Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, "Kimyasal silah insanlık suçudur. Bir gram kimyasal silah bile yeryüzünden kalkacaksa biz destek veririz. Türkiye hiçbir zaman Suriye için savaş çağrısı yapmadı" dedi.
Dünyanın maskarası olduk yemin ediyorum...
Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, "Kimyasal silah insanlık suçudur. Bir gram kimyasal silah bile yeryüzünden kalkacaksa biz destek veririz. Türkiye hiçbir zaman Suriye için savaş çağrısı yapmadı" dedi.
Dünyanın maskarası olduk yemin ediyorum...
Başbakan bugun çanakkale savaşıyla suriye ye yapılacak müdahaleyi bir tutdu akpli arkadaşlar bu konuda ne düşünüyor acaba![]()
Yari uykulu haberleri izlerken duydum boyle birsey yanlis anladim heralde demistim. Iyice kafayi yedi bosbakan. Beyin terk.
yüzyılın gafı,hala bu adamın söylediklerine hala hülouuouougğğ diyenler var.yazık!
OEM+
ölen bir vatandaşın dine küfrettiği videoyu koymuşlar ver yanssın yapmakla meşgul oonlar.
1 tane adamın hatasını şimdi bütün Atatürk sevenleri böyle diye *** atıp duruyorlar.
neyseki Allahım bizlerin içini biliyor. Kimin ne kadar müslüman olduğu onlara kalmadı. İftiralarada seviniyorum. Her geçen gün ahiret alacağımız çoğalıyor bu kekolardan.
memleket elden gidiyormuş, pkk türk polisine çekil lan ordan bak müdahale ederiz ha diye tehdit ve posta koyuyormuş v.s umurlarında değil. varsa yoksa milliyetçiler gebersin, varsa yoksa akpkk yükselsin. malesef bu adamı peygamber sanabilecek kadar geri zekalı insanlarda var. lavuğun biride ha peygamberim ha başbakanım, ikisinide ayırmam diyordu. kıyaslamalara bak. böyle bir beyin yıkama mevcut.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Onu bunu bilmemde medya milletin birbirine düşmesi için elinden geleni yapıyor tıpkı eski dönemlerde ki gibi.
Bakanları Kurulu toplantısı sonrasında gazetecilere açıklama yapan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç Türk hava sahasını ihlal eden Suriye helikopterinin Malatya’dan kalkan Türk savaş uçakları tarafından düşürüldüğünü açıkladı.
Arınç konuyla ilgili şunları söyledi:
Suriye’ye ait bir MI 17 helikopteri bugün Hatay Güveçli bölgesinde 2 km hava sahası ihlalde bulunmuştur.
Tüm uyarılara rağmen ihlalin devam etmesi nedeniyle söz konusu helikopter Malatya’dan havalanan hava kuvvetlerimize ait jetlerimizle füze ile vurularak düşürülmüştür.
Hell Yeah ! Turkish Pawaaarr !!!1
kaynak:http://www.savunmasanayihaberleri.ne...ri-biz-vurduk/
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Kurtulan pilotları da öso hemen katletmiş Allah-u Ekber diye bağırarak... Aferin, cennette 100 huriyle vip yeriniz hazır, en kötü en yakınınızdaki kıza tecavüz edersiniz...
2 gün önce İstanbul'a gittim günübirlik, bir iş için. Orada 3 taksiye bindim, 2si muhalifti ve illallah diyorlardı hükümet için, ama bir tanesi akp yandaşı çıktı. Bu hükümetin şu ana kadarki en başarılı hükümet olduğunu söyledi (Atatürk hükümet kurmadı heralde (!)). Ben de direk ne kadar güzel kendine muhalif olanları hapse atıyor, hatta öldürmeye başladı, ama ülkeyi çatır çatır bölüyor dedim. Verdiği cevaba inanamadım. "Varsın bölünsün, biz burada huzur içinde yaşıyoruz". Dedim ki "senin deden de senin gibi konuşsaydı şu an sen rum olurdun bu takside".... Salak adam sinirlendi, birden milliyetçi olacağı tuttu. Birbirimize giriyorduk nerdeyse (sanki vatan haini olmak çok normal birşey de rum olmak kötü birşey, o da ayrı mesele)... "Millet huzurunu düşünseydi, kurtuluş savaşı falan olmazdı, emin ol o zaman şehit de olmazdı, beni sağda indiriver", dedim. İnerken de sen huzurunu bozma, merak etme ülkeyi biz böldürmeyiz dedim ve inip başka taksiye bindim... Arkadaşlar bunlar böyle... Akp yandaşı olanlar varsa da kimin, neyin yanında olduklarını artık bir zahmet görseler çok iyi olur...
Bu görüntüler helikopterin suriye topraklarında vurulduğunun çok net kanıtıdır. Havadan havaya füzelerin ortalama hızı 4 mach yani saniyede 1200 mt'dir. Füzeyi helikoptere 3 km'den atmış olsan, 2-3 sn sonra vurur. Tam hız kaçan bir helikopterin 3 sn'de gidebileceği mesafe ise 250 mt'dir.
böyle bir yorum ile karşılaştım.havadan havaya veyahut karadan havaya biraz bilgimin dışında ama sanırım doğru bu yazılanlar..
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
.......................
cani sikilan allahu ekber dio videolarda... amac ne ki? Varsa bilen aciklasn biz de sebeplenelim
Sabah Twitter'da biri yazmıştı. Bana da ilginç geliyor bizim öteki tarafa düşmesi...
Sınırımızı aşan helikopter vurulunca nasıl sınırın öteki tarafına düşüyor lan? Burak Yılmaz mı bu?
New York Times "Türk hükümetinin Suriye'deki iç savaşa daha güçlü bir uluslararası yanıt verilmesi çağrılarını kuvvetlendirmek için yapılmış bir eylem gibi gözüküyor"
https://pbs.twimg.com/media/BUVpXWNCEAEA3re.jpg
civicle ürettiğimiz yerli füze de karşılaştırılmış![]()
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
Amerika dötümüze girmiş kimsenin umrunda değil suriye girse kimsenin umrunda olmaz ...
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)