Giderken Esenboga TGS calisanlari arkadaslarim oldugu icin hic odeme yapmadik ama donuste Bruksel'de kisi basi yaklasik 50Euro odedik pazarlikla ve geri odeme yapmiyor kimse bilginize...
Giderken Esenboga TGS calisanlari arkadaslarim oldugu icin hic odeme yapmadik ama donuste Bruksel'de kisi basi yaklasik 50Euro odedik pazarlikla ve geri odeme yapmiyor kimse bilginize...
Çok fazla bişey götürmene gerek yok ErenSenede 2 defa büyük indirim ayı var Belçikada. Ağustos ve Ocak aylarında özellikle giyim sektöründe %65-70 arası indirimler oluyor bunlardan yararlanırsın. Normalde fiyatı 130 Euro olan kaz tüyü montu 32 Euro'ya almıştım
5-10 Euro'ya aldığım Pumaların haddi hesabı yoktu
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Vay emenikeeee, hatta allum buker
Biz 110 toefl' la etimesgutta çomolokko savaşlarındaydık
Hayırlı teskereler![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Ay sonunda Mons'da hava değişirsen yinede 1-2 kazak götür yanında. Ama dediğim gibi gittiğin gibi halledersin kışlık işini. Ben izne geldikçe bavulları burda boşaltıp yenilerini almak üzere boş bavulla geri dönüyodum
![]()
Umarım yemek yapmasını biliyorsundurmaaşını en çok harcayacağın kısım yemek oluyor. Biz başlarda maaş yatardı 10 gün Italyan lokantaları, Çin yemekleri vırt zırt yerdik sonra 20 gün makarnaya talim ederdik
![]()
İçerde kocaman Carrefour var herşey taxfreeSigara içmiyorsan verilen sigara kartlarını değerlendir derim. Bizim zamanımızda 15 Euro'du kartonu içerde ama dışarda 38'di 25-30 civarına alan çok oluyodu dışarda yemek yediğimiz yerlerde içmeyenler olarak güzel gelir kaynağı yaratmıştık sigara işinden
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Shape'e çok yakın Jemappe diye bi kasaba var. Türklerin yaşadığı ve 2-3 tane kebapçının olduğu. Burda çalışanlar alıyodu, sen sormadan onlar sorar zaten![]()
Tahret musluğu işi sıkıntıen iyi arkadaşın 2,5 Lt kola pet'in olacak
yada wc sonrası direkt banyoya dalarsın
Amerikalılar ile aynı binada kalıyorduk biz hala aynı olması lazım. Bizim onlarla girebildiğimiz ama alışveriş yapamadığımız Piex denilen yer var. Onlarla muhabbeti ilerletip Piex'den çok daha ucuza alışveriş yapabilirsin. Biz ağırlıklı olarak Et alışverişini toplu halde yapıp deep freeze gömüyoduk çok çok uyguna geliyodu.
Tahret olayına avrupa'dan alışığız zaten![]()
2.5luk pet yada emzik ağızlı 500 ml pet su şişesi candır
![]()
Piex işini çözüp patlatmalı. 1 2 aya muhabbeti koyar aldırırız adamlaraBende etçil olduğumdan bende eti gömerim artık deepfreeze
Sen gene aklına geldikçe bilgi ver patron. Her bilgi altın değerinde şu an benim için.
Bu kadar bilgiden sonra TMR'a gönderirlermiş![]()
![]()
Acemi birliğinde yabancı dil sınavına giriyosun, iyi derece alanlar Ankaraya geliyor ve tekrar sınavlara tabi tutuluyor. Onlarında arasında da başarılı olursan Zaventem biletini kapıyorsun![]()
Ben 84/2 gittim askere Ankaraya gelen 24 kişi arasında 2. olup gitmiştim
Alsalarda şuan tekrar gitsem offfffEren'in orada yaşayacağı 11 ayı hayal bile etmek istemiyorum
![]()
Fahrettin abi ile anca pazartesi göüşebileceğiz. Söylerim tabi ki selamını
Mons'a dün indik ama açıkçası dini bayram olmasından ötürü açık çok yer yoktu. Bir cafede oturup birşeyler içtik gezindik bakındık falan. Koca meydanda bir sürü kafe içinden sahibi Türk olanıda ilk tercihte bulmayı başardık![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)