User Tag List

Sayfa 6/14 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
253 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Amerika Suriye' ye Giriyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uçak düştü pilotlarımız şehit oldu... Karşılık/sonuç: 0
    Sınırımızın dibinde bomba patlatıldı,masum onlarca insan öldü... Karşılık/sonuç:0
    Thy'nin pilotları kaçırıldı... Karşılık/sonuç:0
    İsrail özür diledi tazminat alıcaz... Aldık,hep beraber kol saati taktık!

Birileri kendilerini dev aynasına gördüğü sürece, sanki tüm dünya onu adam yerine koyuyormuş gibi davrandığı sürece, Atatürk'ün tırnağı bile olamazken kendini onunla kıyaslatıyosa eğer bizden bi *** olmaz... Birileri Suriye ye gider, bizi de zorla sokar, ekonomi alt üst olur suçluşu gene başkaları olur bizimkiler değil...

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı brv Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Uçak düştü pilotlarımız şehit oldu... Karşılık/sonuç: 0
    Sınırımızın dibinde bomba patlatıldı,masum onlarca insan öldü... Karşılık/sonuç:0
    Thy'nin pilotları kaçırıldı... Karşılık/sonuç:0
    İsrail özür diledi tazminat alıcaz... Aldık,hep beraber kol saati taktık!

..
    pilotlarin kacirildigini halkin yarisindan cogu bilmiyor, siyaset degil sosyolojik elestiridir adminlerim
    Experience is what you get when you don't get what you want.

BarKing - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Drone lar ile yaptiklarindan dolayi Obama bush tan beter, Mesela adamlar gayet rahat Amerikan vatandasi dahil istedini vurabiliyor ve terorist yaftasi koyup hic hesap vermiyor halkina, Cakma pis zenci demokrat iste Buda zenci tribiyle iktidara gelmis pisligin tekidir..Lobicilere vermekten follos olmus serefi..., Eger suriye ye girerse sebebi silah ureticilerini zengin etmektir...

Ya kufretmekten agzim kurudu bu a.k partisine...Ulan elin arabini benim vergilerimle hataya sokup doyuruyosun, ne hakla be?, Banane din kardesinden senin, kufredicem simdi kitabinada..
    Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    antepden bi arkadaşla konuştuk dün antepden taşınıyoruz bu suriyelilerin etkisi de cok büyük bunda bi eve 8 10 kişi doluşmuş hepsi terörist gibi diyor

SmT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onurkk06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    antepden bi arkadaşla konuştuk dün antepden taşınıyoruz bu suriyelilerin etkisi de cok büyük bunda bi eve 8 10 kişi doluşmuş hepsi terörist gibi diyor
    Ciddi ciddi rezil ettiler Gaziantep'i...
    İnanılmaz yobazlar, örf adet pek yok..Misafir diye başta sesimizi çıkartmadık, yardım ettik ama başımıza çıktılar.korkuyoruz çünki hepsi savaştan kaçan masum insanlar değil kesinlikle..Detayı hem beni hem sizi sinirlendirir.

Normalde barınma olarak çok iyi şartlara sahip Gaziantep, öğrenciler, durumu düşük aileler güzel fiyatlara 1+1 yeni evlerde kalabiliyordu..Ancak şimdi hepsini Suriyelilere verdiler uyanık emlakçı ve ev sahipleri yüksek fiyatlara..Öğrenciler hep açıkta kaldı..Kapıcı dairemiz boş ve kapıcı arıyoruz ve en az 5 grup öğrenci gelip yalvardı bu daireyi bize verin daha fazlasını ödemeye razıyız diye..Yardım edemedik çok üzüldük..

typh10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bora abi s2000 alınca ben de seni arayıp abi neler yapabiliriz diye sormayacağım

çok uzun bir makale yazılır bu konu hakkında aslında.Savaş ve ekonomi orduları finanse eden finans şirketleri fon şirketlerinin açığa milyar dolarlık alımları vs.

kısaca piyasada beklenti satın alınır gerçekleşen satılır.Umarım hiç olmaz ama Suriye'ye ilk bomda düştüğünde gerek altın gerek usd tl karşısında değer kaybeder.Dolar endeksi 81 seviyesinde sadece TL'ye karşı güçlü şuan diğer her döviz gibi.

SOMEONESPECIAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Suriyeliler sadece Antep de değil... Beylikdüzünde kaynıyor. Bizim sitede en az 100 aile var.
    Altlarında son model jeep ler yolun ortasında durup manavdan rahatça alışveriş yapacak kadar pervasızlar !

SmT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet maddi durumları benide şaşırttı..Lüx diyebileceğimiz araçlara sahip olanlar epey fazla..

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Sabahları RTL seyrediyorum. Almanlar Güneydoğu bölgesine askeri araçlarını konuşlandırmışlar. Bütün araçlar hazır kıta bekliyor. Savunma bakanları da her an saldırı olabilir diyor..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ataköyde cuma namazı çıkışında elinde pasaportla dilenenide gördüm dedim yuh

bilalMW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SOMEONESPECIAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Suriyeliler sadece Antep de değil... Beylikdüzünde kaynıyor. Bizim sitede en az 100 aile var.
    Altlarında son model jeep ler yolun ortasında durup manavdan rahatça alışveriş yapacak kadar pervasızlar !
    +77 Yalova için konuşuyorum.. Tecrübe ile sabittir. Toyota ve Hyundai dağıtmış galiba bunları tüm SUV yerpazesini.
    Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager

kemal_koker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SOMEONESPECIAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    babana rahmet. nasıl güzel söyledin ya

gözleri sürmeli suriyeli bayanlar trafikte üzerime çıkacaklar.

bu da yetmezmiş gibi ; ulan şehrime sığınmacı olarak gelmişsin. trafikte beni sıkıştırıyor. arkamdan selektör korna. insanda biraz mahçubiyet olur. inip beni dövecek birde

timucintt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mersin adana farksızmı... çok şükür çoğu gitti yazlıkcılar gelince... *** gibide para var kendileirnde altlarındaki arbaların hepsi lüks... zaten paraıs olan trye kaçıyor hepsi sonradan görme ve emin olun bir çoğu esadın zengin ettiklerinden tayyipi takan yok yani... hepsi yüzsüz şerefsiz pis insanlar bide kavga çıkarıyorlar gelmiş benim toprağımda adam kesiliyorlar ama dayağıda yiyorlar burda... bunların alayına sıkacaksın kafasına adam değiller.... parası olmayanlarda zaten sınırlarda mülteci kamplarında telef oluyorlar...
    1991 HONDA CRX - TOTALLED
    1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
    1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
    1990 HONDA CIVIC EF - SOLD

85-92 OLDSKOOL COMING SOON

metinalan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu adamlar ehliyet falan nasıl çözüyorlar peki

bilalMW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Suriye’de yaşanan gelişmelerle ilgili merkez üs olarak belirlenen Diyarbakır’daki 2′nci Hava Kuvvet Komutanlığı’nda hareketlilik başladı.

Türkiye’nin farklı noktalarında bulunan hava üslerinden Diyarbakır’a savaş uçakları sevk edilmeye başlandı. Suriye’deki gerginliğin devam ettiği ve Suriye hükümetinin kimyasal silah kullandığı bilgisinin alınması üzerine TSK, kırmızı alarma geçti.
    Sınır bölgelerine asker sevkıyatının tamamlanmasının ardından, Diyarbakır’daki 2′nci Hava Kuvvet Komutanlığı’na bağlı 8. Ana Jet Üssü’nde hareketli anlar yaşanıyor. Türkiye’de bulunan diğer hava üslerinden Diyarbakır’a yaklaşık 20 F-16 savaş uçağı sevk edildi. Diyarbakır’a gelen çok sayıda F-16 savaş uçağının, Suriye’deki gelişmeler üzerine bu bölgeye kaydırıldığı ve olası bir sınır ihlali olması durumunda bu uçakların hazırda bekletildiği belirtildi.

Öte yandan, Diyarbakır 2. Hava Kuvvet Komutanlığı’na sevk edilen savaş uçakları için yeni hangar yapımı devam ediyor. Askeri havaalanının bulunduğu noktada ekipler, yeni ve geçici hangar inşaatını sürdürüyor. 2. Hava Kuvvet Komutanlığı 8. Ana Jet Üssü’ne Bandırma 6′ncı Ana Jet Üs Komutanlığı’na bağlı gece görüş ve vuruş kabiliyetine sahip “Yarasa” olarak adlandırılan 161′inci bombardıman filosu, Amasya Merzifon’dan Tunç ve Akıncı olarak adlandırılan 151′inci ve 152′inci filo ile birlikte Eskişehir’den gelen Panter olarak adlandırılan 111′inci saldırı filosundan takviye savaş uçaklarının geldiği belirtildi.

SAVAŞ UÇAKLARININ SURİYE PROVASI SÜRÜYOR
    Diyarbakır’a takviye gelen 20 savaş uçağı, dün gün boyu eğitim uçuşu yaptı. Gece geç saatlere kadar süren eğitim uçuşu, Suriye’ye yapılacak olası bir operasyonda nasıl hareket edileceği ve uçakların manevra kabiliyeti test edildi. Yaklaşık 2 saat süren eğitim uçuşunun ardından uçaklar sorunsuz bir şekilde iniş yaptı.

Diyarbakır’a sevk edilen savaş uçaklarının, son iki gün içerisinde Suriye sınırında toplam 6 kez keşif uçuşu yaptığı belirtildi. Suriye’de yaşanan gelişmelerle ilgili olarak yapılan keşif uçuşlarına toplam 12 F-16 savaş uçağının katıldığı bildirildi. (İHA)

en azından aselsan-roketsan-tübitak ortaklığı ile üretilen güdümleri kitleri ile seyir füzemiz test edilmiş olur umarım.
    Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı metinalan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu adamlar ehliyet falan nasıl çözüyorlar peki
    suriye ehliyetiyle gezebiliyorlar çoğu... bir çoğu ehliyetsiz geziyor ama çünkü polis durdurmuyor bunları... fink atıyorlar kafalarına göre...

kemal_koker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı timucintt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mersin adana farksızmı... çok şükür çoğu gitti yazlıkcılar gelince... *** gibide para var kendileirnde altlarındaki arbaların hepsi lüks... zaten paraıs olan trye kaçıyor hepsi sonradan görme ve emin olun bir çoğu esadın zengin ettiklerinden tayyipi takan yok yani... hepsi yüzsüz şerefsiz pis insanlar bide kavga çıkarıyorlar gelmiş benim toprağımda adam kesiliyorlar ama dayağıda yiyorlar burda... bunların alayına sıkacaksın kafasına adam değiller.... parası olmayanlarda zaten sınırlarda mülteci kamplarında telef oluyorlar...
    şerrim şerrim diye geziyorlar trafikte. bindikleri arabalar AMG , M tarzı en aşağı 3000 cc araçlar. benzine yarın 12 kuruş daha zam geliyor. adamlar çatır çatır senden benden güzel geziyorlar.

geçmiş sayfada bahsedilmiş. 50-60 bin lira edecek dairelere 150-160 bin verip satın aldılar.

ehliyeti bilmiyorum da kasko işini ; sınırdan geçerken hallettiklerini öğrenmiştim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kemal_koker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şerrim şerrim diye geziyorlar trafikte. bindikleri arabalar AMG , M tarzı en aşağı 3000 cc araçlar. benzine yarın 12 kuruş daha zam geliyor. adamlar çatır çatır senden benden güzel geziyorlar.

geçmiş sayfada bahsedilmiş. 50-60 bin lira edecek dairelere 150-160 bin verip satın aldılar.

ehliyeti bilmiyorum da kasko işini ; sınırdan geçerken hallettiklerini öğrenmiştim.
    evet gümrükte sigortalanıyor araçları pasaporta fln bişiler işliyorlar...

mersindede aynen 300 400 lira kira etmeyen yerler bunların yüzünden 1000 1500 liralara fırladı kendi halkım bunlaırn yüzünden ev bulamıyor ve tutamıyor pahalılıktan... evlerde aynen dediğin gibi genelde burda villa alıyorlar 200 eden evlere 400 500 verdiler 3 4 aile kalıyorlar kapıda dediğin gibi en aşağı 3000cc araçlar... tipleri görsen alayı dağdan inme tipler

SOMEONESPECIAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güneydoğudaki BDP ye verilen oyları baltalamak amacı ile bilinçlice yerleştirilmiş Suriyeliler.
    Ama başa büyük bela olacaklar !

(Edit: Beylikdüzünde de CHP ye verilen oyları baltalamak amaçlı bilinçlice yerleştirilen
    Suriye'liler dersem çok mu tesadüf dersiniz. Çünkü geçen seçimlerde Beylikdüzü'nün oyları
    2 kez sayılmış çok tartışmalar yaşanmıştı)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)