valla kendimde öğrenciyim yardım yapamayacağım ama tıp kazanmış bi öğrenciye vakıflardan falan rahat burs bulursunuz iyi araştırın derim bide devletten kredi değil burs alın o da önemli bi unsur...
Printable View
valla kendimde öğrenciyim yardım yapamayacağım ama tıp kazanmış bi öğrenciye vakıflardan falan rahat burs bulursunuz iyi araştırın derim bide devletten kredi değil burs alın o da önemli bi unsur...
Armageddon ve halil çok teşekkür ederim ikinizede. Bugün işlerimin hep sahada olmasından dolayı siteyle ilgilenemedim yokluğumu aratmamışlar.
Ne durumda peki?kayıtlar başladımı?başladıysa yaptırabildimi?
Adres telefon ve kayıt durumları ile detaylı bilgileri akşam aktarayım size. Ama sayemizde okul kaydı yaptıracak ve okuyacak buna emin olabilirsiniz. Yani gelen yardımlar sayesinde anneside kendiside anladıki yalnız değiller. Bu arada kendileri Ankarada yaşıyor. Ve biz öğrenciyken annesi, kendi yaptığı örgülerden eşime kazaklar verirdi o yoklukta, elinde iki tencere öğrenciyiz diye bize yemek getirirdi... Eşimde bende şimdi bu işi kendimize vazife edindik o yüzden bu kadar üzerine düşüyoruz.
Güncellllllllllllllll
kayıtlar için yarın son gün sanırım ? yapılabildimi sorun varmı ?
Arkadaşlar devlet yurdu çıktı yedeklerdeydi baya bir sevindik. Okul kaydı yapıldı. Yurt adresini tam olarak öğrenip adres bilgilerini paylaşıcam kitap yardımı yapmak isteyen arkadaşlarımızla.
güncellll .
şuan için biyofizik ve biyokimya buldum, daha da bulucam, kitaba doysun ki hırslansın kardeşim, daha güzel okur ve umutlanır :)bana adres yollayabilir misiniz?
Bana isim soyisim de verirseniz kayserideki adam gibi adamlardan yardım talep edebileceğim.. Bu konuda sıkıntı olmasın
pm atıldı. Adres bilgileri belli olunca hemen bildiricem
Güncelllllll
Birkaç kişiye iban verdim, ellerindeki kdar yardım edecekler, kitapları da adres belli olunca yollucam, bazıları da kendi yollamak istedi, bu işi üstlenmek istedi
sağolun arkadaşlar. Adres Bilgilerini belli olur olmaz paylaşıcam buradan