Bu arada arabadan inip sakına öyle bi hata yapmayın bizzat yaşadım o veletlerin sülalesi Çalılıkların arasında bir anda sürü gbi olabiliyorlar...
Heleki yanında ailen varsa ya sabır diyip devam etmek en güzeli
Printable View
Bu arada arabadan inip sakına öyle bi hata yapmayın bizzat yaşadım o veletlerin sülalesi Çalılıkların arasında bir anda sürü gbi olabiliyorlar...
Heleki yanında ailen varsa ya sabır diyip devam etmek en güzeli
arabaya savaşa gider gibi binecez biber gazı elektroşok cop derken... El boş olsa yapacak bir şey yok adam bıçak çekse bitti. Trafikte kimseyle takışmam ama böyle tiplerle ifrit oluyorum...
biber gazı her arabaya lazım en delikanlısı bile gazı yiyince civciv oluyo :)
gecen biri yanasti gul alirmisin körum abi dedi dedim ulan korsen nasilgeldin yanima baktim gozler acildi:)
yahu böyle diysunuz ediyosunuzda sonra ilk asayiş çevirmede araçta bulunan butarz aletlerden dolayı gene sıkıntı doğucak ? Anlatmaya calıstıgınız da da verılen cevap genelde ' bu tarz durumlarda 155i arayın ' başka hiçbişey olmuyo.
geçmiş zaman birkere yaptım aradım 1saatte bekledim kimse gelmedi.Ben gittikten sonra gelmişmidir bilemicem..
bunlar ışıklarda durup para almasa yada izin verdirmeseler bu sefer köşe başlarında gasp darpa başlarlar.. bu yolla dolaylı yoldanda olsa suç işlemiyorlar. aynı mantık meksikadada var çünkü..
birde şu abi memleketten yeni geldimciler var ortalığı istila etmişler ve kesin bunlar organize takılıyorlar 4-5 yıldır levent etiler civarında bir takım var dönüşümlü ama hep aynı tipler hikayede 4-5 yıldır aynı abi memleketten yeni geldik bir çorba parası..
düşündüm bunlar bazı adamlardan 5 tl bazılarından 10 tl hatta korkup 20 tl verende var bayanlar bilhassa bunlar günde sabah 9 dan akşam 7-8 e kadar bu yöntemle minumum 300 kişiden para isteselerki çok çok fazlasından isterler onca saat ama minumum 300 kişi desek herkes de minumum 5 tl verse günde adamların 1500tl bürüt karları oluyor.. ne vergi levhası ne dükkan kirası ne stopaj ne sigorta ne yol ....
Allah bilir ya arka sokakda mercedes bmw leri falanda vardır gece işleri bittimi binip gidiyorlardır..
Para verdinizmi işin gerisi geliyor, hiç vermeyeceksin iyi sözden, laftan anlamıyorsa direk kapının koluna sarılıp ayağımı atıyorum dışarı ufak ufak ilerliyor, zabıta arabası kırmızı ışıkta beklerken adamlar yine millete salça oluyor kimsenin umurunda değil.
İzmir de Kahramanlar tarafında var fuar kapısının orada. Geçen birbirleriyle takıştılar. Polis de var karşı kaldırımda. Polisi filan dinledikleri yok nasıl küfür ediyorlar.:) Korkusuzlar çok. Ters yapsan arabanı çizer filan pislik yapar boşuna. Dövmekte çözüm değil ki her lambada inip çocuk mu döveceksin?:D
Dudullu ışıklarda gördüm uzaktan arada 1 araç mesafe bıraktım arabaya gelmeye başladı hızlıca kalktım üzerine sürdüm kaldırıma düşürdüm bi güzel. Birazda tıkladım çocuğa, onun düştüğünü gören ekürisi atar yapmaya başladı sol camdan da yere düşene biber gazı sıktım diğeri gazı görünce durdu bende kapıyı açtım ona da hamle yapacaktım topukladı kaçtı diğer ötekide ağladı zırladı 15-16 yaşında veletlerdi de.
her gün geçtiğimde yol belki 7-8 kere iş için geçerim bayramdan önceki hafta oldu olay yine bi 10-12 gündür ışıklarda onları görmedim. biber gazı işe yarıyor.
Bu olayi bende en cok mecidiyekoy meydanda isiklarda yasiyorum . O koprunun altinda her zaman polis olur ama nedense bunlara hicbir sey demiyorlar . Araba kirliyse direk fiskiyeden su atiyorum camlara , yada sabun surduyse silecek calistiriyorum . Araba temizse de kafami bile cevirmeyip muhattap olmuyorum . Cunku bir kelime etsen basindan ayrilmiyorlar , hic taviz vermemek gerek. Birde ondekiyle bosluk birakip gelmeye baslayinca ilerlemek de iyi yontem :)
Silah satan dükkanlarin hepsinde.bulunuyor
araban şahin filansa gelmiyorlar ,95 kartal iş elbiselerini filan görünce gelmiyorlar aynı ışılarda civicle gelince siliyorlar