ben nişantaşında oturuyorum sırf bunlar yüzünden en son nezaman halaskargazi 'yi kullandığımı hatırlamıyorum. Her seferinde alternatif olarak Fulya'dan eve çıkıyorum :)
Printable View
ben nişantaşında oturuyorum sırf bunlar yüzünden en son nezaman halaskargazi 'yi kullandığımı hatırlamıyorum. Her seferinde alternatif olarak Fulya'dan eve çıkıyorum :)
atara atar gidere gider diyosun yani :) yahu allahaşkına polise öyle söylesen bu sefer polisle kötü oluyosun.Karşında canlı örneği yazıyo.Şimdi hee heee tabi yazıcam saygısızlık algılanıcak takışıcaz laf dalaşına giricez yok yere.Bunların çözümü yok kısacası burası istanbul,başımın gözümün sadakası olsun diyip sağelinle duanı edip vericeksin gidiceksin.Başka yardım yapıcaksan gene gidiceksin kurumlara oralara da yapıcaksın yardımını olucak biticek.1ini dövdün 2.ye biber gazı sıktın 3.yü jopladın 4.yü es geçtin 5.ye git dedin 6.ya xxx 7.ye yyy kısacası sonu yok yani olayın.
Ben onumdeki arabayla mesafe birakiyorum yaklasirken hafif ilerliyorum vazgeciyorlar
Yok israr edenlere beyzbol sopasi nam-i deger haydar abiyi tanitiyorum kendileri 61 cm mese agaci
Bunlar hep bim in sucu. Ucuza bimde condom aliyolar sonuc maalesef
Hiç unutmam..Birkeresinde akşam vakti yeşili yakalayamayacağımı anlayınca ani frenle durdum en öndeyim,hemen 13-14 yaşlarında tipi bozuk velet yanıma geliyordu ki sağıma yanaşan E60 kasayı görünce ona gitti :)
Artık adamı nasıl sinirlendirdiyse bi anda çocuğun kafasını tuttuğu gibi içeri çekti..Yeşili beklemedende gazı kökledi.Sürükledi resmen veledi..100-150 mt sonrada attı yolun ortasına :)
İşin ilginç tarafı, çocuk rutin bir olaymış gibi kalkar kalkmaz görev alanına geldi ve işine devam etti .
ihtiyacı olana vermek var, bir de eşkiyaya para vermek var. Her yol kesene para vereceksek, ben de toplayım 3-5 arkadaşımı ışıklarda para toplayayım. günde 10 saat it gibi çalıştığımın 2 katını kazanayım...Polisle de niye kötü olayım, onlar bilmiyor mu neyin ne olduğunu...
Ben isiklarda baya geride bekliyorum 50 metre gibi, yesil yanar yanmaz basiyorum gaza eger isiklarda bekleyen varsa.
Yoksa araba gosterisli oldugundan bizde para var saniyor. Zaten maasim 1272 TL, 1 TL versem 1271 TL kalir, paramin uzerinde ne haklari var bu serefsizlerin?
Arabayi boya koruma detailing yapmisim, cam gibi parliyor, silmeye geliyor, dedim araba kirli oldugundan degil zengin gorundugunden geliyorsunuz demi diye sordum, evet abi dedi, dedim Allah razi olsun ama bizimde durumumuz yok.
aksaray dönüş kavşağında bir kere bir tanesine "yanlışlıkla" çarpmıştım.
hakaten yanlışlıkla..
ilerlerken önüme atladı, farkettim frene bastım diyene kadar pat, çok yavaş bir çarpma oldu..
d.tü zor kurtarmıştım, bir anda 30 kişi oldular :D
sakın ola bi taraflarını krıp hastanelik etmeyin işin sonu feci oluyor 1 tlde kurtaramıyor başlıyolar milyardan pazarlığa hastane masrafı zaman vs vs bi ton sıkıntı aman sabırlı olun inanın değmez
bence hiç cengaverlik yapmayın onların kaybedicek hiç bir şeyi yok çoğuda defalarca hapse karakola girip çıkmış artık onlara evcilik gibi geliyor bu işler.. yani kaybedicekleri hiç bir şeyleri yok..
ve öyle bir iki kişi görüpde aldanmayın bir anda 30-40 kişi olurlar ne olduğunu bile nerden çıkdıklarını bile anlamassınız.. arada birisi size bıçak sallasa Allah korusun olaki bir yerinize isabet etse zaten çil yavrusu gibi dağılırlar ordan polis kim yapdı onuda bulması çok çok zor.. ne şehittir ne gazi hiç yoluna gitti niyazi olursunuz.. öyle brave heartı oynamaya gerek yok şahsi fikrim..
mecidiyeköyldekiler hiç arabada ayırt etmiyor arabanın içinde nefes alsın yeter şeklinde bir varlık varsa hemen yapışıyorlar.. neticede alıcakları 1 tl 5 tl arası bir para o para şahincidede vardır mercedes sürendede onun için sınıf ve statü ayrımı yapıcaklarını sanmıyorum..
o dediğiniz valelerde olabilir altında son model lüks pahalı bir araç varsa adama 5 tl -10 tl bahşiş verirsen adamda abi altındaki arabaya bak verdiğin bahşişe bak diyebilir :D
Uzak durmaları için farklı taktikler var elbet :) Farklı yerlerdeki çocuklara değişik deneyler uygulamalar yaptım herbiri değişik tepki veriyor ama sonuçta en kısa yoldan yaklaşmadan gönderme üzerinde odaklıyım bu ara en kolayı gibi electro shock çat çat sesini duyanın gözleri çipil çipil oluyor :D
şişli taraflarından e5'e çıkmak için ışıklarda bekliyordum, bebe geldi camı silmeye başladı para vermiceğimi söylediğimde türkürdü cama piç kurusu :) sabahamı bırakırsın derler ya o misal..
cidden cok fena yapışıyolar arabaya sarılıyolar resmen cok rahatsız edici.
ışıklara gelirken gerilmeye başlıyom zaten piç ışıkta bekliyosa.elimle işaret yapıyom gidiyo bazısı gitmiyo ileri gidiyom yıne gıtmıyosa camı acıyom soyluyom bazen ne iniyom aşşa
camdaki lekelere çok hassasım silerse ztn esksnden çok daha kötü olcağından tek bi fısına dayanamadan camı açıp laynn dememle çekiliyolar demekki bana yapışkanı denk gelmiyo yada araba 206 olunca:D
çözüm basit adana milli sporu HAYDAR :D kendinize göre isimde koyabilirsiniz örnekleri var :D adanadaki ışıklarda duran toplasan 10 çocuk var 4 ü kardeş beni tanıyorlar beni görünce muhabbete geliyorlar bi konuşuyoruz gidiyorlar hatta geçen gün bu ışıktaki ipnelerden ortanca kardeşleri kıbrısa tatile gitmiş anlatıyordu :D adamların işi iş günde çok değil 40 araçtan 1 tl alsa 1200 lira yapıyor ayda çoğu insandan iyi durumları bakmayın ::)
http://n1308.hizliresim.com/1d/d/rdrjl.jpg
http://n1308.hizliresim.com/1d/d/rdrjf.jpg
Ulan bugün bitanesi geldi ışıklarda camı silecek kız, istemiyorum dedim. Başladı elini cama atmaya..
Sileceği çalıştırdım gitmiyor. Kırmızı ışıkta şansıma sokiyim 94 saniye!!!
Kız taktı gitmiyor.. 6 saniye kala cam suyu bitti zaten. Tam yeşil yandı gidiyorum küfür etti bide.. Vursan vurulmaz deli oldum arkadaş ya