Opel kalkışta koltuğa yapıştırma garantisini 1000 lira karşılığı +5 yıl uzatıyormuş![]()
Cok iyi arabadir ama o parayi hak etmez.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...05668000/detay
opel Türk mühendisini işe almışfarların çevresi neden izolabantla dönülmüş gibi
![]()
TR - B13
Saç,civata,tasarım,estetik israfı..
Nerden baksan ahmakça.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
o kadarda abartmayın arkadaşlar, bu araba lotus eclipse ile aynı şaseye sahip bu aracın olayı tamamen pist öyle abarttığınız kadarda tü kaka değil. Satan eleman fiyatını abartmış sadece.
.
o ahmakça dediğiniz arabayı bırak pisti yolda sürmeye bile birçoğunuzun sürüşü yetmez...
bu kadar komik yorumlar yapmayın yahu...
muhteşem yol tutan 800 kg bir araba... dizyn ne ? neye yarar ? pistte kız tavlanmıyor...araba da zaten yan koltukdan ağza vermeye müsait değil... pistte ayar vermeye müsait bir araba..
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
pedalların duruşundan ne olduğu belli , karting arabasının yol versiyonu diyelim en kestirmeden. Pist için alınabilir. Fiyat pahallı ama bu ülkede ne ucuz ki ?
Aracın 0-100km/s hızlanma süresi 5,5.... sonrasını okumadım bile
Yeni gördüm yukrda 800 kg mış. yaparmı okadar sürede 0-100
o paraya sahibindendeki 3 lotusu da satın alabiliosun
Lotus 2.El Arabalar ve Satılık Sıfır Km Otomobil Fiyatları sahibinden.com'da
05' 34 PY 777 - s2000
05' 34 CCS 05 - s2000
08' 34 MOF 34 - s2000
07' 34 HZ 3005 - Evo IX
04' 34 TB 2314 - E46 M3
abi kusura bakmayın, Türkiye her şehirde 2 tane pist olduğu için bu arabaların hepsini pistte düşünemedim. adamın ilan açıklamasına arabanın genel duruşuna bakarsam satıcının direk hava atma amaçlı, her ışıkta minibüsçü gibi aragaza yatarak kullandığını anlamak güç değil.
hafif olması çok normal, bunu anlamak zor değil, fiber tekneye benziyor. tamam seri güzel, hatta Türkiye'de tek olsun ama bana bişey ifade etmedikten sonra, tek düze kalıp gibi bir araç gibi geliyor. lotusun ise aksine nedense kalıplı hoş bir araba, en azından yarım kalmış gibi durmuyor, yada tasarımı yapılmışta iç mekanı sonradan uydurulmuş durmuyor bence bu araç gibi.
yorumumdada aracın gördüğümden daha başkasını yazmadım sanırım yukarda, saygısızlık ettiğimide düşünmüyorum. iyi forumlar.
TR - B13
satıcının ekmeğine taş koymuş gibi olmak istemem ama o fiyat etmez be kardeş.
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)