E5 izmitden sonra bomboş :)
Printable View
E5 izmitden sonra bomboş :)
E5 İzmit'ten sonra Adapazarı Ankara yolu boş. Saat 23.00 civarı geçtim.
12 de kartaldan cikip boluya kadar e5 kullandim suan koroglu parktayim ortalama 100 ile gidiyorum bolu ile burasi arasinda akici guzel bir trafik var ama o arka sis acanlara o sisi yapan fabrika girsin
Edit: bu arada sure biraz uzun gelebilir ama neredeyse 45 dk mola verdik bayram yogunlugu icin gayet ideal hala yola cikacaklar varsa bu yonde boluya kadar e5den gelin
Köprüyü geçiyoruz şu an trafik temiz
E 5 boşsa tem de boştur diye tem e bağlandım! Ama yeniçağ da kaldık bekliyoruz karadeniz otobanınA bağlanamıyoruz. Tem i kesinlikle kulanmayın derim
Aynen yol sicti suan tem koroglu parktan sonra duruyor haritada yenicaga kadar kirmizi gozukuyor
.............
E5e cıktık gebzeye doğru trafik yoğunlaşmaya başladı
Gebze dilovası arası kilit
Gebze dilovası na gelmeden otobana girin yol tek şerite düşüyor trafik felç
Aksarayi gectikten sonra konya,adana otoban giselerine 5 km kala. Radar var.saat 5.30 da kurulmus abiler.genelde almanci avliyorlar. Gece boyunca arka sis acan ve merceksiz xenon yaptiranlara sovdum durdum. Mahfettiler serefsizler
Izmire ulastim suan. Yol bol radarli ve akici durumda, 353 ler cebinizde kalsin. Ozellikle il giris cikislarinda yatiolar. Cevirmesi yok direk adrese posta sanirim
Bende cesmeye geldim simdi ama yolda hic radar goremedim belki erken saatte gectigimdendir
Bolu tüneli kalabalık zaman zaman sıkışıyo trafik otobanda