necati şaşmaz önce türkçe konuşmasını ögrensin tipini s.....
necati şaşmaz önce türkçe konuşmasını ögrensin tipini s.....
Türk jetleri havalandı bi bu eksikdi
hıcbıseyımız kalkmasın bence
bız burda rahatız ama guneydogu olası kıtle ımha sılahlarından 1.hedef olmasa bıle etkılenecek.yazık ya.para ugruna cocukların olumune dayanamıyorum...
amerika oraya girmez bence.. füzeleri roketleri yollar adamların hava savunma üstlerini radarlarını hava alanlarını belki belli zırhlı piyade üstlerini v.b yok eder.. zaten suriyenin gökyüzü kör oldumu gerisini içerdeki o özgür suriye ordusumuydu isimleri onlar halleder..
onları şu anda tek durduran şey suriyenin hava gücü..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
+1 Irakta düştüğü duruma düşmez. Zaten içerideki muhalifleri ABD ve bizimkiler iyice güçlendirdi fakat hava üstünlüğü nedeni ile bazı bölgeler dışında üstünlük kuramadılar. Abd Şam'ın hava üstünlüğünü yok edip daha sonra muhalifler ele geçirme planı yapıyordur. Muhalifler dediği kesime belli bir toprak verip geriye kalan kısmı kukla bir cumhurbaşkanı ile yöneteceklerdir.
bana kalırsa iflah olmaz bugün aslında birbirlerine çok zıt fikirdeki çok farklı düşüncedeki hatta normalde birbirlerine düşman olan gruplar kesimler ordaki aşiretler v.b şimdi esadı devirmek için ortak bir amaç uğruna beraber savaşıyorlar ama esad gittimi bunların eski düşmanlıkları gene hortlıycak gene kaldıkları yerden bir birlerini vurmaya devam edicekler birbirlerine düşman olucaklar bu sefer ellerinde ağır silahlarda var iç savaş iç çatışmanında sonu gelmez... bunaar benim şahsi fikrim tabiki.. bence bu saatten sonra esad gitsede kalsada suriyede stabil bir düzenin gelmesi çok zor..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Rusya'dan Akdeniz'i ısıtan hamle! - Milliyet
Rusyada ne yapmak istediğine bi karar veremedi
40 milyar dolar rezerv elde kalan likidite rezervin tümü zaten şu ana kadar 6 milyar doları piyasaya sundular ki bu kullanılabilir likiditenin yüzde15ini oluşturuyordu. eldeki bütün parayı piyasaya sundu diyelim bir sonraki hamlede yapacak bir şeyi yok. brezilya bile savaştan etkilenmeyecek olmasına ekonomisi bizden güçlü olmasına rağmen 60 milyar dolar ayırdı bu dolar kurunu sabit tutmaya.
işin kötü yanı bizde enflasyon hemen baş göstermeye başladı, faizler hemen 2şer puan yükseldi. eğer suriyeye operasyon gündeme gelirse dolarda 2.30lar 2.40lar hayal değil.
doları sunarken faizi tepemize bindiriyorlar kazanan yine çok güzel meblağlar kazanacak.. 6 milyar dolar sundular ateşini alamadılar doların.
her hafta bir kriz var nsa konusunda. hepimizi izliyorlar. izlenmemek için ne yapmamız gerekir acaba ya da daha az takip edilmek için?
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
Şuan iş için Gaziantep'te yim. Türkten çok suriyeli var, eskiden antepin bir düzeni var diyolardı.İnsanlar garip, zaten yabancısıyım şehrin bi adres soruyorum Nerelisin? - Suriyeli, Biyere gidiyorum muhabbet sohbet nerelisin Suriyeli vs vs vs.
Dengesizliklik dediğiniz gibi var otelde kalmama rağmen ve şirketle anlaşmalı olduğumuza rağmen zar zor yer bulabildim.Ha onlarda insan mı evet. Ancak yaşam standartını düşürüp, ev araba kaçak sigara mazot satan yerler tonla dolmuş durumda. Trafik zaten İstanbulun köprü trafiği gibi.. Allah burda yaşanların yardımcısı olsun.
Kongre 7/10 oyla onayladı saldırıyı. Şuanda tüm dünya Amerika'nın Suriye'ye müdahalesini bekliyoruz. Sınıra asker sevkiyatı da başlamış. Kilis, Hatay civarlarına asker gönderiyoruz. Müdahale tarihi bilinmez ama, sonumuz hayrolsun..
M. The most powerful letter in the world.
Antep felaket durumda... 1 haftadır oradaydım malesef durum vahim bi yandan komşuya üzülüyorum bi yandan antepin haline üzülüyorum malesef temiz bi millet değil suriye mahvetti antepi
bora ar es bey,
dolara yapılan müdahalelerin hiçbir etkisi olmuyor hergün piyasada izliyoruz,doların en kısa vadedeki olasaı hedefi 2.20 dir,üstünde tamamiyle türkiye ekonomik krize girmiş olur,altın son aşağı düzeltmesini bitirdikten sonra 1500 dolar ons fiyatına ilerler,petrolün hertürlü yükseleceği kesin..
ha bu olaylar nasıl terse döner dersen 15-17 eylül arası Fed in parasal genişleme durdurma yada devam etme kararı bir anda herşeyi değiştirirdolar 1.95 e yollanır
![]()
geçen günkü yazısı geldi aklıma Ozdilin
Hadi lan rabiacılar marş marş...
Durmak yok Şam’a devam - Yılmaz ÖZDİL - Hürriyet
Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!
yaw arkadaş bazıları yok biz içerisinde olmazsak orada yeni oluşumun içerisinde olamayız diye.
Churchill e siz en büyük politikacısınız demişler. Churchill hayrola İsmet İnönü mü öldü diye sormuş. Yoo hayır diye şaşırmışlar yalakalar. O zaman hala en büyük değilim demiş. Adam Türkiyeyi 2.Dünya savaşına sokmak için 3 gün inönü ile Doğuda Tren gezisi yapmış.
Yaw sana ne Suriye içerisindeki olaylardan. Sana ne zararı var olayların. Adam senin sınır komşun. O kadar. Sana ne adamların iç kavgalarından. Bi de adamlara yataklık yapıosun yardım yapıosun. Suriyeden ne beklentin var. Çok mu zengin çok büyük petrol yatakları mı var? Amerika Ortadoğunun merkezine yataklanacak yer arıo Asker indirecek yer arıo. Irakta denedi olmadı tepelediler. Sonraki yer Suriye. Sen de mal gibi elinde tuzla koşturuosun. Amerikanın gözü ortadoğuda kendi petrol rezervleri tükenmek üzere. Bir yere üst kurması gerek. Türkiye ye ne orada olanlardan. Bi de gidip adamların askeri mevzilerini vuruosun sana ateş ediolar diye. Yalanınızı bilmem ne yapiim. Suriyeli milisler bombayı bu tarafa atıo bunlarda Suriye ordusu attı diye mevzi vuruo. RTE delikanlı ise çıksın kendi savaşsın. Her seferinde Atatürk e saydırıo ya. O Atatürk her savaşta mevzide yer aldı. Savaştı. Çayır çimen üzerinde uyudu. Delikanlı ise biraz büzüğü yiyorsa Suriyeye ordu müdahele ederken sınır a yakın bi yerde olsun. Başbakanlık ofisini Edirneye taşımazsa şerefsizim.
IN BOOST WE TRUST
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)