıstem hep çalmaya yoneltıyor,her sektorde bu olabılır mı....
Çivisini cıkardılar ulkenın!!!
LPG'ye ise 11 Mart itibariyle 46 kuruşluk yeni zam geldi. EPGİS'in EPDK ( Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu) ile yaşanan gerilimin ardından son gelen LPG zammını duyurmaması dikkat çekti.
Okumadan imzalamam.....
Bizim şirkette Shell TTS. ** benim sorum değişik.
Benzin aldıktan sonra makinadan fişi almazsak, pompacı bundan faydalanabilir mi?
Bir şehir efsanesi satıyorlar falan diyor ama sonuçta üzerinde benim arabamın plakası yazıyor. Kimin ne işine yarar bu kağıt parçası?
Okumadan imzalamam.....
benim anlamadığım petrolun varil fiyatı düştü dolar çıksa bile indirim yapılması gerekmiyor mu neyi bekliyorlar.
Shell'den aylık 10milyon TL civarı yakıt alıyoruz, iskonto oranımız şuan neredeyse sıfırlanmak üzere. Adamlar bildiğiniz deli gibi zarar ediyor, TTS ve PARTNERCARD için neredeyse TÜRKİYE' nin hiçbir yerinde yakıt verilmek istenmiyor. Çünkü direkt zarar yazıyorlar, ne hale geldik nereye gidiyoruz belli değil. Bugün Lojistik sektörü bu olaylar yüzünden durma noktasında, adama 10.000tl verip yola çıkarıyorsunuz. Adam kafasında küçük bir muhasebe ile 5000 yakıt 3000 diğer giderler 2000 bana kalır diyor. Yolda hop bir zam, yakıt oluyor 6000 veya daha üstü... Bu insanlar ne yapsın ?
TTS fişinin mali değeri yoktur. Sodexo ticket yemek fişleri gibi. Sonradan faturalandıralacak benzeri bir ibare oluyor üzerinde. Unutulan alınmayan şahsi fişleri belki kullanır ama o aracın da şirket üzerine olması gerekiyor sanırım. 3 defa 4 defa ikame falan gösterip alsın hadi bir şirket sahte kiralama evrağı düzenleyip vs ama düşük ihtimal geliyor bana
Arif Işık - Her Türlü Halı Kilim Travel
Sorun yok,lpg zammı zaten bellıydı.
Plaka gırmeden tabanca calısmaz. Yanı fiş baskasına yaramaz.He sız fark ettırmeden baska plakaya gırıp,sende fısı almazsan kullanılabılır.
Gece 24 dur zam saatı,erken yansıtanı hemen SIKAYET edın,cezasını ceksın sahtekarlar.
Denklemde 3 degısken var:Petrolun varıl fıyatı,benzın ve motorının ton fıyatı ve dolar kuru. Dolar kuru cok duser ama ıkısı dusmez hatta yukselırse,ındırımı gec zam bıle olabılır. Asıl sorunun tl nın cok degersız olması.
Dolar 9 a duser,petrolde 80 dolara ınerse evet.
Shell ıcın bır sey degıl. Ayrıca Shell TR nın satısı,Shell ın global satısında hıssetmez bıle.
@997TT indirim, bindirim öngörü var mı patron şu an?
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
2 küsür ₺ indirim varmış yarın gece sanırım
zam gelmeyince herşey normale döndü sabah yine trafik kilitti ,artık tamamen alıştık![]()
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
2,38 sadece motorine indirim gorunuyor. Benzine yokmus. ikisi de neredeyse esit olmus oldu. brent 108 ama dolar 14,82lerde oldugundan ve artmaya megilli oldugundan kisa sureli bir indirim gorduk bence. Tam gozum alismisti 23 lira mazota..
zam yok mu yahu. Canım sıkılıyor böyle atraksiyon olmayınca.
YamahA Xmax 250 ABS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)