Süremiz azalıyor arkadaşlar, destekleriniz ne kadar olursa olsun işe yarayacaktır unutmayın
Printable View
Süremiz azalıyor arkadaşlar, destekleriniz ne kadar olursa olsun işe yarayacaktır unutmayın
Ne kadar para toplanmış?
burs alırken geri ödemesiz olmasına dikkat edin
öğrenim kredisine bence bulaşmayın mezun olduktan 2 sene sonra cayır cayır geri istiyolar sanki 2 yılda herkes iş bulup 3 ayda bir 500-600 tl ödeyecek duruma gelebiliyomuş gibi
Geri ödemesiz olanı bursa zaten. Diğeri kredi.
Evet aldığı ödemeye göre 600den fazla olabilir. Benim ablam 3.5 sene kredi ve öğretim kredisi aldı mezun olalı 2 sene oldu. 640 tl ödüyor 3 ayda bir. ( önceki senelerde 160-180-200 diye gittiğinden daha düşük, şimdilıerde 280 gibi rakamlar olduğundan çıkacak 3 aylık miktar daha çok olabilir)
Eğer daha az alırsa bence mantıklı, en azından burs çıkmazsa 1 sene durumunu düzeltene iş bulana kadar alır krediyi, iş bulur vs. olursa hemen dilekçe yazıp iptal eder krediyi. :icon_tup:
Benim de okulum uzadı, öğrencini halinden en iyi anlayacaklardan biriyimdir, keşke işe başlasaydım da yardım edebilseydim.
Onun dışında kyk kazanırsa, yurt müdürlüğüyle konusup ücretsiz barınabilir yurtta. Bu bi nebze de olsa yükünü hafifletir.
Güncel diyelim. Hadi arkadaşlar biraz destek...
Canı Sağolsun annem tıp kitaplarımı atmış, ama bulmaya çalışcam yazarım buraya
Pm bekliyorum, güncel olsun...
pmler gönderildi
Güncel.......
Çukurovada kayıtlar başladı sanırım.Ne durumda bu arkadaşımız?
Detaylı bilgileri alıp yazıcam. Burs için baya bir uğraşıyoruz. Üniversite kaydı ne zaman başlıycak öğrenirim onlarıda.
Çok yüksek bi meblağ değil ama gönlümden kopan bi meblağ var bende kardeşimizin ıban numarasını PM alabilirmiyim
Güncel........
Güncellllllllllllll
Bir hesap numarası pm alabilir miyim?
ben öğrenci olduğum için maddi bir yardım yapamıcam ama hemen konuyu tıp fakültesinde okuyan arkadaşlarımla konuştum ve buluğumuz her kitabı arkadaşa göndermeye hazırız bana gönderebilceğimiz kargo için adres yada iletişim için bilgi verirseniz elimden geleni yapmaya hazırım