benimde başıma böyle bi olay geldiginde söylenilen uyarıları dikkati almaz hala aynı şeyleri söylersem bana da diyin...
Ustaya gittiğinizde devirdaim pompasının içinde olan çarkıda değiştiritin zamanla pompanın içindeki çarklar kırılıyor ve araç suyu çeviremiyor 20tl orj.parça biraz zor bir yerde ama kontrol etmekte fayda bunun yüzünden 106'ımı satmıştım şimdiden kolay gelsin geçmiş olsun...
Öncelikle geçmiş olsun ama benim anlamadığım şey şu;
Bu arkadaş değil miydi sevdiği kız için 15-16 yaşında Endonezya'ya giden? Şimdi gelmiş manita mı 106 mı deseler 106 derim diyor, sonra da arabanın canına okuyor. Arkadaş kız için Endonezya'ya gittiyse 106 için....
doğru abi benim o vatandaşmecazi anlamda arabama sevgimi ifade ettim yoksa kız nere araba nere abi
o lafımdaki kastım hani arabamı severim allah izin verirse satmam uzun süre anlamındaydı
arabadan pek anlamıyorum
nette okudum kesicinin amacı motora fazla devir çevirtmeyip zarar vermesini önlemesiymiş
bende bundan dolayı girdim kesiciye zarar gelmez diye ( devamlı gece gündüz kesicide gezmiyorum ara sıra )
anlamadım conta yaktığını abiler yazmışlar sakın girme bu vaziyet die
bi abide inş bloğa bişi olmaz yazmış
ben kamilde
garajdan eve geldim yazılanları bi okudum başımdan kaynar sular döküldü
zamanında kimsemi böyle hata yapmadı abi anlamadım
anlamadım conta yaktığını abiler yazmışlar sakın girme bu vaziyet die
bi abide inş bloğa bişi olmaz yazmış
ben kamilde
garajdan eve geldim yazılanları bi okudum başımdan kaynar sular döküldü
kim malına bilerek zarar verir ???
nette yazılan kesicinin amacı motora fazla devir çevirtmeyip motoru koruması gibi bişeymiş bnde bundan yaptım
zamanında kimsemi böyle hata yapmadı abi anlamadım
evet benim o vatandaş abi
hani arabamı severim allah izin verirse satmadan uzun süre kullanmak niyetim ( 26 yaşıma kadar )
evet gerçekten anlamam arabadan
bu yüzden ustalar parçacı vs hepsi kazıkladı
kız olayını zaten yazmıştım
yani sevip zar zorda olsa ailemi ikna edip oraya gitmemmi yalan dolan veya yanlış ???
tofaştan öğrendiğim fazla yüksek devir zarar ama bu kesicide saatlerce kalmadımki
en fazla 4 veya 5 sn.ye kalırım
Kırabildinmi ?
Radyatör kapagını ac o şekilde marsa bas inceden bir şelalen varsa contan hayırlı işler
Gerçi bu kesin belli olduda sen kırma arabayı dikkat et![]()
biz boştayken kesiciye giren s2k ların yatak sardığınıda gördük.
sen gazlarken çok kısa süreli kesiciye giren arabayla boşta kesiciye girmeyi karıştırıyorsun.
ayrıca araban conta yaktığı için zararlı. soğuyamayacağı için yağa su karıştığı içinde yağlayamayacağı için motoruda kırarsın yatakta sararsın anlamında uyarıldın sen.
araban sağlam olsa zaten kimsenin umrunda olmaz kesiciye girmen. bi kaç defa kesiciye girdin diye bişi olmaz normalde. ama conta yanık arabada motor kırarsın. yağ köpürmüş diyorsun. yani araban ha yağsız kalmış ha yağa su karışmış aynı şey. efendi efendi giderken bile kırarsın bu halde. o yüzden kesici intihar dedi herkes.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)