User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
48 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Sağlık Problemi Ankara !

Risendark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PROMINENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konuyla alakası yok.bunu okuyan herkes belki kendini de kontrol edecektir diye söylüyorum.erkekler de de meme kanseri çok yüksek oran.elinize bezelye gibi yada daha farklı sertlikler gelirse.. yapıda ya da meme ucunda değişiklikler olursa.. test ettirmekten çekinmeyin.

Ayrıca Ankara da Düzen labratuarlar grubuna gidip oradan da iyi bir doktora yönlendirilebilirsin..
    yardımcı olurum eğer senin için iyi olacaksa.çok geçmiş olsun tekrardan.
    abi aklımdasın onat abinin dediği doktor eğer ankarada değilse sana pm atarım...ilgin için ve bilgilendirmen için çok teşekkürler...
    Herkes ektigini Biçer bu hayatta...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ANCAMARO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşim geçmiş olsun öncelikle. Aynı durumdan senelerce bende çektim,çekiyorum. Bir sonuca ulaşırsan veya iyi bir doktora benide bilgilendirirsen sevinirim.
    inşallah kardeşim eğer doktor bulursam iyi birlikte gideriz hem tanışmış oluruz inşallah en kısa sürede biter bu sıkıntı kurutuluruz...

speed_emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen bende bu durumdan sıkayetceyım bendede ılerı derecede olustu sonra moralım bozuldu cok 8 ay spora gıttım paso hergun gogus calıstım yarı yarıya ındı ama sporu bırakınca gene toplandı kılo aldım bende sanırım tek kurtulusu gogus bolgesının temızlenmesı yanı . prof dr cem kece mı ne var uzman sanırım bu konuda gazetede okumustum.
    doğuştan araba manyağı

TechTurkey Maxi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    elbette konu kalacak, gayet onemli.

gecmis olsun
    isi bilen doktor bulabilmek gercekten zor
    bende son birkac senedir saglik sorunlari ile ugrasiyorum yakinda beni gazetelerde gorebilirsiniz doktor dovdu diye.

Emre Ekrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok çok geçmiş olsun, umarım bir an önce tedavi olursunuz, benim de Dr. arkadaşlarım var, konuyu onlara ileteceğim, belli mi olur belki bir şekilde yönlendirme yaparlar.
    /// PEUGEOT SPORT
    Undertaker

PSA Brothers

mehmetRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşim Pm'ini aldım.. Birazdan bahsettiğim şekilde konuşacağım Doktor ile.. Ankarada sana yardımı dokunabilecek bir isim önerecektir mutlaka, sadece konuşacağım doktorun polikliniğinin biraz sakinlemesini bekliyorum.
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yolunda gitmeyen şey var tabi ama araba il ilgili değil sen rölantide neden freni pompalıyorsun?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı speed_emre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen bende bu durumdan sıkayetceyım bendede ılerı derecede olustu sonra moralım bozuldu cok 8 ay spora gıttım paso hergun gogus calıstım yarı yarıya ındı ama sporu bırakınca gene toplandı kılo aldım bende sanırım tek kurtulusu gogus bolgesının temızlenmesı yanı . prof dr cem kece mı ne var uzman sanırım bu konuda gazetede okumustum.
    Sizede geçmiş olsun inşallah çözümünü bulacağız..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Maxi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    elbette konu kalacak, gayet onemli.

gecmis olsun
    isi bilen doktor bulabilmek gercekten zor
    bende son birkac senedir saglik sorunlari ile ugrasiyorum yakinda beni gazetelerde gorebilirsiniz doktor dovdu diye.
    Teşekkürler,sizede geçmiş olsun bu arada hastanede uğraşmak gerçekten zor hele ki bekleyip bekleyipte bir sonuca ulaşamadıysanız o iyice sinirlendiriyor insanı ama tabiki sakin olmakta fayda var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı undertaker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok çok geçmiş olsun, umarım bir an önce tedavi olursunuz, benim de Dr. arkadaşlarım var, konuyu onlara ileteceğim, belli mi olur belki bir şekilde yönlendirme yaparlar.
    Çok teşekkürler abicim ilgin için

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaş aralıgını tam hatırlamıyorum ama bndede vardı hatta bütün mahalledeki yaşıytlarımdada vardı o ufak bi sertlik dokununcada acıyan .ergenlikle alakalı die düşünüyorum umarım seninkide bu rutin bişeydir.
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcısı !!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ruudvan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaş aralıgını tam hatırlamıyorum ama bndede vardı hatta bütün mahalledeki yaşıytlarımdada vardı o ufak bi sertlik dokununcada acıyan .ergenlikle alakalı die düşünüyorum umarım seninkide bu rutin bişeydir.
    abi kimisinde oluyor kimisinde olmuyor bu olay aslında hiç bi tehlikesi yok sıkıntılı bi durum yok ama göğüslerin şişkin olması insanı rahatsız ediyor açıkçası tişort giymeye utanıyorsun memeler fişek gibi dışarda senden önde gidiyor tek sıkıntımız bu aslında

Emre Ekrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir gelişme var mı?
    /// PEUGEOT SPORT
    Undertaker

PSA Brothers

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    teşhis kondu ise önce ilaç alacaksın çare olmazsa ameliyat olacaksın. ağır bir işlem değil 2 güne kalmaz çıkarsın. 1 aydan biraz fazla korse takıyorsun. kısa bi sürede göğüsüne fazla yük bindirmemen lazım.

hiç can sıkacak bir şey değil.

yalnız ameliyatı sigorta karşılamıyor 3-5 bin civarı ameliyatı.

geçmiş olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı undertaker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir gelişme var mı?
    abi mehmet abi yardımcı oluyor abi bakalım ayın 5 inden sonra muayeneye gideceğim büyük ihtimakle ilaç tedavisi olacak

speed_emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tuna gecmıs olsun ıns ıyı sonuclar alırsın bende arastırıyorum bu konuyu hayırlısı bakalım detayları paylasırsın.
    doğuştan araba manyağı

s2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vg konusunda protein tozu nerden alirim diye soran adamlari banladiniz, simdi burada goruyorum ki masallah hrpiniz doktor olmussunuz ? 3 doktora gitmis 3ude dangalakmis ? 17-18 yasinda ergenligini tamamlamamis bir hastadan bahsediyorsunuz, biri ameliyat demis biri ostrojen fazla ilacla baskilamaz demis biri sporla ne alakasi var demis masallah ben yorum yapmiyorum hepiniz yorum yapmissiniz? Ergenlik doneminde fazla prolaktin yada ostrojen nedeniyle sut bezlerinin buyumesi normaldir. Agrili olabilir, mudahale edilmesine gerek yoktur! Ayrica onat en iyi bildigin sey olmasi lazim adele grubunu calistirmak testesteron ve gh salinimini arttirir!

Guzel kardesim eger Ankaradaki burun doktorlar sana gore dangalaksa buyur gel istanbula ben seni muayene edeyim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dostum çok geçmiş olsun umarım tedaviyle kurtulursun bu dertten , konu açılmışken bende bi sağlık sorunum hakkında fikir almak istiyorum sağ kolum omzumdan cıkıyor sürekli yalama oldu yaklaşık 30 kere falan cıktı 2 tane ortopediye gittik fizik tedavi kurtarmaz ameliyat lazım diyorlar ama internette araştırdım %90 ameliyat kesin cözum derken doktor %20 diyor ankarada iyi bi ortopedi doktoru tanıdığınız var mı ? (doktor sami ulus ve ankara hastanesine gittik)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı s2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vg konusunda protein tozu nerden alirim diye soran adamlari banladiniz, simdi burada goruyorum ki masallah hrpiniz doktor olmussunuz ? 3 doktora gitmis 3ude dangalakmis ? 17-18 yasinda ergenligini tamamlamamis bir hastadan bahsediyorsunuz, biri ameliyat demis biri ostrojen fazla ilacla baskilamaz demis biri sporla ne alakasi var demis masallah ben yorum yapmiyorum hepiniz yorum yapmissiniz? Ergenlik doneminde fazla prolaktin yada ostrojen nedeniyle sut bezlerinin buyumesi normaldir. Agrili olabilir, mudahale edilmesine gerek yoktur! Ayrica onat en iyi bildigin sey olmasi lazim adele grubunu calistirmak testesteron ve gh salinimini arttirir!

Guzel kardesim eger Ankaradaki burun doktorlar sana gore dangalaksa buyur gel istanbula ben seni muayene edeyim.
    abi ben bütün doktorlara dangalak demek istemedim gttiğim doktorlar hep dalga vari konuştular bi anlık sinirle söylediğim bi laftı bu çünkü adam dalga geçer gibi konuşuyor ben bunun üstüne kalkıp sağolsun doktor benle dalga geçti çok mutlu oldum mu demeliyim sence? biz asıl konuya dönelim abi şimdi senin demek istediğin bunun herhangibir ilaç tedavisi gibi bi yolu yok mu?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı speed_emre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tuna gecmıs olsun ıns ıyı sonuclar alırsın bende arastırıyorum bu konuyu hayırlısı bakalım detayları paylasırsın.
    teşekkürler emre abi bakalım mehmet abi baya ilgiendi bu işle doktor bulduk gideceğim sonuçları detaylı bi şekilde buraya aktaracağım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)