Büyük geçmiş olsun Allah korumuş
Printable View
Büyük geçmiş olsun Allah korumuş
yani artık sohbet konusunu açınca kaza görcekmiyim diye açıyorum ve görüyorum.Allah korudu yine bir arkadaşı daha.Dikkat çok dikkat.Herkesin bunlardan ders alması lazım.Allah korusun daha kötü şeyler olabilir.
Selamın Aleyküm arkadaşlar üyelik arkadaşımın kazayı yapan benim Mert kardeşim herşeyi detaylı yazmıs saolsun. Jiyan yan koltugumdaydı tech e uyelıgım yok malesef bende JE typer ın sahıbıyım. Allaha sukur Jiyan taburcu oldu bende kafada ufak bı çatlak var onun ıcın hastanede tutuyolar kaza cok talıhsız bı sekılde lastık yuzunden aracın kopması sonucu toparlayamadık araçta max 90 km hızımız vardı can ve mal kaybımız yok bu aralar herkezde bi nazar var dikkatli olun hayırlı günler.
geçmiş olsun
Gecmis olsun cana gelecegine mala gelsin
Geçmiş olsun :(
çok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun zaten kaza genelde lastikler yüzünden oluyor 2008 yılındada ben bravo hgt yi lastikler yüzünden pert etmiştim.
kaza yapan arkadaşlara çok geçmiş olsun
dün bu konuya baktım bulamadım, sonra konu açmayı düşündüm sonrada vazgeçtim sahibine ayıp olur belki diye. Dün ZAN Type-R'ı taklalı gördüm izmir/altınyol'da. Fn2'ydi araç. 34 ZAN. Arkadaşlar dikkatli olalım. Aynı böle JM gibi duruyodu o da :(
Bu 2013 cidden çok uğursuz bir yıl oluyo bune yaa her gün bir kaza bir ölüm haberi alıyoruz zan typerın sahibinede büyük geçmiş olsun umarım durumları iyidir formada üyeydi galba sahibi