Olabilir, haklı olabilirsin. Bazı insanlar gizli kalsın ister sadece, o zaman da Tuğral zaten günceller konuyu :icon_tup:
Printable View
Evet arkadaşlar bir güncel çekelim görmeyenlerde okumuş olsun
anca eft talimatı verebildim ufak bir rakam ama illaki destek olucaktır mumkun olduğunca yardımcı olmaya çalışırım
hangi ilde hangi okulu kazandı orda yurt vs konusunda yardımcı olabilirz belki ?
Kayseri - Erciyes Tıp Fakültesini kazandı
bana pm gelmedi.
Pm gönderildi. Geldimi bir sıkıntı yok değilmi ?
geldi eyv.
Ptesi bende hallediyorum.
pm alabılırmıyım bende mumkunse :)
bırde konu basına bılgıler eklense daha ıyı olur ısım soyısım koyulmaz ıse google aramalarına vs dusmez hepımız ıcın saglıklı bır yontem olur
isim soyisim olmadan doğru yere gidip gitmediği anlaşılmaz bir hata olursa kaynar gider. Ama istenirse koyabilirim en başa isimsiz bir şekilde
Maaşı almayı bekliyorum,inşallah ufak da olsa bir yardımımız dokunur kardeşimize.
Ayrıca herkes buraya yazmak istemeyebilir. Benim geçenlerde ramazan bayramı için yaptıgım etkinlikte yardımı olan bir çok kişi isminin verilmesi istemedi. Bunların bir cogu da forumda aktif, bilinen insanlar. Güncel tutmak kafi olacaktır konuyu.
Güncel diyelim....
Bende pm alabilirmiyim...
benim eft nin bugun geçmiş olması lazım
şuan belli eksikler neler maddiyat dışında ne gibi yardımcı olunabilir ?
hesap no vs. varsa alabilirmiyim ..
PM ler gönderildi arkadaşlar. Şuan için kitap ve para yardımı makbule geçecektir
Bir güncel atalım konumuza