User Tag List

Sayfa 2/9 İlkİlk 1234 ... SonSon
159 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Işıklarda bekleyen serseri tipler...

bilalasmali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada arabadan inip sakına öyle bi hata yapmayın bizzat yaşadım o veletlerin sülalesi Çalılıkların arasında bir anda sürü gbi olabiliyorlar...

Heleki yanında ailen varsa ya sabır diyip devam etmek en güzeli
    Tikkat Laz

teggy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arabaya savaşa gider gibi binecez biber gazı elektroşok cop derken... El boş olsa yapacak bir şey yok adam bıçak çekse bitti. Trafikte kimseyle takışmam ama böyle tiplerle ifrit oluyorum...

bilalasmali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bunların üst seviyesine geçip düğün arabalarını takip edip trafikde gasp etmeye calışanları duydukdan sonra bu cam silenler bana sempatik gelmeye başladı.
    Gözümün önünde düğün arabasının önünü kestiler bir başka araç ile vatan'da 1-2 ay oldu olmadı
    Tikkat Laz

Anti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı teggy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beyler bu ışıklarda bekleyen bebelerden gına geldi artık. Zorla cam silip para isteyenlerden bahsediyorum. Bugün nenehatundan çıktım ışıklarda bekliyorum, bitanesi geldi zorla camı siliyor. Dedim boşa silion yok bozuk. Yapıştı gitmiyor. Dedim neyse 3 gün kaldı gitmeme canım sıkılmasın şimdi bir şey yapar arabaya çıkardım 1 lira verdim, al git dedim. Yok dedi yemek yicem para ver, yoksa sileceğini kırarım, 3 e kadar sayıyorum...Ana avrat sövüp arabadan indim yürüdü gitti arkadaki arabalara piç. Her ışıkta görür oldum bu piçlerden artık sarmışlar her yanı. Her ışıkta 1 lira koparsa günde 150-200 lira para eder. Bana şöyle ufak tefek, sallayınca açılan metal çubuk coplardan lazım. Nereden bulurum bilgisi olan var mı? Artık sabrım taştı, bi sonrakinde inip kolunu bacağını kafasını kırıcam bunların. Başka tavsiyelere de açığım...
    Araban güzel bebeğem yapcak bişey yok. Ama o çelik yaylı coplar ihtiyaç halinde yeterli olabilir. Alcaksan haber ver çifte sipariş geçelim
    Alıntı JenGoO Nickli Üyeden Alıntı
    Olm dayanamıyorum ya k20 olmadan hayatın tadı yok

Ahmetfikri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biber gazı her arabaya lazım en delikanlısı bile gazı yiyince civciv oluyo

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gecen biri yanasti gul alirmisin körum abi dedi dedim ulan korsen nasilgeldin yanima baktim gozler acildi
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    yahu böyle diysunuz ediyosunuzda sonra ilk asayiş çevirmede araçta bulunan butarz aletlerden dolayı gene sıkıntı doğucak ? Anlatmaya calıstıgınız da da verılen cevap genelde ' bu tarz durumlarda 155i arayın ' başka hiçbişey olmuyo.

geçmiş zaman birkere yaptım aradım 1saatte bekledim kimse gelmedi.Ben gittikten sonra gelmişmidir bilemicem..
    - K -

________
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _Anti_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araban güzel bebeğem yapcak bişey yok. Ama o çelik yaylı coplar ihtiyaç halinde yeterli olabilir. Alcaksan haber ver çifte sipariş geçelim
    Ben 6 ay daha yokum beybe, arada gelirim gene. Sen alacaksan geç siparişi bi test et bakalım...Elimin ayarı kaçar da kafasını patlatırım diye korkuyorum piçlerin, gözüm kararınca ne mantık kalıyo ne bişey...

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arabayı yıkamışım, cilalamışım tertemiz... Fıskıyeye bastımmı leş olacak gene araba...Gene de çözüm değil
    adam zaten pis camurlu bez ıle sılıyor her turlu kırlenecek araban

bence en kolay cozum yolu
    baska yontemlere gırersen arabana zarar verıyorlar sıleceklerı kırıyorlar
    kac kere sahıt oldum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mr.K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yahu böyle diysunuz ediyosunuzda sonra ilk asayiş çevirmede araçta bulunan butarz aletlerden dolayı gene sıkıntı doğucak ? Anlatmaya calıstıgınız da da verılen cevap genelde ' bu tarz durumlarda 155i arayın ' başka hiçbişey olmuyo.

geçmiş zaman birkere yaptım aradım 1saatte bekledim kimse gelmedi.Ben gittikten sonra gelmişmidir bilemicem..
    çevirsin asayiş alsın malzemeleri, ne yapalım. lafımızı da sakınmayız, siz bizi koruyamıyorsunuz biz kendimizi koruyoruz, bu kadar basit...

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bunlar ışıklarda durup para almasa yada izin verdirmeseler bu sefer köşe başlarında gasp darpa başlarlar.. bu yolla dolaylı yoldanda olsa suç işlemiyorlar. aynı mantık meksikadada var çünkü..

birde şu abi memleketten yeni geldimciler var ortalığı istila etmişler ve kesin bunlar organize takılıyorlar 4-5 yıldır levent etiler civarında bir takım var dönüşümlü ama hep aynı tipler hikayede 4-5 yıldır aynı abi memleketten yeni geldik bir çorba parası..

düşündüm bunlar bazı adamlardan 5 tl bazılarından 10 tl hatta korkup 20 tl verende var bayanlar bilhassa bunlar günde sabah 9 dan akşam 7-8 e kadar bu yöntemle minumum 300 kişiden para isteselerki çok çok fazlasından isterler onca saat ama minumum 300 kişi desek herkes de minumum 5 tl verse günde adamların 1500tl bürüt karları oluyor.. ne vergi levhası ne dükkan kirası ne stopaj ne sigorta ne yol ....

Allah bilir ya arka sokakda mercedes bmw leri falanda vardır gece işleri bittimi binip gidiyorlardır..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MeRtCaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    adam zaten pis camurlu bez ıle sılıyor her turlu kırlenecek araban

bence en kolay cozum yolu
    baska yontemlere gırersen arabana zarar verıyorlar sıleceklerı kırıyorlar
    kac kere sahıt oldum
    ilk denecek yöntem olarak mantıklı, eyvallah saol...
    Bu sefer yana, arka camlara yönelecekler eminim. Bir deneriz olmazsa diğer yöntemlere geçeriz...

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilk denecek yöntem olarak mantıklı, eyvallah saol...
    Bu sefer yana, arka camlara yönelecekler eminim. Bir deneriz olmazsa diğer yöntemlere geçeriz...
    Kanka ben oyle yapıyorum bakıyorum yapacak bısı yok bas fişkiye ye uzun uzun

zaten oyle ypınca gelmıyor
    dırek baska arabaya yonelıyor
    kavga dovus olmuyor sonuc degıl cunku

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Para verdinizmi işin gerisi geliyor, hiç vermeyeceksin iyi sözden, laftan anlamıyorsa direk kapının koluna sarılıp ayağımı atıyorum dışarı ufak ufak ilerliyor, zabıta arabası kırmızı ışıkta beklerken adamlar yine millete salça oluyor kimsenin umurunda değil.
    40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İzmir de Kahramanlar tarafında var fuar kapısının orada. Geçen birbirleriyle takıştılar. Polis de var karşı kaldırımda. Polisi filan dinledikleri yok nasıl küfür ediyorlar. Korkusuzlar çok. Ters yapsan arabanı çizer filan pislik yapar boşuna. Dövmekte çözüm değil ki her lambada inip çocuk mu döveceksin?

VTEC® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dudullu ışıklarda gördüm uzaktan arada 1 araç mesafe bıraktım arabaya gelmeye başladı hızlıca kalktım üzerine sürdüm kaldırıma düşürdüm bi güzel. Birazda tıkladım çocuğa, onun düştüğünü gören ekürisi atar yapmaya başladı sol camdan da yere düşene biber gazı sıktım diğeri gazı görünce durdu bende kapıyı açtım ona da hamle yapacaktım topukladı kaçtı diğer ötekide ağladı zırladı 15-16 yaşında veletlerdi de.

her gün geçtiğimde yol belki 7-8 kere iş için geçerim bayramdan önceki hafta oldu olay yine bi 10-12 gündür ışıklarda onları görmedim. biber gazı işe yarıyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu olayi bende en cok mecidiyekoy meydanda isiklarda yasiyorum . O koprunun altinda her zaman polis olur ama nedense bunlara hicbir sey demiyorlar . Araba kirliyse direk fiskiyeden su atiyorum camlara , yada sabun surduyse silecek calistiriyorum . Araba temizse de kafami bile cevirmeyip muhattap olmuyorum . Cunku bir kelime etsen basindan ayrilmiyorlar , hic taviz vermemek gerek. Birde ondekiyle bosluk birakip gelmeye baslayinca ilerlemek de iyi yontem

weST.27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Silah satan dükkanlarin hepsinde.bulunuyor

Emrecan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araban şahin filansa gelmiyorlar ,95 kartal iş elbiselerini filan görünce gelmiyorlar aynı ışılarda civicle gelince siliyorlar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)