User Tag List

Sayfa 10/14 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
257 sonuçtan 172 ile 190 arası

Konu: MERCEDES BENZ e yaziklar olsun

Octane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sinan'S2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    AutoBild'in yaptığı uzun dönem testlerini 92 den beri okurum. Tutarsız tek bir yanını bulamamışımdır. TÜV onaylı testler zaten bunlar. Hiçbir markanın otoritenin gık diyemeyeceği testler. Mesela aynı testlerin 100000km sinde dacia duster'da pas gözlemlenmiş. Yalan mı söyleyecekler yani.
    Adamlar aracı en küçük vidasına kadar söküp inceliyorlar. Ne var ne yok çıkıyor zaten.
    Rx8'in böyle onaylı bir uzun dönem testi varsa okumak isterim. Tv deki c elyse için zaten birşey demiyorum. 2 seneye neyi var neyi yok çıkar ortaya. Araç gelişim aşamasında 4 milyon km yolları her firma her modeli için yapıyor. Adı üstünde aracı geliştiriyorlar.
    Bir olay da, auto bild grubu dergilerin yanlılığıdır. Amerikalı ya da ingiliz otoriteler bununla sürekli dalga geçerler, en klasik lafları da top gearın aston martinin bir modelini test ederken 'Das almanlara pek yaklaşmayalım, yoksa astonumuzu bir golfle karşılaştırıp golfü kazanan ilan ederler' lafıdır.

Dacia dusterda pas gözlemlenmesi, ve bunun böyle açıkça deklare edilmesi tabi ki yalan değildir. Fakat aynı sorun kia sorentolarda da olmakta, ama ülkemizde peynir ekmek gibi sorento satılmaktadır Niye? JİP çünkü

Fakat golfü mazda 6dan daha iyi dedikleri gün benim için bitti auto bild ve alman otomobil dergileri grubu Ayıp yani o kadarı da. Uzun dönem testlerinde durum daha objektif tabii, ama sarsılan güven geri gelmiyor malesef.
    Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var )

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla benim kendi görüşüm, özellikle 98-2010 yılları arasında binmiş ve 2006-2010 arası kullanmış biri olarak, özellikle makyajsız C ile başlayan ve makyajsız w212 ile devam eden konsol-malzeme kalitesinde düşüş olduğu yönünde. Daha yeni yeni çıtayı eski seviyeye getirmeye-yükseltmeye başladılar. Tabi üst model seviyelerinde bu geçerli değil, ama orta model seviyesinde (C ve E serileri) bu durum baya belirgindi. Eski A ve B serileri bana göre markanın imajına yapılmış bir suikastti

Yeni A-CLA serisi özellikle eski A faciasından sonra bence çok doğru, ama çok geç kalınmış bir karar. Yıllarca 1 ve A3 e rakip çıkartamadılar. A3 3. jenerasyona 1 serisi 2. jenerasyona geçti, daha yeni çıkartabildiler. Tabiki kalitesi üst modellere göre düşük olacaktır ama ben rakiplerine göre belirgin bir kalitesizlik göremedim. Burada A serisi yok ama CLA45 amg çok sayıda var ve bence başarılı bir araç.

Tabi malzeme kalitesi hissiyattan öteye gidemiyor, o yüzden subjektif yorumlar yapabiliyoruz

207_TR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Esasen durum şuna dayanıyor.

Misal 2000 yılında 2000 model bir E serisi size her zaman uzay gemisi gelebilir çünkü bir çok marka Mercedesin teknolojilerini yakalayamamış ve kullandığı malzemeleri görmemişken Mercedes te mevcuttu.

Yani zamanında kıyasladığınız bir çok araçtan 3-4 gömlek üstündü.

Şuan bir çok marka çıtayı yükselttiği için şuan kıyas yapıyorsunuz hatta bazılarınız Mercedes e facia diyebiliyor sırf CLA daki Arka koltuk mesafesinden dolayı.

Bu şuna benziyor almış olmak için Iphone alıp e buna bilmem ne programı yüklenmiyor. Neden çünkü biz buna çok para verdik ama işimizi görmüyor. E sen alırken sormadın mı bu benim işimi görürmü ben bu telefonla şu işleri yapacaım vs.

fascination - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla ben 1 serisi veya compact BMW ler kullanırken yine BMW sürüş makinası kullandığımı hissedebiliyorum.
    CLA ve A kullanmadım bayide inceledim. Onları kullanırken Mercedes kullanıyorum hissine kapılacağımı düşünmüyorum. Bence Mercedes karakterinden bu denli ödün vermemeliydi.
    Tabi herkesin tarzı farklı sevdiği sürüşünden tad aldığı arabalar farklı sevene alana saygı duyarım.
    Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir söz var hiç şaşmaz. ' Old is cool ' .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mercedes karakterinden kastınız nedir acaba ?

Yani tüm serilerde aracın karakteri aynı mı olmalı ?

Ayrıca 20 yaşına kadar kaç adet compact Bmw kullandın acaba ?

Alıntı fascination Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla ben 1 serisi veya compact BMW ler kullanırken yine BMW sürüş makinası kullandığımı hissedebiliyorum.
    CLA ve A kullanmadım bayide inceledim. Onları kullanırken Mercedes kullanıyorum hissine kapılacağımı düşünmüyorum. Bence Mercedes karakterinden bu denli ödün vermemeliydi.
    Tabi herkesin tarzı farklı sevdiği sürüşünden tad aldığı arabalar farklı sevene alana saygı duyarım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Günlerden bir gün Bmw 3.20 kullanan bir müşterime B 180 sattım.

Susurluk yolunu bilenler vardır virajı boldur. Virajlarda araç yerinden hiç oynamadan süzülüyor müşteri bana dönüyor ve şunu diyor Bmw çok hızlı ama bu kadar güven vermiyor vs...

Müşteri 3.20 ile Mercedes B Serisini eş tutarak kıyaslama yapıyor bu yanlış fakat müşteride uyandırdığı izlenim bu şekilde...

fascination - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 207_TR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mercedes karakterinden kastınız nedir acaba ?

Yani tüm serilerde aracın karakteri aynı mı olmalı ?

Ayrıca 20 yaşına kadar kaç adet compact Bmw kullandın acaba ?
    Bir araca binmenin kullanmanın yaşla bağlantısını çözemedim.
    Eski Mercedeslerin karakterlerinin aynı olduğunu düşünüyorum. Bence öyle olmalı. Eskisinin temizini bulur alır binerim keyfini sürerim. Bu benim kendi görüşüm. Birazda eski modellerine daha çok alışık olduğumuzdan galiba yenileri hoşuma gitmiyor.
    Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir söz var hiç şaşmaz. ' Old is cool ' .

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tek bir müşteri kıstas mı olur yahu bi ton test var video var , karşılaştırma var.
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bende soliyim ozaman arkadasım 2008 320 sinden sonra 2012 c coupeye iki aracında icinde omrum gecti geciyo bayiden cıktıgı dakikadan beridir içindeyim..

yorumları bunlar

1-frenleri kesinlikle bmw gibi degil

2-aracı sert kullanır kıcı bası durmuyor aracın sürekli kadranda bir esp yanıp sonme cabasında mercedeste yagmurda kac kere bariyere gittim geldi dedi hatta .geldik tam tersi oda bu bana güven vermiyor dedi
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı İbrahim33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tek bir müşteri kıstas mı olur yahu bi ton test var video var , karşılaştırma var.
    Ben tek bir müşteri kıstas olsun diye mi yazdım ? Sadece müşteri ile aramda geçen bir dialogu paylaştım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeni C Serisinin fiyatları belirlendi.

Standart paket 121.200
    Amg paket 151.500 TL

Ama bir çoğunuz kalitesiz olmuş dersiniz...

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

buyurun aldığım teklif, Eskişehir Yolu Mengerler... kusura bakmayın 145bin değil 143bin TL imiş, E serisinin kağıdını bulamadın onun için aldığımız fiyat ise 158.500 TL imiş...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben listeye bakmıyorum ben satıcısıyım ve istersen bahsettiğim fiyatlardan Nisan ayı teslim verebilirim.

7 ay sonra sen yaşayacağının garantisini verebilirmisin ki ben sana fiyat garantisi vereyim ?
    sen satıcısın sadece ben de alıcı, beni yalanlamadan önce doğru bilgiyi satıcı olarak siz verin! Mengerler ya da Koluman'ın sahibi kadar yetkin varsa ona göre konuşalım istersen, senede 30 civarı Mercedes kamyon alıyoruz, yani bazıları gibi geyiğine gelip de fiyat alanlardan değiliz...

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Susurluk yolu değil de virajda test istiyorsa müşteri Kemer yoluna veya Anamur yoluna gidelim, veya Konya'dan Manavgat sapağına. Acaba hangisi daha çok güven verecek oralarda o müşteriye?

Ben nerden bileyim B ile 80 le 3 serisi ile 130 la aynı virajları dönmediğini?

Ben de aynı gün A - 1 test etmiş birisi olarak Nappa deri haricinde A nın 1 karşısında bir artısını göremedim, ne sürüşte ne kalitede. Tamam ikisi de kompakt sınıf ortalamasının üzerinde kaliteye sahip fakat şuan kompakt sınıftaki hiçbir aracın fiyatı, ederi değil kesinlikle. Ancak marka premium olunca en alınabilitesi olan aracı BMW yapıyor o sınıfta.

Yazın sport paket 1 , harman kardon, sunroof, bixenon için 86000
    amg paket, bixenon, cam tavan a180 için 88500
    bi-xenon, mmi paket, cam tavan a3 1.4 tsi 140 için 88000

fiyat aldım ben de bu arada.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ben her şeyi geçdimde bir marka için kendini kıran insaları anlamıyorum fikirler görüşler farklı olabilir alıgılar farklı olabilir
    biraz hoşgörü empati ve iyi niyet ile bu kadar sinirleri germenin manası yok..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı levent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Susurluk yolu değil de virajda test istiyorsa müşteri Kemer yoluna veya Anamur yoluna gidelim, veya Konya'dan Manavgat sapağına. Acaba hangisi daha çok güven verecek oralarda o müşteriye?

Ben nerden bileyim B ile 80 le 3 serisi ile 130 la aynı virajları dönmediğini?

Ben de aynı gün A - 1 test etmiş birisi olarak Nappa deri haricinde A nın 1 karşısında bir artısını göremedim, ne sürüşte ne kalitede. Tamam ikisi de kompakt sınıf ortalamasının üzerinde kaliteye sahip fakat şuan kompakt sınıftaki hiçbir aracın fiyatı, ederi değil kesinlikle. Ancak marka premium olunca en alınabilitesi olan aracı BMW yapıyor o sınıfta.

Yazın sport paket 1 , harman kardon, sunroof, bixenon için 86000
    amg paket, bixenon, cam tavan a180 için 88500
    bi-xenon, mmi paket, cam tavan a3 1.4 tsi 140 için 88000

fiyat aldım ben de bu arada.
    Anamur'luyum, eğer viraj test edilecekse Gazipaşa-Anamur yolunda denesin... B serisi nasıl yol tutar bilemem hiç kullanmadım da denemedim de, ama e46-e90-F30 hiç fark etmez bir 3 serisinin nası yol tuttuğunu çok iyi bilirim, çok talihsiz bir yorum olmuş...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben her şeyi geçdimde bir marka için kendini kıran insaları anlamıyorum fikirler görüşler farklı olabilir alıgılar farklı olabilir
    biraz hoşgörü empati ve iyi niyet ile bu kadar sinirleri germenin manası yok..
    aynı fikirdeyim, aldığım fiyatı yazdım 'satıcı' arkadaşın yalancısın demediği kaldı, 3 kuruşluk teneke için yalancı olduk... nedir bu fanatiklik arkadaş, sanki mercedesi üreten kişi aramızda da o tartışıyor bizimle...

dizel CLA 143bin TL! yapın o zaman bunun izahını, C segmenti kalitesinde bile olmayan araba olmuş bu para, hala kalite konuşuyoruz... haa kime mi satılıyor? hatunlara satılıyor, benimkisi bile gördüğünde kendinden geçiyor nedense...

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynı fikirdeyim, aldığım fiyatı yazdım 'satıcı' arkadaşın yalancısın demediği kaldı, 3 kuruşluk teneke için yalancı olduk... nedir bu fanatiklik arkadaş, sanki mercedesi üreten kişi aramızda da o tartışıyor bizimle...

dizel CLA 143bin TL! yapın o zaman bunun izahını, C segmenti kalitesinde bile olmayan araba olmuş bu para, hala kalite konuşuyoruz... haa kime mi satılıyor? hatunlara satılıyor, benimkisi bile gördüğünde kendinden geçiyor nedense...
    seni bilen biliyor burda ben sen 143bin tl dediğinde yok canım diye düşünmedim çünkü hatırlıyorum yengeye araba arıyordunuz o sıra cla yıda baya bir kafayı yormuşdun araştırmış ve fiyat alıcağından falan bahsetmişdin ordan hatırlıyorum..

Belki satıcı arkadaşda elindeki listeye göre fiyat söyledi oda eminim kendince haklıdır belki donanımsal belki aradaki bazi şeyleri katmamışdır yada siz full dolu özel cla sipariş fiyatı almışsınıdır vel hasıl anlaşılmıycak bir nokta yoksa iyi niyet önemli..

bu arada senli benli yazmışım kusura bakmayın
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

MTZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Günlerden bir gün Bmw 3.20 kullanan bir müşterime B 180 sattım.

Susurluk yolunu bilenler vardır virajı boldur. Virajlarda araç yerinden hiç oynamadan süzülüyor müşteri bana dönüyor ve şunu diyor Bmw çok hızlı ama bu kadar güven vermiyor vs...

Müşteri 3.20 ile Mercedes B Serisini eş tutarak kıyaslama yapıyor bu yanlış fakat müşteride uyandırdığı izlenim bu şekilde...
    Bence çok talihsiz bir yorum olmuş, her sene Mercedes Benz Driving Exprience day e katılan ve BMW ninde birçok testine katılmış biri olarak söylüyorum, Hızlı kullanılan bir mercedes sağa sola çok esniyor, SLK sı olsun C coupesi olsun hepsini testlerde kullandım. BMW daha sert yapısı itibariyle çok daha çabuk toparlıyor kendini. Müşterinizin bunu söylemesinde ki sebep bence Mercedesin yumusak süspansiyonlarının verdiği histir, ve büyük olasılıkla orayı BMW ile olduğundan daha yavaş dönmüştür fark etmeden.

Yanlış anlaşılmasın ne mercedes düşmanıyım, ne de bmw yi yüceltme gibi bir niyetim var ancak üst segment spor araclar söz konusu olmadıkça mercedeste durum bu, her iki firmanında öne çıkan özellikleri var ama sürüş konusunda malesef mercedes bir bmw değil
    LSX

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)