User Tag List

Sayfa 4/14 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
253 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Amerika Suriye' ye Giriyor

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biz gerçek suriyelilere kapı açmadık suriyede ne kadar it köpek terörist varsa hepsi hatay ve çevresinde
    yemek yerler para ödemezler marketlere girer alır çıkarlar başbakanın adamıyız derler hepsine vatandaşlık veriliyor neden seçmen olsun diye reyhanlı patlmasından 8 ay önce çekilmiş bir video var hatayda onu bir izleyin halkın isyanını feryadını ama hep boş 3. dünya savaşını bilmiyorum ama bu gidişle 4. dünya savaşı taş ve sopa ile olur dengeler tamamen bozuluyor artık

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı UMTT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bazı arkadaşlar o kadar komik olmuşlar ki...
    yaw arkadaş tr için kısa metrajlıda olsa bi savaş çanları çalarken siz ne dolarından euro sundan bahsediyorunuz Allah aşkına ??? yahu nerde ne zaman böyle savaş vari şeyler olmuşta eldekiler avuçtakiler sabit kalmış kim görmüş bunu???deli olacam arkadaş ya valla billa..coğrafi konum sebebiyle bundan en çok tr etkilenecek hangi dolar hangi euro hangi altın çıkmayacak düşmeyecek ???böyle önemli bir durum varken bunların konuşmanın yeri ve zamanı hiç değil bi silkeleninde kendinize gelin , konuşulacak çok daha önemli şeyler var, bu siyaseti yapmak sana bana düşmeyecekse kime düşecek ! ! ! peehhhh gemisini kurtaran kaptanı oynuyorsunuz yazık size ! ! ! sakın ola birileri çıkıpta bunları bizde biliyoruz demesinler siyahın lekesini konuşmak yerine beyazın berrraklığından bahsetmesin kimse ! ! !
    Umut biraz ağır konuşmuşsun az hafiflet uslubunu. Karşında senden 10 yaş buyuk biri var. Buğra Ozan Özgün ve Moderatörler bangır bangır bağırıyor siyasi görüşünüz bizi ilgilendirmiyor burası yeri değil diye. Konuyu açarken de bunu özellikle belirttim ve lütfen siyaset yapmayın dedim. En azından bu forumda değil. Söylenecek okadar çok şey var ki ama foruma ve yönetici kardeşlerimize arkadaşlarımıza karşı saygıyı tercih edip onları zor duruma sokmamak için konuşmamaya çalışıyorum. Şimdi sence ben gemisini kurtaran kaptan yakıştırmasını hakediyor muyum?

Biz dibimizde çok savaşlar gördük. Ha sen o zaman belki sokakta misket oynayacak yaşta bile değildin bizzat görüp yaşamadın o günleri. anca gazete haber kitaplardan bilirsin. aşağılamak için söylemiyorum yanlış anlama yaşın gereği söylüyorum. Dolar uçtu petrol uzaya gitti altın can yaktı. İnsanlarımızın üç kuruş birikimleri eridi gitti. Evet ortadoğu karıştı canlar gitti ama oturup hayıflanmak ve kuru kuru siyaset yapıp Dünyayı forumlarda mı kurtaralım? Haa çok iddialıysan git başvur sınavlara gir al eğitimini bas git orduyla oralara savaş. Veya çık gerekli mercilerde sesini duyur veya duyuracak şeyler yap. Buradan sayfalar dolusu yazıp çizip sonra akşam olunca tabiri caizse yellene yellene uyuyarak bu olayları çözemezsin güzel kardeşim

Herkes tedirginlikle üç kuruş birikimini nasıl dış etkenlere karşı korurum telaşına düşmüş. Açtığım konu özelinde bir katkın olacaksa buyur hepimizle paylaş insanlar faydalansın sevap işle. Yoksa ortalığı kızıştıracak ve Forum Yönetiminin uyarılarını ciddiye almayacak yorumları lütfen yapma. En azından benim konumda değil.

Tşk.

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kara harekati olmadan sadece 3 gunluk guc gosterisi ile bitmesini bekliyorum, birkac muhalif mevzi vurulur vs

amerika suriyeye girecek diye sevinenler, bomba gotunde patladiginda geri vitese dikkat edin...
    Experience is what you get when you don't get what you want.

timucintt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olacak olan belli... ÖSO nun baş edemediği yerleri yok edecekler havadan ve denizden kara harekatına götü yemez amerikanın... sonrada ortalığı teröristlere bırakacaklar... ikinci bir Afganistana dönecek Suriye... bu sefer beslediği ÖSO lar havlıyacak... yani her zaman gördüğümüz tablo... Iraktan beter olacakları kesin... olan masumlara olacak... ha Türkiyeye ne mi olur ? ÖSO 'nun hücreleri inş. TR'dede eğlemlerini başlatmaz... Türkiye zarar görecek Tayyipin sonuda yakın....
    1991 HONDA CRX - TOTALLED
    1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
    1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
    1990 HONDA CIVIC EF - SOLD

85-92 OLDSKOOL COMING SOON

clioGT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kara harekati olmadan sadece 3 gunluk guc gosterisi ile bitmesini bekliyorum, birkac muhalif mevzi vurulur vs

amerika suriyeye girecek diye sevinenler, bomba gotunde patladiginda geri vitese dikkat edin...
    amerikanın onun bunun girip de, refaha kavuşan, rahata eren bir ülke oldu mu? cidden bilmediğimden soruyorum
    seni unutmayacağız...

www.hilmisenlen.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya arkadaslar belki yazicaklarim ters gelicek sizlere ama Amerika girmeyince mudahil olmayinca kimyasal silah kullaniliyor, insanlar oluyor nerde bu Amerika nerde bu dunya devletleri deniyor, adamlar tamam giriyoruz Esadin tepesine bomba dokucez diyince vay pustlar elbet bir menfaatleri var, ozgurluk diye kimbilir neleri yagmalicaklar, vay dolar 2.5 lira olur benzin 6 tl olur ulkemizde.

Bu cok acikki Amerika babasinin hayrina Suriye'ye girmicek, daha onceki orneklerde de oldugu gibi ee o zaman sessiz kalip mudahale etmediklerinde de feryat etmenin nerde guclu devletler, neden Esadin basini ezmiyorlar demenin anlami yok..

Biz kendi sectigimiz insanlara yuklenelim, Amerika elestiri konusu degil. Bir ulkede Basbakan osursa, lodos firtina yapsa ekonomi yerle bir oluyorsa , istikrarin i'si yoksa bu ulkede hic bir anlamda Amerika'yi suclamak bana gore bos. Insanlar hak edildikleri sekilde yonetilirler, bu nedenle bu ulkede halen okuma yazma bilmeyen ama gidip 1 paket makarnaya oy veren insanlar oldukca bu ulkede 1 metre ileri gidemez.

SOMEONESPECIAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Flaş!.. Flaş!.. İflasın eşiğinde! | GAZETE VATAN

Obama'nın da sonu yakındır... Yalnız Suriye kesinlikle kolay lokma olmayacak.
    ABD ve müttefikleri hüsran yaşayabilir. Suriye'de 10 ayrı kalkan sistemi ile korunan
    bir Şam var

dorukky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dün rusya açıklama yapmasa amerıka boyle bı adım atamazdı.Ama ıraga gırdıklerı gıbı surıyeye gırebılceklerını dusunmuyorum.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    dünyadak çok az savaş vardırki gerçekden mecburiyetten özgürlük için hayatta kalmak için yapılsın.. çok azdır..

Dünyadaki savaş tarihinede bakın eski çağlardan beri savaş ganimet için yapılır.. Eski çağlarda buna kan parası savaş bedeli denirdi bu yeni çağda adına size özgürlük getiricez yapdılar..

Eski çağlarda ganimet altın ve o ülkenin gıdasal kaynakları alınırdı.. yeni çağda bu petrol oldu yer altı kaynakları oldu.. ama savaşların esas nedeni asırlardır hiç değişmedi.. yeni dünyada bilhassa savaşları artık ülkeler değil ülkelere endeksli şirketler çıkartıyor.. büyük dev carteller çıkartıyor savaşları..

Her yıkımın ardından bir yapım gelir her savaşın ardından kaybeden kim olursa olsun kaybeden ülkede çok büyük parasal bir iştah oluşur..

örnek ırak şu anda erbile yapılan yatırımın ve havada uçuşan paraların haddi hesabı yok .. bavullarla insanların milyon dolarları elden ele gezdirdii söyleniyor..

Siz bakmayın büyük ülkeler kendi aralarında her zaman anlaşırlar kapalı kapılar ardında..

Yani duygusal davranmanın ne manası var ne mantığı var savaş çıkarsa konuşulucak şey tabiki petrol fiyatları,dolar euro altın fiyatları,çimentonun kliosu,fon fiyatları,borsa olucakdır resmin büyüğünü görenler bunu konuşucakdır çünkü onlar savaş sonrasında karlı çıkmaya bakıcaklardır neticede o savaşın bir sonuda olucakdır..
    Resmin ufağını görenler ise her zaman kaybetmeye mahkumdur..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Onamdar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aslında en temizi ülkeyi kuzeye slavların arasına bi yere taşıcan rahat etcen komşular hep problem burda

Bazı kritik hedefler füzelerle vurulcakmış sadece karadan filan girmezler. Libya tarzı bi müdahale yaparlar ama sıkıntı suriyede rusların kurduğu hava savunma sistemleri var.
    O değil el nusra ikinci taliban olur bu gidişle
    Everyday I ** çapuling...

BaDCaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı Onamdar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aslında en temizi ülkeyi kuzeye slavların arasına bi yere taşıcan rahat etcen komşular hep problem burda

Bazı kritik hedefler füzelerle vurulcakmış sadece karadan filan girmezler. Libya tarzı bi müdahale yaparlar ama sıkıntı suriyede rusların kurduğu hava savunma sistemleri var.
    O değil el nusra ikinci taliban olur bu gidişle
    O fırlatılacak füzelerin çoğu bizden çıkacak çünkü yeni kurulan sistemlerin hepsi bunun içindi..savunma amaçlı yalanı ile uyuttular.

En güzeli Baltık tarafı adamlarda kafa rahat ne kriz ne savaş.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı clioGT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    amerikanın onun bunun girip de, refaha kavuşan, rahata eren bir ülke oldu mu? cidden bilmediğimden soruyorum
    olmayacak ama insan bekliyor işte

http://inciswf.com/9483incik950686.swf

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BaDCaT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O fırlatılacak füzelerin çoğu bizden çıkacak çünkü yeni kurulan sistemlerin hepsi bunun içindi..savunma amaçlı yalanı ile uyuttular.

En güzeli Baltık tarafı adamlarda kafa rahat ne kriz ne savaş.
    Bizdeki bataryalar patriot tamamen savunma amaçlı.
    Kendi füzelerini kendileri atarlar. Denizaltılardan ve savaş gemilerinden olur büyük ihtimalle.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kafasi karismis arkadaslar okuyun belki vicdaniniz falan vardir calisir vs:

"Yani şimdi sen Mısırlı Rabia’ya ağlarken Amerika ile, İngiltere ile, İtalya ile, Fransa ile… Yani Hıristiyanlarla birlikte Suriye’yi vuracaksın…
    Öyle mi?..
    *
    Ya da…
    Mısır’da; kendi orduları müdahale edince “demokrasi elden gitti” diye dört parmağını kaldırıyorsun…
    Ama Suriye’ye elin ordularını müdahale etmeye çağırıyorsun…
    Bu ne lo?..
    *
    Pekiii…
    İsrail Gazze’yi vururken “van minit” diyerek kızdın da… Şimdi İsrail ile birlikte, aynı cephede Suriye’yi vurmayı nasıl başardın?.."

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    suriyeye olucak müdahalenin dışında kalırsak.. mudahale sonrası oluşucak yeni suriye düzenininde dışında tutarlar bizi söz sahibi yapmazlar istediğiniz kadar komşuyuz oyuz buyuz diyin.. adamların umru olmaz..
    not ekliyim ben demiyorumki savaşa girelim ama olayların dışında kalamayız sadece seyirci olarak..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mısır için hazırlanmış ama bu durumuda en iyi açıklıyan örnek

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    illuminati lobisi bunlar

BaDCaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı Onamdar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bizdeki bataryalar patriot tamamen savunma amaçlı.
    Kendi füzelerini kendileri atarlar. Denizaltılardan ve savaş gemilerinden olur büyük ihtimalle.
    Patriotlar sadece hava savunma için kullanılmıyor istendiği anda hedef vurabiliyor.

PDB 7.x yazılımlarına upgrade geldi ve bütün tipte ki hedefleri vurabiliyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    patriotları sanırım almanlar getirdi onların komutasında ama başlarında türk komutanlar var diye biliyorum yani bizimkilerin emri dışında hiç bir hareket yapamazlar kaldıki bunada gerek kalıcağını düşünmüyorum.. ben normal füzeden değilde kirli bombadan korkuyorum esas ondan atarlarsa yada türkiye içinde ibr şekilde sokmayı başarıp patlatırlarsa katliam olur felaket olur..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)