User Tag List

Sayfa 14/14 İlkİlk ... 4121314
257 sonuçtan 248 ile 257 arası

Konu: MERCEDES BENZ e yaziklar olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gittim üsenmedim inceledim öyle videodaki gibi bastırınca çatırtı çuturtu, kadranın altındaki plastik filan çekince çıkmıyor içinde de 1 e göre öyle bi doluluk göremedim kalorifer petekleri yanıltıyor olabilir, direksiyon derisi bmwden kaliteli- kalitesiz gelmedi, kaliteli normal deri, bmwdeki kabartmalı bir deri simit daha kalın, kaput amortisörüne filan bakmadım yoksa kötü, a ve clayı ayrı inceledim test surusu yapmadım, a nın bagajıda 1 gibi ufak, dizelde otomatiği varsa a3 e tercih edebilirim , dizel olmazsa tercih bmw olur, bmwde otm. Dizel olsa yine dolusundan bmw alirim. Showroomda 2 aractada videodaki sıkıntılar yoktu sonuç olarak + mercedes su aracların kombinasyonuna dikkat etmeli showroomdaki bi aracın dışı ağır, kahverengi klasik bi havası var iç döşeme karbon gitmemişti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onur_S Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Olayı çarpıtmaya abartmaya gerek yok, kimin ne için en iyisi mercedes- bmw -audi dediği belli, araçlar daha üstün, 2.eli daha iyi diye bu üç marka iyi değil. İnternetten yazılana çok inanmayın megane fsi a3 ten sadece daha performanslı ve ekonomik olabilir onun dışında ne güvenlidir , hatta daha iyi yol tutma konusuna gülerim. Hiç bir 1.6 a3 hiçbir sıfır meganın 4 katı parası olmadı . Ncapten 5 yıldız almak farklı güvenli araç kavramı farklı, ncap herşey değil. Daha karda ittirirken meganın bagajı içine göçüyor yapmayın etmeyin, ncapte vurulan hız ve ne şekilde vurdukları belli, ben 3 sene a3 kullandım gerçekten araç fazlasıyla tok, direkleri, sac kalınlığı, kapıların ağırlığı vs o sınıfta başka araçta yok.
    Her aracın belirli fiyat aralığı, hedef satış maliyeti varsa ona göre aracın malzemesi,kaportası daha kaliteli ve elit hal alıyor. Detaya girdikçe iş uzar her yönden. Bugün 130 bin tl'ye 1.4 A3 satılıyor, megane'nin en pahalısı 80 nin tl. Aradaki maliyet farkına göre kıyasladığında renonun ithal araçları sandığın kadarda plastik değil Onur ama yerlilerde doğru dediğin. Oturupda Audiyle Renault'u kıyaslayacak adam tanımıyorum o ayrı mesele. Birisi premium marka diğeri fransız otomobili
    Golf MKVII 1.6 Tdi

207_TR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Neyi itiraf etmişim !

Mercedes Benz galerilere araba satmıyor!

Galericiler farklı yollardan bireysel kişileri kullanarak araçları alıyor!

Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok hocam bak arkadaş da itiraf etti, CLA ların yarısından fazlası resmi olarak aracısız filo olarak galerilere satılmış... hatta yetmemiş adam parasını yatırmış yeni partilerden bile galerilere giden var...

yemin ederim hatun için uğraştım, yoksa mercedesle en ufak alakam olmaz hele bu tavırlarını gördükten sonra...

1- Hızlı davranan kazanır sonuçta yüzlerce insan şuan bayiden aldığı CLA ları kullanıyor.

2- Elimizde olmayan araca fiyat çıkartmazsak kişiler nasıl araç alacak?

3- Fabrikadan üretim talep ettiğin takdirde 1 aylık bir süreçte üretim sürüyor. ve 1 ay kadarda nakliyesi ve teslimatı sürüyor.

4- Daha fazla araç geliyor zaten şuan. Fakat lansman yılında fazla üretim olamıyor.

kendi tespitlerim:

1- elinde olmayan arabayı vitrine koymayacaksın, vitrindeki arabaya bile satıldı demeyeceksin

2- elinde olmayan arabaya fiyat çıkartmayacaksın

3- teslim tarihin (tahmini) 2 ay kadar uzamayacak

4- galericilerin bayiiden aldığı araçları kontrol edemiyorsanız, daha fazla araç getirerek en azından ihtiyaçları karşılayıp, Mercedesin bedava reklamının kullanılmasını engelleyeksin

hayatımızda ilk defa araba almıyoruz bayiiden, büyük markalar grey marketle başa çıkmaya çalışırken, mercedes elindeki araçları galerilere satıyor ki, 1 ay sonra %25 fazlasına satılsın diye...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı efe_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Her aracın belirli fiyat aralığı, hedef satış maliyeti varsa ona göre aracın malzemesi,kaportası daha kaliteli ve elit hal alıyor. Detaya girdikçe iş uzar her yönden. Bugün 130 bin tl'ye 1.4 A3 satılıyor, megane'nin en pahalısı 80 nin tl. Aradaki maliyet farkına göre kıyasladığında renonun ithal araçları sandığın kadarda plastik değil Onur ama yerlilerde doğru dediğin. Oturupda Audiyle Renault'u kıyaslayacak adam tanımıyorum o ayrı mesele. Birisi premium marka diğeri fransız otomobili
    Oguzhan 2004 megane 2 de yerli ithal olayı varmıydı 3 lerde varda 2 lerin hepsi mi yerliydi? Benim arkadaşta var gt line son model, o ithal diye tahmin ediyorum. Senle aynı düşünüyoruz zaten

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    komik olmayın, bayiiler hangi araçların galeriye satıldığını gayet iyi biliyordu, şimdi neden o kadar sıkı tutuyorlar o zaman işi?
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

mkerim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    komik olmayın, bayiiler hangi araçların galeriye satıldığını gayet iyi biliyordu, şimdi neden o kadar sıkı tutuyorlar o zaman işi?
    zamanında tofaş arabalarda kuyruk varken. Bayiler derdiki ...... bey aldı arabayı ama sonra vazgeçti. İsterseniz onu siz alın. Sizde safasaf alayım derseniz daha fazla bir fiyat verilrdi. zamanında bayiler kendileri bile bu işi yapardı. Gelelim MB ye. gene yok sattıkları zamanlar. Vito varmı sorusuna istanbuldaki bayi erzurumda bir tane var ama diye lafa girerdi. fazladan para ister ve gaflete düşüp alırsanız gerçekler ortaya çıkar. erzurumda bir yerlerden size fatura edilen arabayı gider hadımköyden teslim alırsınız.
    sıkı tutmalarını söyle açıklamak mümkün olabilir. Pasta başkalarına gittiği için olmasın.
    1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
    İnternetin hızıda varla yok arası bir şeydi. Yoksa internet yok muydu???

Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tüketici hakları gereği aracın liste fiyatının üzerinde satamazlar bayiler.

Neden sıkı tuttuklarını söyleyeyim, nihai müşteriye ulaşmak için. Mercedes galericinin karnını kaşıya kaşıya sattığı arabayı bile bile neden galeriye versin ?
    Sizi üzen bir durum yaşamanız bu şekillde genelleyebileceğiniz anlamına gelmiyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu şekilde bir satış taktiğini yıllardır VW uyguluyor neden göze batmıyor çünkü beklenti büyük değil markadan. Ki iyi bir marka olmasına rağmen.

Alıntı mkerim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    zamanında tofaş arabalarda kuyruk varken. Bayiler derdiki ...... bey aldı arabayı ama sonra vazgeçti. İsterseniz onu siz alın. Sizde safasaf alayım derseniz daha fazla bir fiyat verilrdi. zamanında bayiler kendileri bile bu işi yapardı. Gelelim MB ye. gene yok sattıkları zamanlar. Vito varmı sorusuna istanbuldaki bayi erzurumda bir tane var ama diye lafa girerdi. fazladan para ister ve gaflete düşüp alırsanız gerçekler ortaya çıkar. erzurumda bir yerlerden size fatura edilen arabayı gider hadımköyden teslim alırsınız.
    sıkı tutmalarını söyle açıklamak mümkün olabilir. Pasta başkalarına gittiği için olmasın.

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 207_TR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tüketici hakları gereği aracın liste fiyatının üzerinde satamazlar bayiler.

Neden sıkı tuttuklarını söyleyeyim, nihai müşteriye ulaşmak için. Mercedes galericinin karnını kaşıya kaşıya sattığı arabayı bile bile neden galeriye versin ?
    Sizi üzen bir durum yaşamanız bu şekillde genelleyebileceğiniz anlamına gelmiyor.
    hala iddia ediyorsun, benim yönetimle tartıştığım adamların bile kabul ettiği şeyleri senin yalanlaman emin ol hiç bir şey ifade etmiyor... galeriye 98binden satılan aracın mayıs ayında galeride 125.000 tl olmasını izah edemezsin ne yaparsan yap, o zaman kurda da hiç bir oynama yoktu, kur hesabını da unut...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yahu senin başından geçen olayı yalanlamıyorum ki ben!

Genellemenize karşı benim tepkim. Mercedes Benz'in kafası çalışmıyor kendi kazanacağı parayı galericilere mi kazandırıyor diyorsunuz?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)