Allah rahmet eylesin![]()
Arkadaslar arac benim eski vtec'im 34 LNY 97 'dir Canım Arkadasım Furkan Kurt vefat etmiştir abisi ve yanındaki arkadasının durumu iyidir ALLAH mekanını cennet etsin lutfen biraz daha dikkatli olalım..
Son zamanlarda aynı güzergahlarda kaçıncı acı haber , Allah rahmet eylesin
BVP Mugen TYPE R
Cooper S R56
YTP 106 GTI
Jet 106 GTI
Şu son zamanlar da bu tarz haberleri çok sık duymaya başladık,Allah korusun.
Vefat eden arkadaşın da Allah önce ailesine sabır versin çok üzücü bir durum gerçekten.
Lütfen daha dikkatli olalım.
hastaneden gece 3 gibi geldim vefat eden malesef arkadaşımdı yanında abisi ve arkadaşı vardı abisinin ve arkadaşının durumu cok iyi ama malesef araba savrulup önce bariyerlere daha sonra 6-7 kere dönerek yolun kenarındaki taşa vurarak durabilmiş 23 yasında genç bi kardeşimizdi allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylsin cok üzücü bir durum bu son olsun artık rabbim bize boyle haberler duymayı nasip etmesin lütfen daha dikkatli arkadaslar![]()
ALLAH rahmet eylesin mekani cennet olur insallah![]()
Bol bol dua ve şükür edin. Hem maneviyatınız güçlenir hem de arabanız hızlanır
N/A SPOON EP3 R COMİNG SOON
SAVAŞ MOTORSPORT
SPOON JR TYPER
Allah rahmet eylesin Allah geride kalanlara sabır versin![]()
34VB2882 Hb Stock VTEC
Nazar Duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
Allah rahmet eylesin.. Beylikdüzü çok müsait ki geçen gün yaşadım, Civic, Impreza bir tane de Fiesta kapışarka geldiler.. Civic önüme girdi ama fren yapıp kaçtım.. Bu kadar ölümüne makasa gerek yok gerçekten gerek yok... Aynadan geldiğini görmeyen bir sürücü olabilir, acemi olabilir, bayan olabilir.. Yazık günah.. Sosyal mesaj gibi bir amacım yok yemin ediyorum..
Ama suyunu da çıkarmamak lazım...
şuan için cok net bilmiyoruz neyin ne oldugu kameralara bakıldıktan sonra net bişey söyliyebilirim ama söylentilere göre 100 120 gibi zaten daha fazlasıda olucagını sanmıyorum trafik saatleriydi sağ arka çamurlukta bi araba vuruğu var bi aracın sağ arkadan vurup savurduktan sonra kaçtıgıda söyleniyor ama kamera kayıtlarıyla ilgili bilgimiz yok şuan net olarak bakıldıktan sonra cıkıcak herşey
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)