geçmiş olsun iyi durumda olmaları sevindirici
Printable View
geçmiş olsun iyi durumda olmaları sevindirici
allah beterinden saklasın geçmiş olsun demekten başka bişey gelmiyo cana geleceğine mala gelsin insallah biran önce topalanırlar kaza nasıl olmus resim falan varmı arkadaşlar ?
geçmiş olsun cana gelmemesi sevindirici. Topkapı tünel çıkışı olmuş kaza Allah beterinden korusun..
Noluyo böyle hergün kaza hergün kaza. Allah şifa versin..
geçmiş olsun arkadaşlara umarım ağır yaralı olan arkadaş eski sağlığına kavuşur..
Kesin tartışma çıkacak ama şu ep3 typer lara güvenip makasdı hızlı virajdı vs sonuçları bu oluyor.
Kaza yapan araç bu hrh :beuj:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...30633943/detay
Yazik olmus :/ gecms olsun arkadaslara
rsi kazasındaki yorumların burada olmaması şaşırtıcı :), geçmiş olsun arkadaşa
Önemli olan Can..Allah beterinden saklasın.
aracı Antalya''dan tanıyorum geçmiş olsun acil şifalar..
Gecmis olsun can kaybi olmamasi sevindirici
Rsi kazasını ben canlı gördüm. Sonuna kadar suçlu ve iyi olmuş diyorum kimse kimsenin hayatını riske atamaz. Sonuçta insan üzülüyor. Diğer kaza canlı olarak görülmediği için böyle yorumlar yapılmamış olabilir. ( Kendisi suçlu veya kaza yapmaya maruz kalmış olabileceği varsayımında bulunarak böyle yorumlar yapılmamış olabilir.)
Suçlu veya değil kaza sonrası ohh oldu diyen adam benim gözümde insan değildirler. Bu nasıl bir dusuncedir yaptigi hatanın bedelini zaten hastanede çekiyor veya toprak altinda diger dünyada ödeyecek.
Ohh olsunn dediğin sey yarın senin başına geldimi o zaman anlarsın.
Ramazan günü geçen muhabbetlere bak.
Geçmiş olsun de hatalardan ders alırlar inşallah de geç.
Ohhh olsun ne demek yaa.Düşmanın olsa bile insansın ohhh denmez gidin büyüklerinize danışın
Ben birisi kaza yapmış ohhh dedim diye bakalım ne derler...