Biberin parasi nereden cikacak başka.allahsizlar
Printable View
Biberin parasi nereden cikacak başka.allahsizlar
bana da geçen ay dur ihtarına uymamaktan 166+166=332TL lik ceza geldi, işin komik tarafı ceza açıklamasında radara girdiğine dair evrak vardır yazıyo ama ek olarak görüntü falan yok. itiraz bile etmedim. radara da girmediğimi biliyorum bahsi geçen yerde radar oluyo sürekli, her gün geçtiğim yol olduğundan yavaş geçiyorum yani radara girme ihtimalim de yok. dur ihtarına uymayıp kaçmışlığımda yok.. Yapacak bişey yok itiraz etsem mahkemeden red cevabı gelecek. haklı olduğum halde itiraz ettiğim cezalardan bi tane bile iptal olmadı bu güne kadar. fahri yazar kırmızıda geçmiş olurum, yasak yerden U dönmüş olurum bi de polisler çıktı arkadan yaz gitsin 332 lira temiz temiz girsin. İnşallah benden çıkanlar onların bi yanına girer acı acı..
orada sırf era değil füme yeni kasa symbol de var gezici radar :D birde o yoldaki çıkışlara mümkün olduğunca girmemek lazım hep çevirme oluyor çıkışlarda.
banada park cezası gelmiş bugün 77tl daha geçen ay ödemiştim bitanesini. her yaz aynı şey oluyor saçma sapan yerlerden araba çektiriyorum.
İyice b......nu çıkardılar zaten E5 karayolu avcılar istikametinde cep telefonu ile konuşmaktan ceza yemişim lakin araç takip sisteminden baktığımda ceza tarih ve saatinde aracım başakşehir de park halinde ve o gün E5'e hiç girmemişim bile...
Paşa paşa verecektik biz o 115tl ehliyet yenileme parasını... Hata ettik... Masa her zaman kazanır...
bu ayın 8'inde ceza yedim ama polis tarihi 08.08.2013 yazacağı yere 08.12.2013 olarak yazmış ben şimdi bu cezayı nasıl ödicem hadi ödedim bu tarih geldiğinde tekrardan sisteme koyarlamı ödenmemiş diye?
2 gün önce Kemerden Antalyaya gittim, Antalya liman girişinde (ford servis önü) önümdeki araç radar aracı biliyorum ama hareket halinde açacağını hiç ihtimal vermemiştim.yanından geçerken göz ucuyla baktım radar sistemi devrede. o bölgede hareketli radar uygulaması yapılıyor demekki, dikkatli olunmasında fayda var..100-110 arası geçmiştim yanından ama inşallah bişey gelmese bari, netten baktım ceza görünmüyor ama pek güvenmemek lazım net sorgulamasına.
salı günü arkadaşımın 106 gti eksozdan ceza yazmışlar arabada eksoz yok :) altına eiğilip boruların susturucuların fotoğrafını cekip gösterdik diyor yine anlamadı yazdı diyorlar :)
Yaa arkadaş bunlar feci
Salı günü hız sınırını 1 km ile fazla geçtiğim için ceza yedim :D:D
Çevirmeye gelene kadar cezayı yazmış. Elinde mendil gibi sallıyordu :D:D
Tabi geri kalan boşlukları yanımda doldurdu.
Malkara- Tekirdağ arası
bir yanlışın var , çünkü aracının hız sayacı ile radarın hız okuması arasında sapma payı vardır , örneğin hız sınırı 50 ise 51 ile ceza yazılmaz , genel kabul görmüş ilke yüzde on sapma payıdır 55 dir eğer ki 56 okuduysa radar ceza ödemek zorunda kalırsınız saygılar...
Mahmutbey gişelerden araba toplayıp emisyon ölçümü yapmışlar. Ceza olarak da 1700tl kitlemişler diye duydum var mıdır bi aslı bu işin?