User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
67 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Bebek arabası seçimine bir yardım :)

Tugral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi araba bakıyoruz eşimle. Gidiyorum en pahalısını beğeniyorum. Fiyatı sorunca dudak ucuklaması yaşıyorum yeminle. En son 4800 lira dedi adam arabası, puseti, ana kucağı falan derken... Mağazaya gişriyoruz eşim gayet mütavazi modeller beğeniyor, ben bu kaç para demeye korkar oldum. Şimdi arabayı ben süreceğim için kendime yakışanı bakıyorum sanırım Yok ışığı varmış piyuu vauw düğmeyle katlanıyor, obaa yanlardan kanat çıkıyor derken 4000 ,5000 diye gitti fiyatlar Oyuncakcı gibi yeminle. Hayır kafamda var aslında bişeler onu yapan bir firma bulsam alacamda yapanı göremedim daha. Uzaktan kumandalısı varmı bunun ? Boyundan asmalı kumanda ile parkta ileri geri gezdirsek biz otururken felan

toonch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Başta Allah kolaylık versin Tugral. Ben kendime araba alırken bukadar çile çekmedim açıkçası. Fiyatları ilk duyduğumda tepkim "Vosvos alalım büyüyünce de kullanır" oldu. Fiyatlara zamanla alışmaya başladım. Bagaj sıkıntısı yoksa neoyu tavsiye ederim. Biz memnunuz. Fakat bagaj sıkıntısı benim favarim nuna. Şimdiden tebrikler.

crused - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tugral Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bunun markası nedir? Birde recaro cidden güzel katlanıyor ve küçük yer kaplıyor. Kullanımı falan nasıl acaba.
    Emmaljunga

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    1200 lira.
    Sanırım fiyatı düşmüş, ben baktığımda gayet saçma bir fiyatı vardı. Ana kucağı ile sanırım 1500-1600TL'ye çıkarsın.

Ahmetfikri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    babalar baba olacaklar şu oyun parkı olayı varmı hem yatak hem beşik hem park ıvız zıvırmış kullanan araştıran varmı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla henüz ona sıra gelmedi. Arabayı hala netleştiremedim

blumenberg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu nasıl

( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )

OnurD. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    8aylik oglan var Benimde. Ben kraft twist modeli kullaniyorum ve mumnunum. Bebegin istediginiz zaman size yada one bakmasi cok onemli o yuzden sabit yonlu bisey almayin. Ana kocagi ile kullanitken twist cok kullanisli ancak az daha buyudugunde diger zimbirtiyla kullanirken araci katladigimda cocugun oldugu kismi nereme naapicam tam bir muamma. Tekrar alicak olsam kesinlikle bebecomfort alirdim. Twist ile ayni ozelliklerde(yon olarak) tek artisi buyudugunde kullanacagi oturdugu yer uzerindeyken katlaniyor ve cok rahat tasiniyor. Stoke vb. Araclar ile siz yaninda yokken esiniz ne kaldirim cikabilir nede bir apartmana girebilir. Hele hele katlayip arabaya koyma isini unutun. Bebecomfort un 1000tl olan bir modelini tavsiye ederim. Joker magazalarinda bulabilirsiniz
    Fusion35 ------> OnurD.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ahmetfikri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    babalar baba olacaklar şu oyun parkı olayı varmı hem yatak hem beşik hem park ıvız zıvırmış kullanan araştıran varmı
    Ahmet, graco var 250-300arasi fiyati var. 2 katli. Katlamasi tasimasi super bi cocuk parki. Bagajda bebek arabasindan daha az yer kapliyor.
    Fusion35 ------> OnurD.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kraft twist modelini bugün bende inceledim cok hoşuma gitti. Ama sanki kumaşı ve yapısı bana sağlam değilmiş gibi bir his verdi. Sonradan yorumlarını okuyunca gıcırdama sorunu olduğunu duydum. Sizin kullanım yorumlarınız nedir? En büyük sıkıntım zaten ben yokken eşimin kullanabileceği ve kaliteli uzun soluklu birşey alabilmek. Parasını pulunu geçtim , parasını hakedip, uzun yıllar sorunsuzca işimizi görsünde kaç para olacağının pek bir önemi yok artık. Kafam iyice allak bullak oldu zaten

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı blumenberg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu nasıl

valla bebek işi olmadan önce bende sanayide nasıl bişe yaptırsam diyordum. Lakin iş ciddiye binipte bu arabanın bagajada sığması gerektiğini , hatta onuda geçtim annenin kullanabileceği hafiflikte olmasının gerektiğini, hatta hepsini geçtim, bu parçaların evede çıkabilmesi gerektiği olgusu idrak olunca , böyle birşey bakmaya karar verdik Ama ahdım olsun akülü arabası farklı olacak herkesinkinden

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Benim eski işim bebek araç gereçleri ve oyuncak üzerineydi. Fiyatlar aralığında yüzlerce model var. Çok gösteriş yapmak istemiyorsanız yüksek meblağlarda bebek arabası almana gerek yok. Senin ve özellikle eşinin kullanabileceği hafif ve kolay katlanır arabalar üstüne yoğunlaş. Ee tabi bi de işin bagaj kısmı var tabiki chicco ve kraft'ın 3lü setleri var hem güzel hem sağlamdır. Genelde araçlar tek elle katlama özelliğine sahip ki bence en işe yarayanı da bu 3 teker araç düşünüyorsan büyük teker olanlardan bak ufak tekeli olanlar zamanla sinir bozucu hal alıyor. Yeni doğacak bebeğe de baston sakın düşünmeyin. Çünkü bebeğin kas gelişimi devam ederken kütük gibi koltuğa oturması pek önerilmiyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    travel set dedikleri tarzda bebeğin gelişimine göre üst kısmı değişenlere bakıyorum. İşin aslı birazda tipi hoş olsun istiyorum içten içe Arayı dereyi bulup alıcam inşallah. Şimdilik kafamda birkaç model oluştu gibi. Ama henüz sıfıra indiremedim.

AEAlmas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tugral kolay gelsin işin zor acikcasi Cocuk büyük sorumluluk hayırlı evlat saglıklı huzurlu evlat olur inşallah bana sorarsan recaro nun bebek arabasi =)

turci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öncelikle hayirli olsun.

ona ne gerek var, buna ne gerek var, azicik idare et tarzinda düsünen arkadaslar lütfen hassas olsunlar cünkü öyle yüzelsey bakilacak bir konu degil.
    bebek arabasinin kullanisli,rahat,tasiyani ve bebegi yormamasina dikkat edilmeli,en önemlisi de aracta yolculuk yaparken güvende olmasi icin hemen hemen tüm aksesuarlari alinmali.

benimde cocugum oldugunda kullandigim quinniy markasini ve maxi cosi aksesuarlarini öneririm,
    rahat kullanisli ve oldukca saglamdir.

oturabilecek yasa geldiginde kullanmak icin,

dogumdan sonra oturabilecek yasa gelene kadar kullanmak icin,

en önemlisi de arac ile yapilan seyahatlerde kullanmak icin,

bunlarin hepsi bebek arabasi ile uyumlu ve bebek büyüdükten sonra kesinlikle arac icin cocuk koltugu edinin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ek310 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ...eş dost akraba üretim açısından son 3 yıldır top seviyedeyani etrafımız bebek dolu...
    Boyundan asmalı kumanda ile parkta ileri geri gezdirsek biz otururken felan
    koptum şunları okurken

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kraft twist modelini bugün bende inceledim cok hoşuma gitti. Ama sanki kumaşı ve yapısı bana sağlam değilmiş gibi bir his verdi. Sonradan yorumlarını okuyunca gıcırdama sorunu olduğunu duydum. Sizin kullanım yorumlarınız nedir? En büyük sıkıntım zaten ben yokken eşimin kullanabileceği ve kaliteli uzun soluklu birşey alabilmek. Parasını pulunu geçtim , parasını hakedip, uzun yıllar sorunsuzca işimizi görsünde kaç para olacağının pek bir önemi yok artık. Kafam iyice allak bullak oldu zaten
    Öncelikle Stoke bakan birine twist kaliteli gelmeyebilir

İşin şakası bir yana ana kucağı ile kullanılacağı düşünüldüğünde twistin üzerine tanımam gerçekten çok kullanışlı. Bizim velet onda büyüdü resmen. Ana kucağı tutma sapından bir düğme ile araçtan ayrılıyor. Al kenara koy sonra arabayımı katlıyosun merdivenmi çıkacaksın. Benim Boyum 1.93cm Eşim 1.60 İkimizde rahatlıkla kullanıyoruz. Apartman girişinde 8-9 tane basamak var. Bizimki önceleri Puseti ayırıp indiriyodu sonra arabanın iskeletini indiriyordu. Şimdilerde alıştı kaldırıyo aracın önünü tak tak indiriyor, Oğlanda zıplaya zıplaya sırıtıyor Yolda giderken güneş mi geldi Hop çevir ön tarafa, Çocuk ağladımı hop çevir anneyi yada babayı görsün. Aracın yanına geldin, tek el ile puseti ayır arka koltuğa koy kemeri bağla, arabanın iskeletide katla at bagaja. Diyorum ya anakucaklı dönemde gerçekten daha iyisi yok. 1-2 ay araba araştırdım bebek mağazaları ile kanka oldum artık. Ana kucağı (puset) nı evdede kullanıyoruz çok kullanışlı ve sağlam. Tekerlekleri büyük ve gerçekten rahatlık özellikle bozuk yollarda. gıcırdama konusu sadece arka tekerin birinden geliyor bazen giderken gırrrrç yapıyor ama tozdan falandır yağ damalatmaya bakar ama gerçekten gerek yok.

Ancak gel gelelim asıl soruna; Ana kucağı dönemi bitip diğer mekanizmaya geçtiğimizde sıkıntılar başlicak. Arabaya geldin hımm tek hamle ayrılıyomu evet ama napcaz onu koltuk gibi değil. araç koltuğunu getir arabaya koy, Üst parçayı çıkar bagaja koy, araba iskeletinide katla bagaja koy eee. Ha zaten bunlar 1 yaşından sonra olacak şeyler. Arabada durcağıda garanti değil. ilk 1 sene çok önemli. Ama dediğim bebecomfortta o zımbırtı ile katlanıyor araba ve pazar arabası gibi sürükleyebiliyorsun arkanda.

Ben twisti 750ye almıştım herşeyi dahil. Bebecomfort 1000TL idi. bugün olsa ne alırım desem; herhalde yine twist alırdım. Görüntüsü güzel, arka tekerlerin arası açık ki bu yürürken senin ayaklarının vurmamasını sağlıyor.
    Twistin gövdesinin ortasında olan dönmeyi katlanmayı sağlayan göbek esnek gibi bazen diyorum çat diye kırılcak, Ama buzamana kadar kırılmadıysa Gönül rahatlığıyla alıp kullanılabilir.

Concord ta düşünmüştüm ama sadece düşündüm. Gereksiz bir araç Bence.
    Stoke yi direk elerdim o parayı haketmiyor.
    Chicco i move var twist'e benzeyen, Puseti araçtan ayırmak için 10dakka uğraştık acaba nasıl diye, altından bişeyleri açıcanda bla bla bla. Twist rahatlık valla çevir döndür çıkar tak vs. Ama dediğim gibi 1 yıl. Sonrası zor gibi. zor dediğimde diğer alma ihtimalinizin olduğu araçların standartlarında kolaylıklara alışınca standartlar zor geliyor

Umarım yardımcı olmuştur yazdıklarım...
    Fusion35 ------> OnurD.

Ahmetfikri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    baya bi araştırdım hatta gittiğimiz mağazalarda beğendiğimiz arabaları hemen internetten araştırdım özellikle travel system kullanıcıları kısa süre sonra daha küçük hafif modellere yönelmişler özellikle chicco lite way çok tavsiye ediliyordu

puset takıp çıkarmak çok kolay katlama açma çok kolay üstelik baya hafif diğerlerine göre zaten bizim için önemli olan oto koltuğu araba çok fazla kullanılmaz o kadar parayı bağlamaya gerek yok

deeperblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bi güncel çekelim. ***** zaman yaklaştı. Bizim Jr da geliyor.
    Tugral üstad sen neye karar verdin son olarak ?

Bana Concord travel set en iyi seçim gibi görünüyor.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)