Boyle bir forumda speedster'in bilinmemesi cok cok garip,nede olsa bir civic degil tabii.
Boyle bir forumda speedster'in bilinmemesi cok cok garip,nede olsa bir civic degil tabii.
aracın amacı şekil şemal değilki
bkz lotus elise senelerdir 126 bis ağırlığında araçları kullanıyor
1.8 turbo motorlarla harikalar yaratıyor adamlar
buda aynı olay
ben hafifliğine ivmelenmesine 0-100 üne hasta olurdum çocuk yaşlarda
not : hani benim gençliğim anne![]()
![]()
Pedalları çok değişik geldi . Fotoğraftan da olabilirÇok önceden Elazığda görmüştüm bundan sarıydı. opel bayisinin sahibi mi oğlu mu neyse onundu. Çok seksi bi duruşu vardı
TB4BSA
aynen bende hatırlıyorum sarı turboydu satılıktı bır ara ılandaydı . valla super bır makına uygun rakamı olsa sarısı alınırsatsa
![]()
doğuştan araba manyağı
Farı stopu şekisiz fln ya.. Sevmez bizim gençler ama kendi aracının bilmem kaç kere içinden geçer.. ''Bilmem kaç kere''yi de kendi belirlesinCiddi anlamda özel bir araç mundar edilmiş ve fiyat abartılmış.. S2000 den daha dengeli bir araç olabileceğini tahmin edebiliyorum ikisini de kullanma şansı olanlar varsa merak giderirse sevinirim..
Ne tutturursak hesabı olmuş bu.. ucuza satılmaz pahalıysa ilgi çeker hesabı s2000 al gez o paraya bu ne yau
:ramo
ben zeynepin klibindeki arabayı sürmüştüm çok keyifli ve dikkat çekici bi araç. tam yan makinası ama konfor yok. 41 bin euro değilde 40-50 eder. s2000 den daha havalı.
Auto Show dergisindeki tanıtım bölümünü hala unutamam.. Zaman ne çabuk geçiyorBu arada eder etmez tartışılır... Ama teknik olarak çok özel bi araba...
Tango-1 never dies.
tuncer abıden baska kımse yokmu test eden flntest verılerı harıka yanı turbolusu ıcın super
![]()
doğuştan araba manyağı
Bence bu şaka
gebze antalya gebze kaç km ben oraya takıldım...
arabanın ilanı cok acayip tofaş ilanı gibi açılmış asıl olay ordan cıktı sanrım
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
çok kötü duruyor ya son sahibi olursunuzçok çok çirkin hiçbir oynama ilede düzelmez
![]()
Bu aracı alacak kişinin aracın görüntüsü ile bir sorunu olmaz zaten. Bir çok kişi söylemiş lotus şasisi var araçta çok zevklidir eminim. Turbosu olsaymış daha da zevkli olurmuş. Şu da bir gerçek bu fiyat tam bir saçmalık olmuş.![]()
Fiyat saçma hele çok daha ucuza modelli olan GT bulunabiliyorken.
Hafif ortadan motorlu ve zamanının hızlı makinelerindendi. Şu klibi de hatırlatalım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)