User Tag List

Sayfa 10/10 İlkİlk ... 8910
181 sonuçtan 172 ile 181 arası

Konu: Gri vtec kaza...

SOMEONESPECIAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gittiğimden beri şoktayım... Elim varmadı yazmaya... Evde matem havası vardı.
    Özcan Abi (Babası aynı şeyleri söyleyip tekrarlayıp duruyor, metin olmaya çalışıyor
    ama Allah onlara en büyük acıyı vermiş bir kere.... "Kerem'im çok zormuş" dedi onlarca kez (((

Kadınlar dublexin alt katındaydı... Eşimin anlattıklarını aktarıyorum. Furkan inançlı sağlığında
    çok itikatlı ve merhametli bir kardeşimizmiş. Cebinde 10 TL parası olsa çıkartıp sana verir
    kendisi yürüyerek giden özünde iyi bir çocukmuş. Ben çocukluğunu biliyorum ama onu
    Fazlı (Abisi) kadar tanımıyordum. Ağlayan insanları hiç sevmez ve sinirlenirmiş.

Kazanın ilk gecesi Annesinin rüyasına girip "Anneciğim benim için ağlama ve buraya
    erken geldiğimi hiç düşünme !!! Burası benim gerçek evimmiş, ben çok yükseklerdeyim....
    Çok geç kalmışım gelmek için"
    ... demiş.
    Kadının artık ağlamaktan gözpınarları kurumuş, Allah oğullarımı paylaştırdı birini bıraktı
    birini aldı yanına diye ağıt yakıyor, oğlum askerden 1 seneliğine misafir gelmiş meğer...
    lütfen benim oğlumun düğün yemeğini yeyin diye ikramda bulunuyormuş....

Böyle detaylı detaylı yazıyorum ki gaza basarken bir kez daha düşünülsün diye...

Kazanın oluşu ise; Abisi oturuyor direksiyona. Arabaya yeni ekzost taktırmışlar onun sesini
    duymak için çıkmışlar pazartesi gecesi saat 24,00te evden. Evleri ile E5 arası 1km var yok.
    E5 e çıkışta Furkan alıyor abisinden arabayı. Koltuk yatık ve emniyet kemersiz oturuyor arabaya.
    Fazlı sağ koltukta arkada da komşunun oğlu... Türksandan bi çıkıyor makas ata ata Beko ya
    kadar geliyor. Burada direksiyon hakimiyetini kaybederek kafadan bariyere çarpıp araba
    ters dönerek kıçından tekrar bariyee patlıyor ve Furkan arka camdan çıkarak yola başını
    vururak beyin kanaması sonucu vefat ediyor. Saat 12,30 gibi eve kaza haberi geliyor...
    Resmen ecel çağırmış....

bskone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu yazıdan sonra ne yazılır bilmiyorumda tekrardan ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun ALLAH ailesine sabır ihsaneylesin. cok kötü bir durum.gerçekten

bloodfast_06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah rahmet eylesin, geride kalanlarınada sabır versin inş.
    06 EU 8539 HONDA CİVİC 1.5 EX
    06 RE 759 HONDA CİVİC 1.6 Sİ
    06 RDL 69 HONDA CİVİC 1.6 Sİ
    42 DYC 40 HONDA CİVİC 1.6 Sİ
    06 RD 115 HONDA CİVİC 1.6 Sİ
    06 ZDB 89 HONDA CİVİC 1.6 Sİ

ibrahimsnr46 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SOMEONESPECIAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Özcan Abi (Babası aynı şeyleri söyleyip tekrarlayıp duruyor, metin olmaya çalışıyor
    ama Allah onlara en büyük acıyı vermiş bir kere.... "Kerem'im çok zormuş" dedi onlarca kez (((

Kadınlar dublexin alt katındaydı... Eşimin anlattıklarını aktarıyorum. Furkan inançlı sağlığında
    çok itikatlı ve merhametli bir kardeşimizmiş. Cebinde 10 TL parası olsa çıkartıp sana verir
    kendisi yürüyerek giden özünde iyi bir çocukmuş. Ben çocukluğunu biliyorum ama onu
    Fazlı (Abisi) kadar tanımıyordum. Ağlayan insanları hiç sevmez ve sinirlenirmiş.

Kazanın ilk gecesi Annesinin rüyasına girip "Anneciğim benim için ağlama ve buraya
    erken geldiğimi hiç düşünme !!! Burası benim gerçek evimmiş, ben çok yükseklerdeyim....
    ... demiş.
    Kadının artık ağlamaktan gözpınarları kurumuş, Allah oğullarımı paylaştırdı birini bıraktı
    birini aldı yanına diye ağıt yakıyor, oğlum askerden 1 seneliğine misafir gelmiş meğer...

Böyle detaylı detaylı yazıyorum ki gaza basarken bir kez daha düşünülsün diye...

Kazanın oluşu ise; Abisi oturuyor direksiyona. Arabaya yeni ekzost taktırmışlar onun sesini
    duymak için çıkmışlar pazartesi gecesi saat 24,00te evden. Evleri ile E5 arası 1km var yok.
    E5 e çıkışta Furkan alıyor abisinden arabayı. Koltuk yatık ve emniyet kemersiz oturuyor arabaya.
    Fazlı sağ koltukta arkada da komşunun oğlu... Türksandan bi çıkıyor makas ata ata Beko ya
    kadar geliyor. Burada direksiyon hakimiyetini kaybederek kafadan bariyere çarpıp araba
    ters dönerek kıçından tekrar bariyee patlıyor ve Furkan arka camdan çıkarak yola başını
    vururak beyin kanaması sonucu vefat ediyor. Saat 12,30 gibi eve kaza haberi geliyor...
    Resmen ecel çağırmış....
    İbrahim Ulu Benim Kaza Gecesinden Beri Yanlarındayım Arabanın Eski Sahibiyim ben sattım ona cok seviyor kac tane musteri geldi satmadı adamdı benim arkadasım yufka gibi kalbi vardı ALLAH mekanını cennet etsin

slave - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazıyı okudum yemin ederim içim çok garip oldu çok üzüldüm allah ailesine sabır kendisine rahmet versin , zor bir durum herkesin başına gelebilir , yapmam desekte yapıyoruz bazen hepimiz ama bir kere daha dikkatli olmak lazım diyorum .

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun genç kardeşimizin .

bu arada benimde başımdan ilginç bir olay geçti senin yazdığına benzer gece annem rüya görmüş kolunu incitiyor kırılıyor sanki kaza yapıyorsun yağmurlu havada dedi , sabah arabayı alma oğlum okula giderken bugün otobüsle git dedi , bende anne kuruntu yapma bişi olmaz hava çok yağmurlu dikkatli gider gelirim dedim . çıktım okula gittim çıkışta arkadaşım beni levente bırakırmısın dedi maslaktan çıktım seyrantepe köprüsü üstünde önümdeki araba bir frenledi aniden kızakladım arka çamurluğuna sol önden girdim kolum cama çok sert vurdu şişti bir kaç gün kullanamadım hatta , olaydan sonra eve geldim annem uyuyordu , uyandırdım anne dedim ben kaza yaptım biliyordum zaten hissettim ve gördüm ama bana inanmadın dedi ve ondan sonra ne dese gereçkten dikkate alıyorum ve yine dediği çıkıyor , tarifsiz bir durum...

RsErdi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah Rahmet Eylesin
    Civic 1.4is-Clio Rs-Megane Coupe-Civic Vti-Polo Gtı-FN2 TypeR-Corsa 1.3cdtı-Corsa 1.4at-Leon Tdı.
    Honda Pcx-Cbr 250r-Yamaha Mt-07-Cbr600RR-Cbr1000RR...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

... demiş.

Resmen ecel çağırmış....
    saat 9:30 gibiydi ve arabanın arkasını yükseltip yol tutusuna bakmaya cıkmıslardı yanlısları düzeltmek istedim ..

altugkocer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    63 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun....

SOMEONESPECIAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Frankie Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saat 9:30 gibiydi ve arabanın arkasını yükseltip yol tutusuna bakmaya cıkmıslardı yanlısları düzeltmek istedim ..
    Ben; Fazlı'nın babasına anlattığı kadarı ya da Babasının bildiğini aktardım.
    Yanlış doğru bilemem... Çoğu kişi de arabayı Fazlı'nın kullandığını söylüyor.
    En doğrusunu o an arabada olan Fazlı ve arkada oturan komşuları biliyor.
    Ben Fazlı ile görüşemedim gittiğimde mezarlıkta çiçek dikiyordu...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben; Fazlı'nın babasına anlattığı kadarı ya da Babasının bildiğini aktardım.
    Yanlış doğru bilemem... Çoğu kişi de arabayı Fazlı'nın kullandığını söylüyor.
    En doğrusunu o an arabada olan Fazlı ve arkada oturan komşuları biliyor.
    Ben Fazlı ile görüşemedim gittiğimde mezarlıkta çiçek dikiyordu...
    yok abicim arabayı furkan kullanıyormuş biz olaydan 1 saat sonra ordaydık zaten arkadan fırlayan cocuk olayı anlattı bize

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)