Savaşa hazırmışız, sen tık herkesi Silivri'ye, Ordu'da komutan bırakma, sonra savaşa hazırız de, neyle, kimle hazırsın, neyine hazırsın diye sorarlar adama.
Çok arzu ederse evde tuttuğu %50'si ile savaşa gidebilir, hiç mani olmam kendilerine...
Savaşa hazırmışız, sen tık herkesi Silivri'ye, Ordu'da komutan bırakma, sonra savaşa hazırız de, neyle, kimle hazırsın, neyine hazırsın diye sorarlar adama.
Çok arzu ederse evde tuttuğu %50'si ile savaşa gidebilir, hiç mani olmam kendilerine...
yaw ben ne diorum başbakanlık ofisini edirneye taşır. Bütün müridleri Trakyaya yerleşir.
İstiklal savaşı başlayacağı gece ordu sayısı 60 bin. Tüfek sayısı 40 bin. Ertesi gün İstiklal savaşı var. Yobazların hepsi kaçıo ordudan. Silahlarla kaçıolar. Tüfek sayısı 22 bine düşüo asker sayısı 30 bine. Şeref yoksunları tüfekleri alıp kaçıolar. Ondan sonra yok dersim katliiamı yok şu yok bu. Az bile.
IN BOOST WE TRUST
Askeri Müdaheleyi savunan arkadaşlar,
Suriye'ye müdahalenin amacı, Suriyenin Kuzeyinde sözde kürdistan devleti kurula bilmesi için zemin oluşturmaktır ...
akp nin suriyeli mültecileri bukadar hevesli kabul etmesinin sebebi ise bunlara oykullanma hakkı verip seçimde çıkar sağlamaktır...
208 gti by Peugeot Sport; İstanbul Park: 2:28.099 - 04.05.2025
Saxo évo-2 0-402 : 13.821 sn.
Powered By : Piston Garage
Nazmi TOÇAK
GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER !!
Suriyeliler 41 ilin nüfusunu geçti
Suriye'de başlayan iç savaş ve çatışmaların büyümesiyle birlikte Türkiye'ye sığınan Suriyeli mülteci sayısı yarım milyonu buldu.
Suriyeliler 41 ilin nüfusunu geçti - haber, Son dakika, flaş haber, en son haber, seçim anketi, yerel seçimler, aday adayları | MuhalifGazete.com
vs vs
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Alper'im, aslında farkında değiller ama tarih tekerrür ediyor, yavaş yavaş kendi elleriyle hazırladıkları sona yaklaşıyorlar.
O değilde, bu memleketin ne kadar çok haini varmış be arkadaş, madem problemin var, ne halt etmeye hem bu ülkede yaşıyorsun, hem para kazanıyorsun hemde ülkeni satmaya çalışıyorsun, yediğin kaba ne diye sıçmaya çalışırsın ki...
Neyse, çağırırlarsa, kusura bakmayın ben diğer %50'yim siz kendi %50'niz ile katılın, hatta önce gemicikli oğluşlarınızı götürün savaşa derim.
bişey sorucam bu sığınmacıları almak zorundamıyız? anayasa'da mı yazıyor mutlaka alınacak diye banane abi. Yarım milyon nedir ya ?
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Gencecik insanlar ellerinde silah bir hiç uğruna ölecekler..sadece kişisel egolar,çıkarlar ve peşkeşler uğruna..
Yazık..
Bize ne savaşından ?
Palalıları savaş a istiyoruz . Gezi de artistlik yapan polisleri savaşta görmek istiyoruz , elinde silah olmayan masum insanlar a saldırmasını iyi bilirsiniz . Birde hazırda bekleyenler e karşı performansınızı görelim , hükümetin kuçu kuçu ları sizi .
bu noktada merak ettiğim birşey var. mesela askerdeyken türkiye savaşa girme kararı aldı. türk askerleri suriyeye giricek dedi. benim de bağlı bulunduğum komutanlık veya herneyse bizlerinde gidiceğini söyledi. bende asker olarak gitmicem dedm. masum insanların ölmesine göz yumamam dedim. gitmiyorum dedim. benim için ne gibi bir yaptırım uygulanır ?
schumi
dr.46
iron tyson
frank ' the chemist ' zane
ben ağrı doğubeyazıtta askerlik yapıyorum 7 ayım kaldı ben gelmeden önce emir ile suriye sınırına destek için gidildi şimdi izindeyim 2 ay önce emir geldi hazırlıklarınızı yapın diye şuanda beklemedeler emir geldiği anda ilk gidicek olan tugay bizimki bekliyoruz bakalım ne olucak ama öyle gitmeme gibi bir ihtimal malesef yok paşa paşa gidip savaşıcaksın askersin bana kalsa ben askerede gitmicektim ama zorunlu kılmışlar bizlerde yapıyoruz
The King Of Reptile
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)