Şu Amerikan silah kültürü bizde de olsa da silah taşıma yetkimiz olsa diyorum,çoğu zaman.
Şu Amerikan silah kültürü bizde de olsa da silah taşıma yetkimiz olsa diyorum,çoğu zaman.
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Uc ay once arkadasimin arabasi calindi. Gercekten buyuk bi sans eseri 26 gun sonra bulundu. Hirsiz ayni renk ve model fakat istanbulda olan bir arabanin plakasini bastirip taktigi icin mobeseler falan da bulunmasi icin ise yaramadi. Asil mevzu arabayi 4 kisi caliyor, 20-20-21-21 yaslarinda. Birisi resmen suc makinasi, bu caldigi arabayla 28. sabikasini islemis. Caldigi arabanin camlarina film cektirecek kadar da rahatlarTabiki sikayetci olundu. Savcinin soyledigi maksimum bir yil hapiste yatacaklari.. Adaletini sevdigimin ulkesi..
Bacağınız daki kesikler ne durum da derinse hastaneden bide rapor alınıp iş yapamaz gibi arabanın fotoğraflarıyla ve çevrede kameralar varsa onların görüntülerini alınıp dava açılabilir canıma ve malıma kast edildi diye adam öldürmeye teşebüsten yargılanırlar olmadı tazminat davası açarsınız aracınız için illaki çoçukların bir ailesi vardır öderler
geçmiş olsun kesinlikle uzlaşmayın ve geri adım atmayın maddi manevi bütün cezalarını çeksinler, araba ile mahalleden geçen hırsız mı olurmuş. değr kaybını kesin isteyin.
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Büyük geçmiş olsuni umarım olumlu sonuçlar çıkar, pek sanmıyorum ama.
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
çok geçmiş olsun allah korumuş daha kötü olabilirdi .. ben sizin yerinizde olsam kesinlikle şikayetçi olurum uzlaşmaya gitmeyin madem bukadar erkekler bedelini ödesinler ki bidaha cesaret edemesinler
ağzını burnunu kırıp bırak uğraşma
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
Çok geçmiş olsun kim bilir daha neler duyacağız. Daha kötü de sonuçlanabilirdi Allah korusun. Sonuna kadar hakkınızı arayın.
o çocuğun şu an fransa ve cezayir'e gidebildiğini ve sadece imza atmak için cezaevine gelip yeniden çıktığını duydum. eğer cidden doğru ise bu ülkenin ta ******sına penisimi sokayım. var mı lan böyle bir olay. kafa kesmiş kafa. daha ne olsun amk!
o çocukların da palavlaraları hazır. yalanları batsın. yok seni hırsız zannetmişlermiş. masala gel.
yiğithan ım geçmiş olsun la. Yapılacak bişey var mı. Gelicem bi kaç haftaya.
IN BOOST WE TRUST
vay anasını yavv her mahalleden geçen araba hırsızmıymış şerefsizlere bak sen ! abi sonuna kadar hukuki haklarını kullan içeri attır pzevenkleri diyecem ama gözünü sevdiğim ülkenin adaleti yalnış yaşı küçük diye salacaklar dışarı... Bi pols anlatmıştı oğlm dedi daha ufacık bebe 16-17 yaşlarında elinde tornavidayla bana saldırıyo bebeyi götürüyoruz karakola iki şıkıştırıyoruz sonra yerlere bi paspas attırıyoruz ufak tefek temizlik yaptırıp salıyoz dışarıya mecburen dedi işte bizim adalet sistemimiz bu kadar maalesef ama sen araştır elinden geleni ardına koyma![]()
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
kaskonuz full kasko ise hukuki destekte içeriyor. olay aracınızda olduğu için kasko size avukat sağlayacaktır. aracınızın masrafınıda kasko üstlenip mahkeme yoluyla tüm masrafıda tahsil edecektir.
kaskolu olmanız iyi bir şans bu konuda. bence acilen hukuki destek talebinde bulunun kaskodan. herşeyle onlar uğraşsın aracın yapımıda masrafın tahsil edilmeside.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Yok anasının nikahı !! bu ne böyle yaa..Cok geçmiş olsun..Aracın masrafı davalık oldugun için yüksek ihtimal kaskodan yapılır,kasko şirketide onlardan tahsil eder... Ama asla şikayeti geri alma..
Çeksen vursan adam yerine koyarlar ama cocukmuş 18 yaşmış !!!
Geçmiş olsun çiçeğim.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Geçmiş olsun, birşey çıkacağını sanmıyorum abi malesef yaştan dolayı.![]()
Ya ölürüm ya da kaskodan para alırım kafası.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)