Gittiğimden beri şoktayım... Elim varmadı yazmaya... Evde matem havası vardı.
Özcan Abi (Babası aynı şeyleri söyleyip tekrarlayıp duruyor, metin olmaya çalışıyor
ama Allah onlara en büyük acıyı vermiş bir kere.... "Kerem'im çok zormuş" dedi onlarca kez (((
Kadınlar dublexin alt katındaydı... Eşimin anlattıklarını aktarıyorum. Furkan inançlı sağlığında
çok itikatlı ve merhametli bir kardeşimizmiş. Cebinde 10 TL parası olsa çıkartıp sana verir
kendisi yürüyerek giden özünde iyi bir çocukmuş. Ben çocukluğunu biliyorum ama onu
Fazlı (Abisi) kadar tanımıyordum. Ağlayan insanları hiç sevmez ve sinirlenirmiş.
Kazanın ilk gecesi Annesinin rüyasına girip "Anneciğim benim için ağlama ve buraya
erken geldiğimi hiç düşünme !!! Burası benim gerçek evimmiş, ben çok yükseklerdeyim....
Çok geç kalmışım gelmek için"... demiş.
Kadının artık ağlamaktan gözpınarları kurumuş, Allah oğullarımı paylaştırdı birini bıraktı
birini aldı yanına diye ağıt yakıyor, oğlum askerden 1 seneliğine misafir gelmiş meğer...
lütfen benim oğlumun düğün yemeğini yeyin diye ikramda bulunuyormuş....
Böyle detaylı detaylı yazıyorum ki gaza basarken bir kez daha düşünülsün diye...
Kazanın oluşu ise; Abisi oturuyor direksiyona. Arabaya yeni ekzost taktırmışlar onun sesini
duymak için çıkmışlar pazartesi gecesi saat 24,00te evden. Evleri ile E5 arası 1km var yok.
E5 e çıkışta Furkan alıyor abisinden arabayı. Koltuk yatık ve emniyet kemersiz oturuyor arabaya.
Fazlı sağ koltukta arkada da komşunun oğlu... Türksandan bi çıkıyor makas ata ata Beko ya
kadar geliyor. Burada direksiyon hakimiyetini kaybederek kafadan bariyere çarpıp araba
ters dönerek kıçından tekrar bariyee patlıyor ve Furkan arka camdan çıkarak yola başını
vururak beyin kanaması sonucu vefat ediyor. Saat 12,30 gibi eve kaza haberi geliyor...
Resmen ecel çağırmış....