dün dikili'den geldim.
çevirme sayısı çok fazla ve karşı şeritte parketmiş araçtıri ters duran araçtır şudur budur beklemeyin. tahmini 8 adet radar çevirmesi vardı ancak ceza yememek için çok dikkatli olmama rağmen radar aracını göremedim.
Printable View
dün dikili'den geldim.
çevirme sayısı çok fazla ve karşı şeritte parketmiş araçtıri ters duran araçtır şudur budur beklemeyin. tahmini 8 adet radar çevirmesi vardı ancak ceza yememek için çok dikkatli olmama rağmen radar aracını göremedim.
Geçen sene bayram arefesinde e5 bildiğiniz boğaz trafiği şeklindeydi e5 i kullanın derim bizde ya bu gece yada yarın sabah ankaraya gideceğiz
Yarin oglen arabayla yola cikicam tek kisi ankaradan istanbula bilet falan bulamayan varsa mesaj atsin
evet beyler radar yorumları da çok öenmli..
gören, duyan, bilen haber etsin güzergahı.
genelde bolu giriş ve çıkışında radar oluyor ankdan istanbula istanbuldan ankaraya
Saat 6 gibi yola cıkacagım bahcelievlerden. tem 'den ankara ,adana, urfa güzergahım.
O saatte yollarda olacaklar varsa selamlaşalım :)
beyaz mk6 jetta sedan. Yükten bagajdan airride 'lı sanabilirsiniz.: ) 80 'plaka.
Herkesin yolu açık olsun, kemeri kimse ihmal etmesin ve lütfen hız olayını bayram ağız abartmayın. Ben trafik elverirse ekonomi kasacagım. Shell' in yeni gtl' teknolojisini test edecegim. Bir depomuz ne yapcak bakalım :)
Tabi keyifle :p
Ankara yolunda sakarya sonrası Sakarya - Düzce arası , boluya gelirken solda büyük Bolu Çimento fabrikası var onu gördüğünüz yerde (dönüştede aynı yerde) , Kızılcahamamdan Ankaraya inişte dik bir rampa var gişeler öncesi orada. Kısacası Ankaraya giderken hız sınırını geçmenizi tavsiye etmem son gidişimde daha değişik bir yere radar koymuşlardı ...
bir güncel çekelim bakalım yola çıkanlar oldu mu acaba trafik durumu ne alemde anadolu otoyolunda. yandexden baktığım kadarıyla yoğun gibi duruyor.
arife gunu yogunluk olur mu ?
Sekerpinardan istanbul yonune geldim su an izmit yonu inanilmaz kalabalik kurtkoyde sikisiyor sekerpinar tarafi trafik bayagi yavasliyor izmitte falan kitlenmis olabilir. Kamyon yasagi ile ayni saatte yola cikanlar cok cile cekecek su an bu kadar yogunluk beklemiyordum
Beyler sakin cikmayin yola yogun saatlerde. Gerci artik hepsi rush hour. Yarin arefe... aksam 6 da bahcelievler den ciktim. E5 den geldim iftari caglayanda actim,izmit e 23 civarı ancak varabildim,suan duzce ye yaklastim. Hendek sapagina kadar ototolda trafik cok yogun.. dur kalklar oldu. 40 50 geldigimizz oldu... size tavsiyem istanbul ici mumkun mertebe yanyol kullanin. Otoyolda da hizli akislarda ani durmalara karsi cok dikkatli olun ve dortlulerinizi hemen yakarak dikkatli bir sekilde durun. 6 civari kaza var 2 si zincirleme. Can kaybi uok gibi sukur. İstanbul,ankara,adana,urfa güzergahı boyunca yazacağım vakit bulursam. uola cikacaklara tavsiyem gece 3 den sonra cikin.
şuan yoldaki arkadaşlar tem yerine e5 mi tavsiye eder o zaman
aman dikkatli olalım abi bugün tekirdağa gittim yollarda aşırı trafik kazası vardı ALLAH korusun
Avrupa yakasindaysan kesinlikle e5. Kamyon yasagi da kalkti. Suan e5 in ikibkati yogundur tem.
Izmire gidicem korfez yonu ne durumda bilgi verirmisiniz
Plan değişti sabah çıkacaktık sahurdan sonra çıkıcaz izmite kadar yollar ne durumda otoban mı e 5 mi vapur ne durumda çok sıra varmı
Su an Otoyol yogun yazdigim gibi ancak gece 3te cikmayin derim sahurU yapan kendini yollara atacak benim dusuncem gece 3te otoyol kartalda durur ayni gecen seneki gibi
Suan gebzede bir arkadasimdan bilgi aldim. Otoban durk kalk vaziyetteymis. Eskihisar icin cok bir sikinti olmadigini soyledi. Sahil yolundan pendik ordan e5 yapip eskihisara ulasma hedefim bar bakalim :)