User Tag List

Sayfa 8/14 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
253 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: Amerika Suriye' ye Giriyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    necati şaşmaz önce türkçe konuşmasını ögrensin tipini s.....

serkan6606 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Türk jetleri havalandı bi bu eksikdi

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı serkan6606 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    korkulacak bısey yok.
    sonucta kcımızın dıbınde ufak da olsa savas cıkacak.
    kotu senaryo provası oynamakta fayda var.

bilalMW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı wolrath Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    korkulacak bısey yok.
    sonucta kcımızın dıbınde ufak da olsa savas cıkacak.
    kotu senaryo provası oynamakta fayda var.
    B-2leri kaldırırmıyız abi?
    Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hıcbıseyımız kalkmasın bence

bız burda rahatız ama guneydogu olası kıtle ımha sılahlarından 1.hedef olmasa bıle etkılenecek.yazık ya.para ugruna cocukların olumune dayanamıyorum...

bilalMW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    amerika oraya girmez bence.. füzeleri roketleri yollar adamların hava savunma üstlerini radarlarını hava alanlarını belki belli zırhlı piyade üstlerini v.b yok eder.. zaten suriyenin gökyüzü kör oldumu gerisini içerdeki o özgür suriye ordusumuydu isimleri onlar halleder..
    onları şu anda tek durduran şey suriyenin hava gücü..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

tunerviper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    amerika oraya girmez bence.. füzeleri roketleri yollar adamların hava savunma üstlerini radarlarını hava alanlarını belki belli zırhlı piyade üstlerini v.b yok eder.. zaten suriyenin gökyüzü kör oldumu gerisini içerdeki o özgür suriye ordusumuydu isimleri onlar halleder..
    onları şu anda tek durduran şey suriyenin hava gücü..
    +1 Irakta düştüğü duruma düşmez. Zaten içerideki muhalifleri ABD ve bizimkiler iyice güçlendirdi fakat hava üstünlüğü nedeni ile bazı bölgeler dışında üstünlük kuramadılar. Abd Şam'ın hava üstünlüğünü yok edip daha sonra muhalifler ele geçirme planı yapıyordur. Muhalifler dediği kesime belli bir toprak verip geriye kalan kısmı kukla bir cumhurbaşkanı ile yöneteceklerdir.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bana kalırsa iflah olmaz bugün aslında birbirlerine çok zıt fikirdeki çok farklı düşüncedeki hatta normalde birbirlerine düşman olan gruplar kesimler ordaki aşiretler v.b şimdi esadı devirmek için ortak bir amaç uğruna beraber savaşıyorlar ama esad gittimi bunların eski düşmanlıkları gene hortlıycak gene kaldıkları yerden bir birlerini vurmaya devam edicekler birbirlerine düşman olucaklar bu sefer ellerinde ağır silahlarda var iç savaş iç çatışmanında sonu gelmez... bunaar benim şahsi fikrim tabiki.. bence bu saatten sonra esad gitsede kalsada suriyede stabil bir düzenin gelmesi çok zor..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rusya'dan Akdeniz'i ısıtan hamle! - Milliyet

Rusyada ne yapmak istediğine bi karar veremedi

cabrioleter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merkez bankası başkanı çıkdı dolar 1.92 de kalıcak yıl sonuna kadar dedi.. 40 milyar dolar rezervimiz var dedi gerekirse onuda arz ederiz dedi.. yani dolar fırlamaz gerekirse piyasaya sıcak para akıtır merkez bankası 1.92 olacağınısa sanmıyorum ama fırlamazda ortalama stabil bir rakamlarda kalır.. dolar 2.30 da olmaz 2.20 den sonrası tehlikedir krizdir o işden ne çalışan ne iş veren karlı çıkmaz bu forumda bile allah bilir kaç kişi araçlarını kredi ile aldılar..
    40 milyar dolar rezerv elde kalan likidite rezervin tümü zaten şu ana kadar 6 milyar doları piyasaya sundular ki bu kullanılabilir likiditenin yüzde15ini oluşturuyordu. eldeki bütün parayı piyasaya sundu diyelim bir sonraki hamlede yapacak bir şeyi yok. brezilya bile savaştan etkilenmeyecek olmasına ekonomisi bizden güçlü olmasına rağmen 60 milyar dolar ayırdı bu dolar kurunu sabit tutmaya.

işin kötü yanı bizde enflasyon hemen baş göstermeye başladı, faizler hemen 2şer puan yükseldi. eğer suriyeye operasyon gündeme gelirse dolarda 2.30lar 2.40lar hayal değil.

Alıntı kemal_koker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    savaşı fırsata dönüştürmek isteyenler umduklarını bulamayacaklar. merkez bankası başkanının dün ki açıklamasında bu duruma mani olmak için ; dolar fırladığı anda piyasaya dolar sürüp doları düşüreceğini konuşurken izledim.

bu sebeple dolardan ekmek çıkmaz diye düşünüyorum.
    doları sunarken faizi tepemize bindiriyorlar kazanan yine çok güzel meblağlar kazanacak.. 6 milyar dolar sundular ateşini alamadılar doların.

Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kiz arkadasim NSA de ajan butun hafta yazismalar oldugunu pazar gununden sonra havansaldirilarina baslayacaklarini soyledi dun aksam. Musluman, hristyan, zenci, beyaz, arap vs hic farketmez yine masum insanlar katledilecek.
    her hafta bir kriz var nsa konusunda. hepimizi izliyorlar. izlenmemek için ne yapmamız gerekir acaba ya da daha az takip edilmek için?
    Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

https://www.instagram.com/biramemuru/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FATİH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gaziantep'e gelin, lüks semtler hariç hemen her yer suriye'li... oto yıkamacılar, çaycılar ve daha birçok getir götürcü eleman arayan işyeri sahipleri; yanlarına bi sürü suriye'li eleman alıyolar. çok ucuza çalışıyolar diye. hemen her yer suriye plakalı araçlarla dolu. geneli honda, toyota, kia, hyundai; hatta çoğunun modelini bile bilmiyorum. tuhaf tuhaf uzakdoğu tasarımları falan... avm'lerde, otellerde, eğlence yerlerinde suriyeli ailelere sık sık rastlıyoruz... (sadece geçen hafta antep şehir merkezine 5.000 kadar suriyeli geldiği biliniyor.) incilipınar mahallesinde de suriye'lileri nüfus ve yerleşim kaydına sokmak için resmi bi yer açılmıştı, adını hatırlamıyorum. (suriye sığınma birimi miydi, bilmem ne konsolosluğu muydu hatırlayamadım.) birşey de diyemiyorsun, sonuçta insandır abi. hiçbirinden de olumsuz bi davranış görmedim Allah var fakat tuhaf oluyor insan. sanki yarım arap şehri gibi oluyor burası, şam mübarek; halep...

kiralar iki, ev fiyatları da bir buçuk kat arttı desem inanmazsınız. 2 sene önce 400'e oturduğunuz ev için şimdi 750'ye ancak anlaşabiliyosunuz. trafik de etkilendi. içinden çıkılmaz bi hal alıyor antep trafiği. bunların haricinde daha saysam bitmez son 6 ayda suriye'lilerin getirdiği standartları...

ben bu konuda ilerisi için birşeyler düşünemiyorum beyler. çok mu kötü olur, çok mu iyi olur bilemeyiz ama şu gerçek ki bu insanlar sorun oluşturacak ileride.
    Şuan iş için Gaziantep'te yim. Türkten çok suriyeli var, eskiden antepin bir düzeni var diyolardı.İnsanlar garip, zaten yabancısıyım şehrin bi adres soruyorum Nerelisin? - Suriyeli, Biyere gidiyorum muhabbet sohbet nerelisin Suriyeli vs vs vs.

Dengesizliklik dediğiniz gibi var otelde kalmama rağmen ve şirketle anlaşmalı olduğumuza rağmen zar zor yer bulabildim.Ha onlarda insan mı evet. Ancak yaşam standartını düşürüp, ev araba kaçak sigara mazot satan yerler tonla dolmuş durumda. Trafik zaten İstanbulun köprü trafiği gibi.. Allah burda yaşanların yardımcısı olsun.

Firat.M3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kongre 7/10 oyla onayladı saldırıyı. Şuanda tüm dünya Amerika'nın Suriye'ye müdahalesini bekliyoruz. Sınıra asker sevkiyatı da başlamış. Kilis, Hatay civarlarına asker gönderiyoruz. Müdahale tarihi bilinmez ama, sonumuz hayrolsun..
    M. The most powerful letter in the world.

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kesin oylama haftaya yapilacak .

weST.27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Antep felaket durumda... 1 haftadır oradaydım malesef durum vahim bi yandan komşuya üzülüyorum bi yandan antepin haline üzülüyorum malesef temiz bi millet değil suriye mahvetti antepi

öskür - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bora ar es bey,
    dolara yapılan müdahalelerin hiçbir etkisi olmuyor hergün piyasada izliyoruz,doların en kısa vadedeki olasaı hedefi 2.20 dir,üstünde tamamiyle türkiye ekonomik krize girmiş olur,altın son aşağı düzeltmesini bitirdikten sonra 1500 dolar ons fiyatına ilerler,petrolün hertürlü yükseleceği kesin..
    ha bu olaylar nasıl terse döner dersen 15-17 eylül arası Fed in parasal genişleme durdurma yada devam etme kararı bir anda herşeyi değiştirirdolar 1.95 e yollanır

mody - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçen günkü yazısı geldi aklıma Ozdilin

Hadi lan rabiacılar marş marş...

Durmak yok Şam’a devam - Yılmaz ÖZDİL - Hürriyet
    Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaw arkadaş bazıları yok biz içerisinde olmazsak orada yeni oluşumun içerisinde olamayız diye.

Churchill e siz en büyük politikacısınız demişler. Churchill hayrola İsmet İnönü mü öldü diye sormuş. Yoo hayır diye şaşırmışlar yalakalar. O zaman hala en büyük değilim demiş. Adam Türkiyeyi 2.Dünya savaşına sokmak için 3 gün inönü ile Doğuda Tren gezisi yapmış.

Yaw sana ne Suriye içerisindeki olaylardan. Sana ne zararı var olayların. Adam senin sınır komşun. O kadar. Sana ne adamların iç kavgalarından. Bi de adamlara yataklık yapıosun yardım yapıosun. Suriyeden ne beklentin var. Çok mu zengin çok büyük petrol yatakları mı var? Amerika Ortadoğunun merkezine yataklanacak yer arıo Asker indirecek yer arıo. Irakta denedi olmadı tepelediler. Sonraki yer Suriye. Sen de mal gibi elinde tuzla koşturuosun. Amerikanın gözü ortadoğuda kendi petrol rezervleri tükenmek üzere. Bir yere üst kurması gerek. Türkiye ye ne orada olanlardan. Bi de gidip adamların askeri mevzilerini vuruosun sana ateş ediolar diye. Yalanınızı bilmem ne yapiim. Suriyeli milisler bombayı bu tarafa atıo bunlarda Suriye ordusu attı diye mevzi vuruo. RTE delikanlı ise çıksın kendi savaşsın. Her seferinde Atatürk e saydırıo ya. O Atatürk her savaşta mevzide yer aldı. Savaştı. Çayır çimen üzerinde uyudu. Delikanlı ise biraz büzüğü yiyorsa Suriyeye ordu müdahele ederken sınır a yakın bi yerde olsun. Başbakanlık ofisini Edirneye taşımazsa şerefsizim.
    IN BOOST WE TRUST

Ers - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bmwstyle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kongre 7/10 oyla onayladı saldırıyı. Şuanda tüm dünya Amerika'nın Suriye'ye müdahalesini bekliyoruz. Sınıra asker sevkiyatı da başlamış. Kilis, Hatay civarlarına asker gönderiyoruz. Müdahale tarihi bilinmez ama, sonumuz hayrolsun..
    Onaylayan genel senato değil, senatonun dış ilişkiler komitesi. Genel senatoda haftaya görüşülecek.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)