Büyük geçmiş olsun Allah korumuş
yani artık sohbet konusunu açınca kaza görcekmiyim diye açıyorum ve görüyorum.Allah korudu yine bir arkadaşı daha.Dikkat çok dikkat.Herkesin bunlardan ders alması lazım.Allah korusun daha kötü şeyler olabilir.
Thanks to
TURBO ZONE
REMAPS
Selamın Aleyküm arkadaşlar üyelik arkadaşımın kazayı yapan benim Mert kardeşim herşeyi detaylı yazmıs saolsun. Jiyan yan koltugumdaydı tech e uyelıgım yok malesef bende JE typer ın sahıbıyım. Allaha sukur Jiyan taburcu oldu bende kafada ufak bı çatlak var onun ıcın hastanede tutuyolar kaza cok talıhsız bı sekılde lastık yuzunden aracın kopması sonucu toparlayamadık araçta max 90 km hızımız vardı can ve mal kaybımız yok bu aralar herkezde bi nazar var dikkatli olun hayırlı günler.
K20Z4 FN2 TYPE'R
R - 15655
çok geçmiş olsun
61 DF 161 TOLEDO
61 EL 206 206 GTl ( SOLD )
61 VL 090 LEON T.SPORT (SOLD)
61 EL 585 206 HDİ (SOLD)
61 VL 700 106 GTİ (SOLD)
Çok geçmiş olsun zaten kaza genelde lastikler yüzünden oluyor 2008 yılındada ben bravo hgt yi lastikler yüzünden pert etmiştim.
34 AH 6410
PRİMERA GT NİSMO.
kaza yapan arkadaşlara çok geçmiş olsun
cnrsrn:
195 40 16 yı bi koycan
harbi nokta
turgay.ozgur:
böbrek taşınada birebir olur
çukurlarda dökersin
ameliyatsız
dün bu konuya baktım bulamadım, sonra konu açmayı düşündüm sonrada vazgeçtim sahibine ayıp olur belki diye. Dün ZAN Type-R'ı taklalı gördüm izmir/altınyol'da. Fn2'ydi araç. 34 ZAN. Arkadaşlar dikkatli olalım. Aynı böle JM gibi duruyodu o da![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)