Acaba canakkale nasildir ?
Printable View
Acaba canakkale nasildir ?
Suan tuzladayim tem duruyor e5 den gidiyoruz akici trafik var ama sert frenlesmelere dikkat arkadaslar herkese kazasiz belasiz yolculuklar
E5 den eskihisar-topcular feribot iskelesine cok rahat geldim
Saat 4 gibi çıkıcam inşallah kütahyaya doğru yol bilgisi olan varmı?
Simdi yesilkoyden cikiyorum. Guzergah olarak 1.kopru sonra e5ten eskihisar hayirlisi bakalim. Sabaha izmirde olma hedefim var.
Zaman zaman yol durumu yazarim
Suan dilovasindayiz e besten devam ediyoruz tem de suan acik ama bizden daha yavaslar
Suan kartaldayiz. Kartal kopruden sonra e5 dur kalk ama ilerliyor. Tercih edilebilir.
Vazgeçtim çıkmıyorum yola :) Arkadaşlar bugun yerine 1. Gün yada yarın gece daha öı mantıklı olur kütahyaya gidicem ??
izmitte otaban felçti Ankara istikameti e5 ten geçerken gördük istanbul boşalıyo resmen ...
edirneye gidiş nasıl bilen varmı ?
Suan feribot icin e5ten ciktik ve durduk ama az az ilerliyor :)
İzmit e kadar Üç kere e5 e indim teme e çıktım birbuçuk saat i geçti daha izmit batı sapağına varamadım ..
şu an sapancadayım. 15-20dk önce sapanca tarafında bir üst geçitten geçtim. teme baktığımda yol yoğun ama akıcı gözüküyordu. işinize yarar mı bilemem:)
Biz bugun 11 gibi çıktık kozyatağından kartal bıraz kalabalıkdı sonrası sakindi izmire rahatça geldik :)
Otoyol tikali aldigim bilgiye gore. Sahil den gelin gelebildiginiz kadar. Sonra e5 yaoin izmit icin.. anadoluya gececekler icin yogunluk samsun sapagina kadar var. Karadeniz yolculari uzun kuyruklar oluşturmuş durumda. Gereden sonrasi rahat. Suan gölbasindayim. Saat 3.30 yollar acik,hava elverisli.
Ohooo biz biraz zor çıkacaz gibi istanbuldan hadi hayırlısı
yola cıkıcakların bılgısıne ibb bakmadan cıkmayın...
suan otoban tıklaı ankara istıkametıne dogru*2.kopru*
e5 açık bilginiz olsun gebze vs kadar*1,kopru*
hayırlı yolculuklar..