kanatsız haline gurban aynışekilde düşünüyoruz ...
Hele hele son zamanlar krolar öküzler bastı caddeyi 1 araba 8 kafa off ya ...
Printable View
sisteme girildiği günün tarihi yazılıyor yani 08-08-2013 , bence cezanı bir sorgula yada ödemeye git , bence ceza görünecektir görünmezse sana tebliğ edilen süreden 15 gün geçerse yapacak bi şey yok ama bu seferde ilerde kesinlikle çıkar karşına , bence cezayı bir sorgula ne çıkacak oa göre bakalım
https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/index.jsp
E39 5.40i aracımda abart egzoz olduğunu sanan v8 sesi hiç duymamış cahil memur bana da ceza yazdı o kadar bu arabalar böyle homurtulu çalışıyor dememe rağmen.. İtiraz edeceğim yarın..
geçen gün arkadaşım yedi mahmutbey gişelerde istoç tarafına dogru tam geçtim hgsden yaya polis arada geziniyodu okdr insan içinden çekmiş kemerden yapıştırdı cezayı
yine aynı arkadasım malkara civarında 122 ile yedik o 1km ile okdrda demiştim asıl frene diye yememiş demekki :D
bu aralar arkadaşlarıma abuk subuk cezalar geliyor .bugünde enişteme mobesadan emniyet kemeri takmadığından dolayı 77 ytl ceza geldi . özellikle üsküdar tarafında çok ceza kesiliyormuş .bu gidişata göre bende bekliyorum eli klağında gelir ozaman . aldığım bilgiye göre cezalar hemen gelmiyormuş 8 ay sonra gelenlerde oluyormuş . muhtemelen maliyede açık var bu şekilde açığı kapatıyorlar .bu sayede kimine göre bu cezalarla birlikte yakıtın fiyatı 5 ytl eden 20 ytlye çıkıyor .
el insaf .......
2 gün önce bursa ertuğrulkent te 100cü yıl mah sinde tesisattan 77 tl ceza yedim :)
arkadaslar gecen gun basın express yolundan e5 baglanıp 2 defa sılıvrıye gıdıp geldim
ilk gidisim 14:00 sıraları 2 gıdısım gece 01:00 sıraları led lambalarda 70 uyarısı kopru ustlerındede kameraları gordum ama kıse uymuyor dıye bende sallamadım bastım ceza gelırmı acaba merak ettım o yoldakı kameralar aktif oldumu
Yeterki gözüne kestirmesin hiç acımaz valla amcalar neye olsa itelerler :)
ben sis fari olmayan arabada sis farindan ceza yediysem bu memlekette dahada agzimi acmam cok sovdum coluguna cocuguna anasina bacisina o yuzden relax mod Allah bunlarin neyinden nesinden cikarirsa cikarsin tek istegim bu
Araç clio Hb orijinalden koyu renk arka camlı. Güneş gözlüklü iki trafik polisi israrla arabanın camlarında film var diyerek ceza yazmak isterken bilmiş olanı elinde anahtarla arka camda olduğunu zannettiği filmi kazımaya çalışırken arka cam ısırıcıları koptu. o anda cep telefonu kamerasından kayıt altına alıyorduk olanı. sonra işi uzatmamak için cezayı yazın gidelim dedim. daha sonra mahkemeye itiraz ettim. renaulttan yazı aldım arabanın camları üretim aşamasında koyu renklendirilmiştir diye. ceza iptal ve bana tazminat hakkı doğdu arka camı bozduklarından dolayı. sonuca ulaşmaya az kaldı ama savunmalar acaip bizde insanoğluyuz hata yapabiliriz. bu hatadan dolayı neden tazminat ödeyelim. Ya hata yapıyorlar yada o anda dalgınlar. Ama vatandaş hatayı yaptımı o insan değil demekki bu tür savunmaları kabul etmiyorlar.
İstanbul trafiği için yeni bir strateji olabilir bu. Kimse araç kullanmasın istiyorlar, zaten istanbula gelince tüyap isparka bırakıyorum bende aracımı artık sırf bu muhabbetler yüzünden.
Şehir içi tarifesine giriyor yani orası :) Acaba hız kontrolumüydü ışık ve şerit kontrolümüydü.. içimden inşallah hız hariç diğer kontrollerdir diyorum:)
Alıntı:
Elensi59
net sorgulatmasına aman güvenme abi 2011 de yediğim ceza 2013 de nete düştü cezadan çok faiz ödedim
Bir hafta sonra maliyeden sorgulatacağım artık, boşu boşuna faiz ödemeyelim.
Egzoz olmadığı halde bizede arkadan 166geçirdiler