bu kadın beni uçakta mı ne sevmiş daha bebeğim tabi o zamanlar![]()
gençler bu arabayı sanırım tanımıyorlar.
bu aracı en önemli özelliğini satan arkadaş yazmayı unutmuş, ağırlığını. başka türlü 150hp olan bir araç nasıl 5.5sn de 100km hıza çıkar. bu arabaya yappılabilecek en iyi k swaptır.
ha bu fıyat edermi, asla etmez. arkadaşların da dediği gibi max 50-55bin tl.
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
valla bu forumda bu arabanın tanınmamasına çok şaşırdım... opel sevmesem de bu araba opelden çok daha başkadır. kaç yıl oldu üretileli anlatmaya gerek bile yok... fiyat çok fazla ve değeri pek bilinmemiş gibi duruyor ancak ederine satılırsa ve ciddi sıkıntısı yoksa kesinlikle alınıcak bi araç. öyle 3 serisiyle filan alakaları yok.
aynen cok guzel bır araba gercektende gt serısıde cok guzelturbolusu olucak tadından yenmez
![]()
doğuştan araba manyağı
hayallerimden biriydi![]()
turbosu vardı bunların bide
lotusla ortak yapıldı mükemmel kullanım zevki olan bi arabadır
ama 41000 euro saçmalık max max 50 000 lira eder elise in kardeşidir kendisi elanla da bir tutmayın![]()
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
bende hayal meyal hatırlıyorum o aracı. Yanlız o cocugun binmediği araba kalmadı öylede bişey varDaha astra bertone nedir bilmezken onda turuncu bertone vardı elazıgda. Bahsettiğim ben ilkokuldaydım daha 1998 1999 filan.. en son 350z var diyolardı simdi ne var bilmiyorum
Speedster'in birde turbo versiyonu vardir z20let motorlu, tabiri caizse gidisi ucana kacana cinstendir. Yurt disinda pistler vs olsun egzotik araclari kovalar![]()
41 lira etmez o benim gozumde.2001 model arabanin fabrikadan cikisini tahmin bile edemedigim derecede sacma bir kozmetik var.
valla gt parası bıle olsa sanırım alan olurmotunuda swaplayıp turbo oldumu onune gelenle sıkarlar artık
![]()
doğuştan araba manyağı
Speedster gibi bir araba ve yorumlara bak, bu forum ilk defa bu kadar şaşırttı beni.![]()
Töbe ya o motor o kasayı çekmez diyen olmuş![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)