Fahri müfettiş tarafından yazılan ceza :D
Aksine bir işaret bulunmadıkça otoyolda trafiği tehlikeye düşürecek şekilde şerit değiştirmek :D
Printable View
Fahri müfettiş tarafından yazılan ceza :D
Aksine bir işaret bulunmadıkça otoyolda trafiği tehlikeye düşürecek şekilde şerit değiştirmek :D
kanı bozuk bunlar o yazdgın her trafık cezasından aldıgın prim sana gırsın y...ş
asaiş ekibi tarafından plakama yazılan cezaya itiraz ettim kabul edildi. konu ile ilgili olarak yasaların açık ve net olarak belirttiği en önemli husus suçu araç işlemez sürücü işler; cezanın uygun olarak kesilebilmesi için sürücünün durdurulması gerekli durdurulamadığı durumlarda gerekli prosdürün uygulanması zorunludur. prosedür hakkında ismail daha detaylı bilgi verebilir, bildigim kadarıyla kaçan araç hakkında telsizle gerekli birimlere telsizle anons geçmek suretiyle tüm ekiplere yakalama bildirimi geçilmeli.
aşagıda verdigin linkte itiraz etmek için gerekli yollardan bir kaçı gösterilmekte.
10 günde tebliğ edilmeyen trafik cezasına mahkemece iptal... • kararara.com Forum ve Loca
sisli havada sis farlarımı açtığım için ceza yemiştim sabiha gökçenin içinde... hava sisli nezaman aççam diyince ; ukalalık yapma demişti bide polis 2008 yılında
şahsına karşı hakaret var ise ekip aracının plakası ile nöbetçi savcılığına şikayet edeceksin abi , arkandan gönderilen cezanın sana tebliği şarttır lakin posta görevlisi tebligat kurallarına ihmal ederek kendisi imzalayıp kapıya bırakıyor , çocuklar veya başka sebeple elimize ulaşmıyor zor durumda kalıyoruz , ceza makbuzunda imzan yok ise ve sana tebliğ edilmediyse cezanı yatırdıktan sonra ilgili mahkemeye itiraz edeceksin abi
Yeni konu açmıyım dedim
Artık gişelerde hız cezası kesiyormuş giriş çıkış süresine göre kesiliyor
Bu ceza nerden çıktı demeyelim buyrun haberi ;
Art
demekki bol bol görücez gişeden çıkmadan önce sag tarafa cekip bir sigara yakanları
Hesap meraklısı bi arkadaşımız var ise gişeler arası hız limiti dahilindeki max süreyi hesaplarsa büyük sevap kazanır :D
Misal atıyorum; Mahmutbey-hadimköy 10 dakika altı 189 TL 7 dakika altı 392 TL gibi falan :)
Gazlayan gelip gişe yanında sigara içecek mecbur :D Zamanı doluncada geçiş yapacak :D
sol şeritte 100 le giderken arkadan 180 le yol isteyen long kasa bmw li dayıları üzdünüz kızlar..
Ülkede tek gelişen şey ceza yazma sistemleri.
Yaw basıp basıp sigara içmek yerine sabit 110 la sürsenize su aracı
hem cebe hem araca faydası olur :)