Alırken de noter de parayı verırım satarken de once banka da paraya baktırır sonra noter de parayı alırım. banka 30 tl gıbı bı fark alıyor paralar gerçekmi diye bakmaya
Paraları tanıdık kuyumcu dövizci vs gibi para sayma makinesi olan yerlerde sayabilirsinizzamanında kullanmıştık
![]()
alıcıyla konuşursun bankadan parayı çekersiniz zaten genelde noterlerle bankar aynı bölgede birbirlerine çok yakın olurlar
bankadan para çekilir gözünüzün önünde notere gidilir satış verilir para alınır bunlar yalnız yapılmaz..
eğerki hazır sıcak parayla gelmişse gene bankaya gidilir para check edilir sahte olmasına karşı eskiden bedavaydı sanırım artık 50 tl ücret alıyorlarmış para temiz çıkarsa gene para alınır notere gidilir al gülüm ver gülüm..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Ben de ikinci el araba aldım, önce arabaya baktık, sonra parayı verdim arabayı alıp geldim, bakımını eksiklerini vs yaptırdım ondan sonra müsait olunca geldi yanıma satışını aldık ..
Tanıdık ve güvenilir birisi olduğu için geniş davrandım .. O da sağolsun arabayı aldıktan sonra bile çıkan masraflara yardımcı oldu .. Bazı şeyleri ortak bazı şeyleri sıfır olarak kendi cebinden temin etti ..
Tanımadığınız kişiye araba veriyo veya araba alıyosanız tavsiyem bankaca rehin koyma olayıdır, parayı yatırırsınız, işlem tamamlanınca gidilip alınır bankadan ..
Her iki taraf da sıkıntısız şekilde noktayı koyar alıp verme olayına ..
Insta : Nardohawkeye
Insta : Autolyewax
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)