Geçmiş olsun durumlarının iyi oldugunu düngece ögrendim çok şükür allah beterinden sakınsın.
Printable View
Geçmiş olsun durumlarının iyi oldugunu düngece ögrendim çok şükür allah beterinden sakınsın.
Allah acil sifa versin :(
Aracın kaza haberi. :(
Topkapı'da kaza
Gecmiş Olsun ALLAH kimsenin basına vermesin
Bu da benzer haberler, 1 gün sonra tarihli.....
Hepsi takla ile sonuçlanmış.....
E-5 trafiğini durduran kaza!
http://www.aksam.com.tr/guncel/mersi...u/haber-227776
Selamlar beyler.
Basta kaza aninda beraber olan yani kazadaki siyriklarla kurtulan arkadasla konusmustum sanirim olayin sokuyla yogunbakimda dedi.
Yogunbakima girmedigini ancak yanina da kimseyi almadiklarini ogrendik.
Bizden 1 2 kisi yanina gidip bakmis.
Durumlari iyi,basta arkadas olayin sokuyla yogunbakim diyince yanlis bir anlasilma olmus,
Vel hasil iyiler cok sukur.
bu sıcaklarda asfaltın durumu, göz yanılması bunlar birinci etken:( allah acil şifalar versin..
Allah hiçbirimizin başına vermesin. Can kaybı olmaması sevindirici. Acil şifalar versin.
geçmiş olsun,Allah acil şifalar versin
Allah şifa versin. Can kaybı olmaması sevindirici. Sabırlı dikkatli olmak lazım ramazan ayı herkes asabi dikkatsiz.
Allah korumuş..
http://k1307.hizliresim.com/1c/p/qlf5m.jpg
Jıyan taburcu oldu eve gonderdiler aractan fırladıgı ıcın bacagında ve belinde yaralar mevcut yıgıt hala hastanede müşaade altında başına aldığı bir darbeden dolayı , kaza sebebine gelincee arabanın kafa kacmıs lastık durumu pek iyi değildi duvara vurup ters dönmüşler öyle aşırı bi surat gazlama vs söz konusu değil yani Allah a şükürler olsun kalıcı bi problemleri şimdilik görünmüyor en cok sevindiğimiz yanı bu oldu olayın , aracta kasko vardı zaten maddi açıdanda büyük bi sıkıntımız olmayacak .. Kaza yapan arkadaslarım adına iyi dilekleriniz için tesekkurler
Geçmiş olsun. Allah kimseye kaza bela vermesin.
Çok geçmiş olsun
gecmıs olsun :(
Ülkemizde her kaza yapan jantlı yaylı araca , gazlıyo makas atıyo gözüyle bakıyolar kardeşim. Adı üstünde kaza bu! geçmiş olsun, Allah beterinden korusun. kardeşlerim.
cok gecms olsun arkadaslara. Bu ara kaza oranında artıs var bır kac saat once siyah renkbır surat motoru t.dağ yenicede tabiri caizse kartalın ıcınden geçmişti kartalda motorda parçalanmıstı :(
Kaza yapan arkadaşa Allah Sağlık , güç ve bol Kazanc versin ki biran önce Toparlansın .
Allah korumuş, büyük geçmiş olsun.