Özellikle Mecidiyeköydekiler ve Aksaraydakiler çok fenalar,en iyi yöntem öndeki araç ile arada mesafe bırakmak.
Printable View
Özellikle Mecidiyeköydekiler ve Aksaraydakiler çok fenalar,en iyi yöntem öndeki araç ile arada mesafe bırakmak.
her araca bir haydar şart.
Bizimkilerin bir lafı vardır, kaybedeceği birşeyi olmayan insanla dalasmayacaksin. Bu isin kesin ve net bir çözümü yok ne yazık ki. Bulaşsan bi türlü bulaşmasan bi türlü.
Kesinlikle haklisin gecen hanim yanimdayken bende sikisik trafikte denk geldim. İnat etti diklendi trafik polisi vardi polis geldi tuttu goturdu, yavsak verceksin iste nolur diyo, kardesim oglum sanki pezevenk. Haydar sart abi ciddiyim
benim gibi yapcan en temizi cam yarım açık gezcen gel vereyim abi dicen tam kafayı yanastırınce tutup çekcen kafayı sıkıştırıp camı çekip yürüycen ki aklı basına gelsin pezevenklerin. Bursada bitaneye öyle yaptım şimdi arasıra denk geliyoruz yolunu değiştiriyo
Gecenlerde bana geldi zenci biri " daha yeni yikadim dokunma " dedim goruyirum oylesine sordum zaten dedi :D
Işıklarda görürsem kafadaysam boşluk bırakıyorum önümde veya önümdeki arabayla boşluk bırakıyorum bana doğru gelirse geldiği yöne doğru gidiyorum üşenip arkadaki arabaya felan geçiyorlar
Arabadan inmek felan sakat birden çoğalıyorlar çünkü
Adamlarin berdusu bile modern ak
bunlar iyi zamanlar. değerini bilin.
Dövdöv bitmez bunlar,
Toma fışkıyes i yaptırcan
Bunların bide satıcı modeleri var adam trafikte beklerken geldi yanımıza önde eski bir araba vardı bizimki yeni ve cilalıydı direk yapıştı eletirikli testereyle trafiğin ortasındaydık almıyoruz dedik bak bak dedi babam fiyat sorup çokmuş taktiğini uygulamaya kalktı 800 dedi çok dedik trafiğin sonuna geldiğimizde 150 dedi :D ama arabanın içine doğru falan çalıştırdı kesecekti bizi öküz
hahaha dilencilerimize laf soyletmem hepsi cok nazikler. Ozur dilemeden, rica etmeden kesinlikle dilenmezler :D
ayrica her zaman dilenmek icin sebepleri vardir :D
http://i1279.photobucket.com/albums/...psda27adf7.jpg
kendi cekimim :D
ing bilmeyeneler icin,
ailem ninjalar tarafindan kacirildi karate dersleri almak icin paraya ihtiyacim var :P
Bayramdaki taktikleride iyiydi itlerin bayramınız mübarek olsun ee harçlik vereydiniz iyiydi
Bu da benim çekimim Edinburgh'dan.
Hani marjinal bizdik :D
http://i40.tinypic.com/nxs5jo.jpg
Ben tipine bakıyorum bazen mahallede oturan COCUKLAR OLUYOR. ONLARDAN OLURSA AL SANA HARÇLIK OLSUN DIYE VERIYORUM AMA ÇİNGENE OLDUMU DREKT YAPILACAK OLAN BELLİ.. GELIYO YANINA CAMI ACMIYOSUN.PARA ISTIYOR. KAFANI CEVIRIYOSUN. BUTUN GUCUNLE BIRI ILE KAVGA EDERCESINE BAGIRIYOSUN. COCUK KORKUDAN KACIP GIDIYOR :D :D